Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano

Dalej jesteś pierwszy, ciesz się póki możesz :P

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 348,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pierwszy sezon wyzwan forumkowych konczy sie z koncem stycznia, kolejne juz beda miesieczne   uwaga - jesli w psn nie wyskoczy wam alert gry z wyzwaniem to nalezy go szukac w samej grze w zakladce wyz

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

Opublikowano

Ostro poyebane sa te dwa ostatnie zakrety..no i jesscze ta banda wczesniej nieszczesna...duzo zaparcia tu potrzeba ;-)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano
  • Autor

mam nadzieje, ze czaku znowu odpali wyzwania to was ladnie rozdzieli po katach :P

Opublikowano

Ja bym chciał, żeby regularnie było 30+ osób w wyzwaniu i ciągła walka o miejsca. Łącznie w znajomych RywalizacjaDC jest chyba 97 osób obecnie.

W tej chwili w wyzwaniach jest 14/13 osób wliczając konto Rywalizacji.

Opublikowano

No i po co to zrobiłes Szymek? zmuszasz mnie do odpalenia ponownie wyzwania

Taki byl cel zeby zejsc ponizej no i wczorajszy czas nie dawal mi spokoju ...mozna jeszcze urwac koło sekundy biorac pod uwage rekordy sektorow no ale trzeba dłużej posiedzieć by je skleic :-)

Czaku juz sie nawygrywal z nami...starczy mu ;-)

Szkoda ze tak malo osob:-(

Opublikowano

Zaryzykuje stwierdzenie, że wszyscy biorący udział grają na padzie, w tym większość na automatycznej skrzyni.

Opublikowano

Wczoraj trochę pojeździłem, fajna trasa. Trzeba się wkręcić od nowa bo nie grałem ze 3 miesiące.

Ja gram na padzie + automat.

Opublikowano

20 osob w wyzwaniu, nie jest najgorzej :)

Bywalo po 60 ;-) chociaz nagrody tez swoje pewnie robily :-D
Opublikowano
  • Autor

nagrody i jeszcze gra byla swieza, z tego co sie szybko orientowalem sporo z wtedy grajacych juz gry nie ma albo ma ja wywalona z dysku i nie chce im sie jej specjalnie sciagac znowu z psn :P

Opublikowano

Pobiera mi się nowa latka. To będzie już ostatnia? Szkoda, że nie zrobia jeszcze kilku DLC za free. Z tego co widziałem za free jest AllStars i Ignition? To pierwsze zrobiłem na 100%.

Opublikowano

Nemesis pakiet dlc kosztuje grosze a grania będziesz miał na 30h, także warto i polecam.

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
  • Autor

co tak malo ludzi startuje???!!!!!!

Opublikowano

Mnie odstrasza patch ktory trzeba sciagnac no i trzeba duzo grac zeby znowu wejsc w rytm zeby byc chociaz w tym forumowym top5 czy cos. Pogralbym bo pamietam jak ostatnio bylo zaje.biscie ale mam za wolny net zeby sciagnac patcha 20gb.

Takze powodzenia i milej zabawy :)

Opublikowano

Mnie odstrasza patch ktory trzeba sciagnac no i trzeba duzo grac zeby znowu wejsc w rytm zeby byc chociaz w tym forumowym top5 czy cos. Pogralbym bo pamietam jak ostatnio bylo zaje.biscie ale mam zaul wolny net zeby sciagnac patcha 20gb.

Takze powodzenia i milej zabawy :)

Yyy..no jak masz ochote to co ta problem zostawic konsole na noc gdzie sciaga sie na pewno szybciej niz w dzien??

Opublikowano

Konsoli nie mam w domu tylko w pracy. A w pracy jak chce neta to lacze sie przez tablet jako hot spot. Tabletu nie zostawie w pracy bo zalatwiam na nim wszystkie sprawy zwiazane z dzialalnoscia.

Takze tego

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale jeśli konsola nie jest przyspawana, to można ją wziąć na noc do domu. Nie ma za co.