Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano

Wyniki z tamtego tygodnia oraz tabela w spoilerze.

TSJP1sV.jpg

Fxg6JHF.jpg

3HlbkRo.png

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 348,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pierwszy sezon wyzwan forumkowych konczy sie z koncem stycznia, kolejne juz beda miesieczne   uwaga - jesli w psn nie wyskoczy wam alert gry z wyzwaniem to nalezy go szukac w samej grze w zakladce wyz

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

Opublikowano

No nareszcie udało mi sie wygrac drift :)

Opublikowano

Ja niestety nie próbowałem przy weekendzie, ale i tak gratki. Musisz nad TT teraz się skupić, bo tam tracisz ;)

Opublikowano

TT w tym tygodniu to masakra... z 20 razy próbowałem i kompletnie mi nie idzie  :scratch_one-s_head:

Opublikowano

no samochodzic troche sie slizga na drodze...minimalnie gazu w zakretach i jakos powinno pojsc ;) moge podeslac filmik jak wam to pomoze ;)

Opublikowano

No możesz dać chętnie obejrzę :) a wieczorem będę dalej próbował... 

Opublikowano

Ja niestety nie próbowałem przy weekendzie, ale i tak gratki. Musisz nad TT teraz się skupić, bo tam tracisz ;)

4-5 miejsce moge miec, niestety nie mam psychiki zeby wykrecac takie czasy jak ty , fakir czy szymek. Gdy widze ze moge prowadzic zawsze sie podjaram i cos zj.ebie xD No i na czasy szymka nie ukrywam tez skilla brakuje. 

TT w tym tygodniu to masakra... z 20 razy próbowałem i kompletnie mi nie idzie  :scratch_one-s_head:

W driftach samochodzik tez zachowuje sie jakos "inaczej"

No ale to dobrze , zawsze jakies wyzwanie. 

Opublikowano

Niestety w tym tygodniu coś mało uczestników, bo na chwilę obecną 9 osób w TT i 10 w Drifcie.

Opublikowano

jak widac jeszcze troche mozna urwac ;)

Trochę urwałem, ale dalej tracę sporo w drugim sektorze, na tym podwójnym zakręcie pod koniec. Jutro jeszcze pewnie będę próbował poprawić.

Opublikowano

Hej, chciałbym się wypisać z rywalizacji DC i przestać dostawać alerty gry na ps4. Proszę organizatorów o wypisanie, nick: sunnyluk.

Opublikowano

Ja też opuszczam rywalizację ale życzę wszystkim dobrej zabawy :)

Opublikowano

Chyba Grześ sami będziemy się ścigać w tym tygodniu na czasowce :-( na drifcie też tak mało osób??

Opublikowano

Jedna mniej niż w TT. Tamten tydzień już był słaby, a teraz to już w ogóle.

Opublikowano

ja niedługo wrócę do ścigania z wami, trzeba do tego po prostu przysiąść a ostatnio nie miałem czasu na gierki. Wczoraj kupiłem sp i sztos, chyba do dzisiaj można było kupić za 27 zł

Opublikowano

Smutno tak trochę kończyć z wyzwaniami jak człowiek półtora roku ganial się z kolegami...bo raczej nikt nowy się nie zgłosi

Pociągnie się do końca miesiąca a później się zobaczy ;-)

Opublikowano

Obawiam się, że w maju będzie koniec.

Ostatnie wyniki i tabela.

UwcB0Gg.jpg

XysLZRU.jpg

rKr0ssr.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem dzisiaj kilka fajnych okazji, żeby zrobić dobry wynik w drifcie, ale zawsze coś musiałem zawalić :/

Mała kompilacja prób.

Opublikowano

Ja odpadlem z rywalizacji, od ponad tygodnia mam klopot z psn i nie wiem o co kaman, net z wifi niby połączony , 100% sygnału

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

z kąd?

(pipi), nie mogłem się powstrzymać :/

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Na Społeczności pisali o ostatnich zawodach. Wysyłają jeszcze wyzwania?