Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano

odegram sie jutro, wczesniej tylko strasznie zmeczony nawet tuneli nie moglem dobrze przejechac, teraz wychalny lekko wrocilem

jutro gogo

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 348,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pierwszy sezon wyzwan forumkowych konczy sie z koncem stycznia, kolejne juz beda miesieczne   uwaga - jesli w psn nie wyskoczy wam alert gry z wyzwaniem to nalezy go szukac w samej grze w zakladce wyz

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

Opublikowano

Pewnie było to już nie raz tu pisane, ale ogólnie to częściej mogły by być takie dłuższe trasy z punktu do punktu w wyzwaniach.

Opublikowano

U mnie dzis atak na 10 miejse. 52 sekundy juz osiagam tylko ten (pipi)y zolty zakręt w drugim sektorze Wszystko psuje. Ale rozkminie i ten zakręt :)

Opublikowano

Kładąc się wczoraj spać byłem na 10 :), wiadomo, ze to chwilowe ale satysfakcja i błogostan chwili nie do kupienia za żadną kase. 

Przejazd nie cyborgowy ale za to z innej perspektywy :).

Opublikowano

ale czasy krecicie! wczoraj po raz pierwszy od dawna odpalilem DC, zobaczylem zaproszenie Ficusia i zmeczony po meczowym piwie zajalem piekne 40 miejsce ^^. Dopiero w sobote bede mogl usiasc, ale juz widze, ze moj cel to bedzie maksymalnie 30-20 miejsca ^^

Opublikowano
  • Autor

w sobote to sie event konczy gdzies ok 9.30 rano :P

Opublikowano

Powaznie?

Lipa, turniej zawsze był do 24:00 w sobotę.

:frog:

Opublikowano

Uuu, to mam malo czasu - ale o 30te czy 20te mozna spokojnie powalczyc.

Widze tez niezly hejt lecial na forum za sponsorowane nagrody, dlatego jak zajme lokate z nagroda to moze sam przeznacze ja na kolejne wyzwanie! Ogolnie piekna inicjatywa!

EDIT: Przy okazji zrobie wszystko, by nie wygral Emtebe!  :sir:

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

no nie da sie ustalac dowolnych dat trwania - ussr poprosil mnie bym w niedziele o 9.00 rano rzucil event 6 dniowy wiec nie mam pola manewru, trwa on rowne 6dni czyli konczy sie w sobote o 9.00

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić screena tabeli? :D ostatnio w ogóle nie mam czasu aby uruchomić konsole i nie wiem jak to teraz tam wszystko wygląda

Opublikowano

Który jestem aktualnie? Bo wczoraj z 33 na 27 wskoczyłem. Zepchnął mnie ktoś ponownie? :D

Wreszcie wczoraj opanowałem pierwszy tunel, by pod koniec nie wpadać na ścianę i od razu 1-2 sekundy zaoszczędzone ^_^

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Hehe, niektórzy pewnie na kacu będą wstawać by tylko zejść o pół sekundy :obama:
Opublikowano

NIektórzy niestety pracuja w sobote, wiec maja srednio 1h dziennie na proby. No nie bedzie łatwo

Opublikowano
  • W walce o zwycięstwo Krayzie traci do laleczki Czaki 1 sekundę i 201 tysięcznych
  • W walce o 10 miejsce koosa traci do Goltara 0:00.076 tysięcznych
  • W walce o 20 miejsce Dzidek traci do Dan_PL 0:00.200 tysięcznych
  • W walce o 30 miejsce Ukyo traci do Fugusa 0:00.336 tysięcznych

Oj będzie się działo.  :obama:

Edytowane przez ussr

Opublikowano
  • Autor

a co z 30 !!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

a co z 30 !!!!!!!!!!!!!!!

O szyt. Racja. Już edytowałem.

Siebie nie biorę pod uwagę więc wszyscy pode mną awansują o jedno miejsce do góry :)

Opublikowano
  • Autor

?????czyli ktore miejsca wg rozpiski z tabelki w grze sa nagradzane??????????

juz pisalem ze to nieczytelne jak sie nagle twoje miejsce skasuje, najlepiej bylo jak tabelka z gry=tabelka wynikow i po prostu jakbys zajal miejsce z nagroda to bys przyoszedzil i tyle

Opublikowano

Też mi sie wydaje, że nie ma co mieszać z przesuwaniem miejsc. Jak nasz dobroczyńca będzie na nagradzanym miejscu to niech sam zadecyduję co chce zrobić z nagrodą,

Opublikowano
  • Autor

niech jasno sie ussr jednoznacznie i ostatecznie okresli bo sie w sobote zacznie cyrk z miejscem 20 i 30 bo nagle sie okaze ze 20 lub 30 miejsce w tabeli wynikow w grze nie bedzie sie rownac miejscu wg ussr bo z skasowaniem jego wyniku to 20 i 30 miejsce to wg jego pomyslu beda 19 i 29 i nagradzany bedzie wg tabelki 21 i 31

Opublikowano

jestem dokładnie tego samego zdania co osoby poprzedzające mnie

Opublikowano

Liczymy czas ussr do nagrody, jak uda mu się wygrać 100 zł na PSN, to wtedy kupi mi season passa do DC :D  :D

Opublikowano

a Ty go wystawisz na pchlim targu 2 razy drozej niz na PSSnie i allegro! :yao: