Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 351,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano

Wbijaj do gigera.

Masakra, że tylko 6 osób

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Żeśmy się dużo nie najeździli :cool2:

Trzeba się jakoś 6kami ustawiać i mieć hs'y. Jak będzie więcej luda to ostatni ma przerwę i rotacja.

Opublikowano

Trzeba się po prostu ustawić, to się uda :potter:

P.S. Ktoś wie czy do multi trzeba mieć jakiś konkretny level albo inne wymogi spełnić? Chcę zagrać z kumplem, ale jest jakiś błąd. Nie wiem czy to przez to, że ma tylko 2 poziom?

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
1 godzinę temu, Luqat napisał:

Wbijaj do gigera.

Masakra, że tylko 6 osób

6 osób to jest jako grupa, w samym online może być 12, po prostu po utworzeniu pokoju trzeba wysłać zaproszenia do gry.

Opublikowano

Nowe wyzwania wysłane, tym razem lajtowe warunki.

• 3 lata później...
Opublikowano

No pośmigałoby się. 

Ehh Sony, DriveClub 2 to by było coś.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Driveclub i Project Gotham Racing. Dwie najlepsze serie arcadowych ścigałem ubite i bez szans na wskrzeszenie. Wiem, jest Forza Horizon. Ale mi się nie chce jeździć po open world i robić idiotycznych zadań. Model jazdy mega, cała reszta nie do przełknięcia