Opublikowano 15 lutego 20169 l @dzej Wiem, że na jednośladach byłeś pierwszy w TT (chyba) @kanabis Sprawdzę jeszcze u siebie i ponownie na koncie Rywalizacji, ale jak nie będzie to tylko z trzech zrobimy sumę. Luty #1 - tylko biegłość Luty #2 Car TT Drift Bike TT Biegłość.
Opublikowano 15 lutego 20169 l Na 7 w drifcie a w czasówce wogole przez je.baną aktualizacje i wifi w robocie GAD DEMET
Opublikowano 21 lutego 20169 l Wyniki trzeciego zestawu. Jak dobrze pójdzie, to jutro wrzucę podsumowanie. Gdyby nie Cukier w drifcie, to miałbym komplet za ten tydzień, ale i tak jestem mega zadowolony z czasu wykręconego autem. Szkoda, że w jednośladach tak mało osób bierze udział. W biegłości to w zasadzie z Dzejem tylko rywalizuje. Car TT Drift Bike TT Biegłość Od kilku godzin jest dostępny ostatni zestaw lutego. Po ciężkich warunkach pogodowych w tygodniu trzecim, teraz bez opadów, a do tego w dzień
Opublikowano 27 lutego 20169 l Aktualnie jest jeszcze ostatnie z lutego. Nowy zestaw zostanie wysłany w niedzielę popołudniu/wieczorem.
Opublikowano 27 lutego 20169 l Wystarczy SP. Wrzucam po cztery wyzwania na tydzień (2x TT plus drift/biegłość), więc jak masz DC Bikes, to możesz brać udział we wszystkich.
Opublikowano 27 lutego 20169 l Dzięki, motory mnie raczej nie interesują ale do pozostałych wyzwań proszę o zaproszenia
Opublikowano 28 lutego 20169 l Pierwszy marcowy zestaw jest już dostępny. TT + drift: Alfa Romeo, Japonia - Takahagi Hills Reverse TT + biegłość: Honda CBR, Norwegia - Hurrungane Reverse Na koncie RywalizacjaDC jest w tej chwili 100 osób, szkoda, że w wyzwaniach bierze udział 1/5 z tego.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Wyniki ostatnich wyzwań lutego poniżej. Podsumowanie zmagań z całego miesiąca wrzucę później. Car TT - wrócił Czaku i pokazał jak się jeździ Drift - Cukier ponownie odstawił konkurencje Bike TT - mało graczy Biegłość - mniejsza rywalizacja niż poprzednim razem
Opublikowano 29 lutego 20169 l Narazie 6. Powalcze o 4 miejsce, jest w zasiegu. Bo podium to poziom elite
Opublikowano 29 lutego 20169 l Były cztery komplety, ale jak zapewne pamiętasz nie mamy wyników z pierwszego zestawu Aktualnie w "wygasłych" wyświetla się ostatnich pięć wyzwań. Teraz już robię screeny od razu po zakończeniu dla bezpieczeństwa. Wyniki pozostałych kategorii. W pierwszym zestawie w Bike TT byłeś pierwszy, więc można uznać remis, ale w Biegłości zostaje niepokonany na razie
Opublikowano 29 lutego 20169 l Noe no spoko wydawało mi się że ktoś wrzucił kiedyś screeny 1 zawodów ale pewnie mi się wydawało. Najlepsze i tak jest 3 miejsce konta rywalizacji w biegłości :-P
Opublikowano 29 lutego 20169 l Ja wrzucałem, ale tylko z biegłości. Screen zrobiłem po zakończeniu drugiego zestawu, kiedy pierwszy już się nie wyświetlał w całości. Na Rywalizacji zawsze jadę raz, ale następnym razem porobię gorszę wyniki na tym koncie W TT jest wspomaganie hamowania włączone. Gdyby było więcej chętnych to by pewnie było niżej.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Żałuję, że przepadły wyniki z pierwszego wyzwania, gdzie byłem 3., ostatnie odpuściłem przez wiedźmina (goty), ale od nowego miesiąca przycisnę z tematem, bo widzę, że jest szansa na top 5
Opublikowano 1 marca 20169 l Żałuję, że przepadły wyniki z pierwszego wyzwania, gdzie byłem 3., ostatnie odpuściłem przez wiedźmina (goty), ale od nowego miesiąca przycisnę z tematem, bo widzę, że jest szansa na top 5 Ja odpuściłem pierwsze przez tomb raidera xone wiec sie ciesze
Opublikowano 1 marca 20169 l Kilka szybkich osób opuściło luty. Czaku i prezes pojechali raz w TT, wełna nie startował, u55r chyba odpuścił itd. W drifcie Cukier będzie raczej niepokonany. Na jednosladach przydało by się więcej zawodników. Sporo osób się nie przykłada do tych wyzwań i w zasadzie walczę z Dzejem. Zobaczymy w marcu jak będzie z frekwencją.
Opublikowano 3 marca 20169 l Ale te wyzwania wciągają, znakomita gra <3 Dobrze było do niej wrócić po kilku miesiącach i walczyć o te ułamki sekund i jak najlepsze wejście w zakręt