Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

?????czyli ktore miejsca wg rozpiski z tabelki w grze sa nagradzane??????????

juz pisalem ze to nieczytelne jak sie nagle twoje miejsce skasuje, najlepiej bylo jak tabelka z gry=tabelka wynikow i po prostu jakbys zajal miejsce z nagroda to bys przyoszedzil i tyle

Chciałem aby było Fair wobec startujących i nie musieli mnie jeszcze brać pod uwagę. Ale rzeczywiście to nieco namiesza w tabelach

Też mi sie wydaje, że nie ma co mieszać z przesuwaniem miejsc. Jak nasz dobroczyńca będzie na nagradzanym miejscu to niech sam zadecyduję co chce zrobić z nagrodą,

OK. To zrobimy tak że To co jest w Tabeli w grze jest aktualne, Bo nie zamierzam skończyć na 10 miejscu :D O nie cholera, mierzę wyżej  :lol:

I na chwile obecną :

• W walce o zwycięstwo KrayziePL traci do laleczki Czaki 0:00.981 tysięcznych
  • W walce o 10 miejsce Goltar traci do KrzychuFox'a 0:00.076 tysięcznych
  • W walce o 20 miejsce DaN_PLtraci do Rmac32 0:00.200 tysięcznych
  • W walce o 30 miejsce Figus traci do Punisher85_pl 0:00.143 tysięcznych

Przepraszam za to zamieszanie. 

Edytowane przez ussr
Opublikowano

Ktore mam miejsce panowie? Bo dopiero jutro uda mi cos pograć wiecej w tym tygodniu.

Aktualnie 5 ze stratą 1 sekundy o 385 do lidera. Ale skoro sobie odpuściłeś walkę i zapowiedziałeś atak na Krejzola to masz do niego stratę 0:00.455 tysięcznych. 

Opublikowano

Ktore mam miejsce panowie? Bo dopiero jutro uda mi cos pograć wiecej w tym tygodniu.

Aktualnie 5 ze stratą 1 sekundy o 385 do lidera. Ale skoro sobie odpuściłeś walkę i zapowiedziałeś atak na Krejzola to masz do niego stratę 0:00.455 tysięcznych. 

Wydaję mi się,że w takim razie strata Krejzola do lidera wynosi 0,930 a nie 1,2 sek

Opublikowano

a ja mam prosbe. moglby ktos zapodac moje miejsce i strate do 10miejsca? ostatnio bylem 16 ale przez ostatnie dwa dni nie mialem zbyt duzo czasu, dzis moze po 18 wbije na godzine lub dwie.

Jesteś 18 ze stratą ponad 1,1 sek do Krzycha

Opublikowano

Wydaję mi się,że w takim razie strata Krejzola do lidera wynosi 0,930 a nie 1,2 sek

Faktycznie, mój błąd. jego strata to 0:00.931 tysięcznych. Tyle bowiem brakuje do pokonania ciebie przynajmniej o ten 0:00.001 :) Tyle bowiem dodaje do każdej straty aby było widać ile trzeba pocisnąć aby wskoczyć na miejsce rywala. 

a ja mam prosbe. moglby ktos zapodac moje miejsce i strate do 10miejsca? ostatnio bylem 16 ale przez ostatnie dwa dni nie mialem zbyt duzo czasu, dzis moze po 18 wbije na godzine lub dwie.

Masz stratę 1 sekundy i 168 tysięcznych. Tyle ci brakuje aby wskoczyć dokładnie na 10 miejsce. 

Opublikowano (edytowane)

Ussr też bierze udział w wyzwaniu tak?

jak trafi 20 miejsce zdrapka jest jego?

pytam dla pewności

imo powinien brać normalnie udział w wyzwaniu

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

pytam dla pewności

tak, ussr bierze udzial, jak trafi nagradzane miejsce to nagroda trafia do niego - co z nia zrobi, czy zatrzyma, czy da na przyszle eventy, czy przepier.doli to juz jego kaprys

Opublikowano

pytam dla pewności

tak, ussr bierze udzial, jak trafi nagradzane miejsce to nagroda trafia do niego - co z nia zrobi, czy zatrzyma, czy da na przyszle eventy, czy przepier.doli to juz jego kaprys

Nie ma mowy abym celował w coś poniżej 9 miejsca. Ale nie wiem jak zachowa się Krzychu, bo on jeszcze startuje w turnieju :D i Ma spore szanse się nieźle obłowić. 

Opublikowano

Czaku jest niemożliwy ale skoro Exact mnie ściga to jutro spróbuję się poprawić chociaż trochę. :)

On ci nie odpuści a że razem z KrzychuFoxem rywalizują w turnieju o ostateczne zwycięstwo to raczej poczujesz ich obu oddech na plecach. 

Opublikowano (edytowane)

Czaku jest niemożliwy ale skoro Exact mnie ściga to jutro spróbuję się poprawić chociaż trochę. :)

On ci nie odpuści a że razem z KrzychuFoxem rywalizują w turnieju o ostateczne zwycięstwo to raczej poczujesz ich obu oddech na plecach.
Obawiam sie ze z krzychem rywalizujemy o 2 miejsce, poniewaz wiem kto jest na pierwszym, Krzychu moze zagrać strategicznie, zostać na 10 miejscu i mieć 100zl w kieszeni albo podjąć walkę ze mną i wyjsć albo z padem albo podstawka pod plejke.

Ja natomiast traktuje wszystko jako zabawę, lubię natomiast rywalizować z Kreyzim bo mamy chyba podobny skill i styl gry.

Edytowane przez eX4cT_PL