Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

jak wypuszcza w patchu nowe trasy to dont worry forumek, zaraz cos zapuszcze by rozruszac stare kosci ;)

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 351,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano

W sumie można by reaktywować RywalizacjeDC, bo też bym się coś pościgał.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W dniu dzisiejszym wieczorem zostanie rozesłane wyzwanie w ramach RywalizacjaDC. Wyzwanie będzie ustawione na 5 dni, w przypadku znaczącego zainteresowania będzie to ponownie stały element zmagań forumkowych.

Dla zwycięzcy tego wyzwania nagrodą będzie indywidualny tytuł nad avatarem.

Aby wziąć udział trzeba mieć w znajomych na PSN konto RywalizacjaDC.

Opublikowano

W dniu dzisiejszym wieczorem zostanie rozesłane wyzwanie w ramach RywalizacjaDC. Wyzwanie będzie ustawione na 5 dni, w przypadku znaczącego zainteresowania będzie to ponownie stały element zmagań forumkowych.

Dla zwycięzcy tego wyzwania nagrodą będzie indywidualny tytuł nad avatarem.

Aby wziąć udział trzeba mieć w znajomych na PSN konto RywalizacjaDC.

Elegancko : )

Opublikowano

A ja jutro wysyłam swoją PS4 i Prosiaka kupuje 13.11. Chętnie pograłbym żeby podnieść skilla i wbić brakujące pucharki. Dołączę od następnego Wyzwania. :hi:

Opublikowano

Wieczorem, dopiero jest 19 :P

czyt. wyślę za godzinę.

Opublikowano
  • Autor

ja raz na 10 przejazdow zaliczam ten drugi segment driftu z zakretem szybkim w prawo i lewo bez bandy wiec odpuscilem :P

Opublikowano

Dzięki, ale wynik jak najbardziej do pobicia, więc liczę na rywalizację :)

Opublikowano

ja raz na 10 przejazdow zaliczam ten drugi segment driftu z zakretem szybkim w prawo i lewo bez bandy wiec odpuscilem :P

e tam, łatwizna

R3FSRO8Z9D0lO.gif

ale square poszalał, moze jutro go zniszcze

Opublikowano
  • Autor

ja driftowac nie lubie, i tak szczescie ze w ogole te wyzwanie odpalilem, za to juz zwykla czasowka na torze super, bardzo lubie ta nowa trase

Opublikowano

czasowke nie moge zlamac 53 sek choc ciagle gdzies czuje ze jestem blisko, jutro siade

Opublikowano

Jak.mi sie uda to zejde ponizej 51 i to bedzie juz maks.

1 sektor mialem juz 16:700, drugi 13:500 i maks w trzecimmialem 20;650

Jak.mi sie uda to zejde ponizej 51 i to bedzie juz maks.

1 sektor mialem juz 16:700, drugi 13:500 i maks w trzecimmialem 20;650

Opublikowano

Rekord jeżeli się nie mylę to mniej niż 49 sekund.