Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 352 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano

czas masz do juta do pobicia kolego ;) klanie sie pierwszy post

TYMCZASEM DRODZY FORUMOWI FANI DRIVECLUBU SZYKUJE DLA NAS COS NAPRAWDE NIESAMOWITEGO,WYJATKOWEGO I NIEPOWTARZALNEGO, ZOSTALEM ZOBLIGOWANY DO UTRZYMANIA TAJEMNICY AZ DO SOBOTY 24 STYCZNIA, NAPISZE TYLKO ZE TO BEDZIE ABSOLUTNA BOMBA DLA NAS WSZYSTKICH, PROSZE WAS TYLKO O TO BY MIELISCIE CO NAJMNIEJ DO SOBOTY 29 LEVEL W TEJ GRZE A ZAPRAWDE NIEPOZALUJECIE

kolega jutro pracuje od rana do 19 wiec nie zdaze :P 

ale Ty Ficus jestes :)

Opublikowano
  • Autor

to bedzie wyzwanie forumkowe tylko szczegolne ;) wiecej ode mnie nie wyciagniecie, szczegoly dowiecie sie w sobote, wyzwanie wrzuce w niedziele

aaa i ja jestem tylko zwyklym poslancem w tym wszystkim, w razie czego owacje naleza sie komu innemu ale ciiiiiiiiiiiiiii

Opublikowano

ktoś rzucił tysiaka do zgarniecia za wygranie wyzwania

macie rozmach s(pipi)ysyny :D

Opublikowano

W ramach wyrównania szans z cyborgami wszyscy będą jeździć Golfem na wstecznym. Zgadłem? :sorcerer:

Opublikowano

To gratulacje dla Szymka, albo Czaku :D

Za wczasu :D

Myślę, że Ty, ja i jeszcze paru innych graczy spięłoby dupy bardziej, niż to niedzielne ściganie i Szymek z Czaku nie mieliby za łatwo. ;) Tak myślę...

Opublikowano

Myślę, że Ty, ja i jeszcze paru innych graczy spięłoby dupy bardziej, niż to niedzielne ściganie i Szymek z Czaku nie mieliby za łatwo. ;) Tak myślę...

a Ficus z nas pewnie teraz polewa :P

mnie zastanawia ten lvl 29 no i tresc wiadomosci ze bedzie to bomba dla nas wszystkich a nie dla zwyciezcy :) ale ja tam lubie sie dochodzi i moze nie miec to wgl znaczenia :)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Skonczmy ten sezon z końcem stycznia to akurat będzie co miesiąc potem 10 wyzwań.

Zszedlem poniżej 1.23 ale już szlag mnie trafia. Chyba ze 100 prób zrobiłem

Opublikowano

a Ficus z nas pewnie teraz polewa :P

mnie zastanawia ten lvl 29 no i tresc wiadomosci ze bedzie to bomba dla nas wszystkich a nie dla zwyciezcy :) ale ja tam lubie sie dochodzi i moze nie miec to wgl znaczenia :)

Pewnie tak. Ja nawet nie zakładam takiej możliwości, tylko odpowiedziałem gdybaniem na gdybanie :)

Opublikowano

Zwycięzca poleci do Japonii a Ficus jest sponsorem!?

Fuk je, juz ładuje pady.

Opublikowano

Jak mozna sie dolaczyc ? :) na psn nick: Kufir_PL

Opublikowano
  • Autor

w pierwszym poscie masz wszystko - pisz na psn do mnie z napisem ze do driveclub

Opublikowano

czekam na dodanie Punisher :) Wyslalem zaproszenie do znajomych

Opublikowano
  • Autor

Kymel_PL wymysla nowy event bo byl 20 ;)

event bedzie trwac do soboty, tym razem w zwiazku z niespodzianka nikt nie wymysla nowego eventu - musicie wybaczyc :P

Opublikowano

Można poznać wyniki poprzedniego wyzwania? :D brak dostępu do konsoli na studiach