Opublikowano 19 stycznia 201510 l Łoo Panie, ale żeś hajp robił Żeby oczekiwania sprostały rzeczywistości
Opublikowano 19 stycznia 201510 l czas masz do juta do pobicia kolego klanie sie pierwszy post TYMCZASEM DRODZY FORUMOWI FANI DRIVECLUBU SZYKUJE DLA NAS COS NAPRAWDE NIESAMOWITEGO,WYJATKOWEGO I NIEPOWTARZALNEGO, ZOSTALEM ZOBLIGOWANY DO UTRZYMANIA TAJEMNICY AZ DO SOBOTY 24 STYCZNIA, NAPISZE TYLKO ZE TO BEDZIE ABSOLUTNA BOMBA DLA NAS WSZYSTKICH, PROSZE WAS TYLKO O TO BY MIELISCIE CO NAJMNIEJ DO SOBOTY 29 LEVEL W TEJ GRZE A ZAPRAWDE NIEPOZALUJECIE kolega jutro pracuje od rana do 19 wiec nie zdaze ale Ty Ficus jestes
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Autor to bedzie wyzwanie forumkowe tylko szczegolne wiecej ode mnie nie wyciagniecie, szczegoly dowiecie sie w sobote, wyzwanie wrzuce w niedziele aaa i ja jestem tylko zwyklym poslancem w tym wszystkim, w razie czego owacje naleza sie komu innemu ale ciiiiiiiiiiiiiii
Opublikowano 19 stycznia 201510 l ktoś rzucił tysiaka do zgarniecia za wygranie wyzwania macie rozmach s(pipi)ysyny
Opublikowano 19 stycznia 201510 l W ramach wyrównania szans z cyborgami wszyscy będą jeździć Golfem na wstecznym. Zgadłem?
Opublikowano 19 stycznia 201510 l To gratulacje dla Szymka, albo Czaku Za wczasu Myślę, że Ty, ja i jeszcze paru innych graczy spięłoby dupy bardziej, niż to niedzielne ściganie i Szymek z Czaku nie mieliby za łatwo. Tak myślę...
Opublikowano 19 stycznia 201510 l To gratulacje dla Szymka, albo Czaku Za wczasu Myślę, że Ty, ja i jeszcze paru innych graczy spięłoby dupy bardziej, niż to niedzielne ściganie i Szymek z Czaku nie mieliby za łatwo. Tak myślę... a Ficus z nas pewnie teraz polewa mnie zastanawia ten lvl 29 no i tresc wiadomosci ze bedzie to bomba dla nas wszystkich a nie dla zwyciezcy ale ja tam lubie sie dochodzi i moze nie miec to wgl znaczenia Edytowane 19 stycznia 201510 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Skonczmy ten sezon z końcem stycznia to akurat będzie co miesiąc potem 10 wyzwań. Zszedlem poniżej 1.23 ale już szlag mnie trafia. Chyba ze 100 prób zrobiłem
Opublikowano 19 stycznia 201510 l To gratulacje dla Szymka, albo Czaku Za wczasu Myślę, że Ty, ja i jeszcze paru innych graczy spięłoby dupy bardziej, niż to niedzielne ściganie i Szymek z Czaku nie mieliby za łatwo. Tak myślę... a Ficus z nas pewnie teraz polewa mnie zastanawia ten lvl 29 no i tresc wiadomosci ze bedzie to bomba dla nas wszystkich a nie dla zwyciezcy ale ja tam lubie sie dochodzi i moze nie miec to wgl znaczenia Pewnie tak. Ja nawet nie zakładam takiej możliwości, tylko odpowiedziałem gdybaniem na gdybanie
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Zwycięzca poleci do Japonii a Ficus jest sponsorem!? Fuk je, juz ładuje pady.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Autor w pierwszym poscie masz wszystko - pisz na psn do mnie z napisem ze do driveclub
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Autor Kymel_PL wymysla nowy event bo byl 20 event bedzie trwac do soboty, tym razem w zwiazku z niespodzianka nikt nie wymysla nowego eventu - musicie wybaczyc
Opublikowano 21 stycznia 201510 l dawac tor wyscigowy z japoni wersja 2 i jakis fajny samochodzik bo Kymel cos sie opitala
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Można poznać wyniki poprzedniego wyzwania? brak dostępu do konsoli na studiach
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Spokojnie panowie. Wszystko już zostało ustalone. Wieczorem zaczynamy nowy event