gebus_3008 18 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) cos wam powiem w ciagu ostatnich 10min, wykonalem 3 przejazdy. Po pierwszym zrownalem sie z KrzychuFox z czasem 2:52,731. Po drugim wykrecilem 2:52.649. A po trzecim mam 2:52,530. Jest moc Obecnie mam 10 pozycje dalej nie jezdze bo do ussr brakuje mi zbyt malo i moge go przeskoczyc, a wiem gdzie jeszcze uciac Edytowane 30 stycznia 2015 przez gebus_3008 Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 30 stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 stycznia 2015 co tu sie bedzie dzialo jutro ok 9.00 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Zaraz Cie krzychu przeskoczy.Mysle ze realnie aby byc 10 to trzeba miec czas w okolicach mojego. Bo tamto jest spokojnie do poprawy.PS: Dzis Bede grał cała noc Cytuj
orion50 632 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 To będę sobie jeździł w singlu i się porownam sam dla siebie chciałbym wystartować od lutego ale muszę zbadać czy mam szanse nie być zawsze na końcu. Dzięki ficus za sprostowanie Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 To będę sobie jeździł w singlu i się porownam sam dla siebie chciałbym wystartować od lutego ale muszę zbadać czy mam szanse nie być zawsze na końcu. Dzięki ficus za sprostowanieZawsze za Toba bedzie Fanek wiec nie bój nic. Cytuj
Emtebe 2 571 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) Dajmy jakiś handicap dla Fanka od lutego. Może -5 sekund na każde wyzwanie doliczane do jego czasu? A tak na poważnie, to Fanek walczy. Jest sporo osób za nim w rankingu Edytowane 30 stycznia 2015 przez Emtebe Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 nie jezdziłem tyle ile chciałem, w tygodniu wieczorem ani razu nie udało mi sie nawet zbliżyć do najlepszego czasu, który zrobiłem jeszcze w niedziele jak byłem wypoczęty, myślałem cały czas, że te wyzwanie kończy sie w sobote o 15, dziś na pewno jeszcze spróbuje zejść chociaż poniżej 3.00, w sobote wstaje zawsze o 10, wiec dziś ostatnia szansa Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 nie jezdziłem tyle ile chciałem, w tygodniu wieczorem ani razu nie udało mi sie nawet zbliżyć do najlepszego czasu, który zrobiłem jeszcze w niedziele jak byłem wypoczęty, myślałem cały czas, że te wyzwanie kończy sie w sobote o 15, dziś na pewno jeszcze spróbuje zejść chociaż poniżej 3.00, w sobote wstaje zawsze o 10, wiec dziś ostatnia szansa udostępnij mi gre Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 30 stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 stycznia 2015 ty w ogole Fanek zaliczysz czyste przejazdy bez uderzania w bandy? bo jesli tak to patrzac na twoje czasy w dotychczasowych wyzwaniach to musisz chyba hamowac nawet na zakretach gdzie inni pokonuja je na pelnej predosci Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) ja przed rozpoczęciem wyzwań forumowych nie grałem w DC w ogóle 1-2 msce, odpaliłem tylko jak wychodziły dodatki, pobrałem zobaczyłem co jest i to przeważnie tyle było, nieraz coś for fun, ale nie nazwe tego skillową jazdą dawniej jezdziliśmy cały czas z chłopakami, ale oni na Destiny przeszli tak robie czyste przejazdy, ale nie zawsze, z tym hamowaniem pewnie masz racje, za dużo tego używam, Czaku jak mówił on używa pobocza do wytrącenia predkości, ale to już wyższa szkoła zobacz Ficuś moje gwiazdki na dodatkach ile mam porobione Edytowane 30 stycznia 2015 przez Fanek Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Smutłem w uj Dlaczego u ciebie są białe minusy. Nie powinny być na zielono? Białe to są zdaje mi się jak masz taki sam sektor. Raz miałem trzy kolory w trakcie całego przejazdu. Czerwony sektor gorszy, zielony lepszy i biały identyczny. Cytuj
elvis004 303 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) Zielone byly, tylko tak ujowo zdjecie wyszlo jak i 1 sektor Edytowane 30 stycznia 2015 przez elvis004 Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Ja już tyle kółek próbnych zrobiłem, że mam dość. Chciałem sprawdzić jak reszta stawki będzie wyglądała, dlatego w tabeli wyzwania mam tylko 3 przejazdy. Ale jak widzę jaka tu walka się odbywa to masakra Najlepszy czas na próbach jaki osiągnąłem to jakieś 2.51.200. Ostro Panowie ciśniecie, rywalizacja że szok Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) Kocham tą gre ale spie.rdolonego kodu sieciowego im nigdy chyba nie wybacze (no chyba że dodadzą w DLC Aventadora) A jak wygląda obecnie Ranking? Dokładnie, co z tego że ku.rwa człowiek czas pobija skoro nie jest on aktualizowany. Zauważcie że top 7 to osoby mające w nicku PL Przypadek? Nie sądzę Edytowane 30 stycznia 2015 przez eX4cT_PL 1 Cytuj
easye 3 379 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 20 i 30 jak jest okupowane ? Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 30 stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 stycznia 2015 dawno go poprawiles? moze wskoczy, na razie na 11 zywan raz mielismy przypadek ze cos nie gralo - jeden z graczy mimo przejazdow nie mial rejestrowanego nawet jednego czasu Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Też miałem tak z jednym z wyzwań Nie zaliczyło mi czasu do tabeli. Tyle czasu po premierze a serwery nadal czasem wywalają fochy Lipa i wk*rw. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 dawno go poprawiles? moze wskoczy, na razie na 11 zywan raz mielismy przypadek ze cos nie gralo - jeden z graczy mimo przejazdow nie mial rejestrowanego nawet jednego czasuTo juz drugi raz w tym wyzwaniu kiedy czas nie został zaktualizowany, raz wczoraj i raz 30 minut temu. Cytuj
easye 3 379 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) jezeli ktos wykreci mega czas a podczas jazdy dostanie komunikat o problemach z serwerami to moze niech po prostu nagra filmik z przejazdu i tabeli koncowej. Edytowane 30 stycznia 2015 przez easye Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 A mnie wknriwa to jakie moje auto ma handicap względem ducha. Nie wiem dlaczego nie idzie z taką prędkością co lider tego wyzwania. Używam DualShocka 4, jeździłem na automatycznej skrzyni i na manualnej także. Po dwóch płynnie przejechanych zakrętach nawet jeszcze przed tunelem Ducha już widzę na długość auta a w pierwszym tunelu to już widzę jak odchodzi coraz bardziej. A mam taką samą linię przejazdu co duch. Co jest knrwa ? Po 80 próbach już powinienem być na pierwszym miejscu ale nie bo spi3erdolone auto nie ma mocy jechać z taką samą prędkością. Mam jakąś zj3banę wersję gry czy co ?? Już nie mam na to sił zwyczajnie. Używacie kierownic czy czegoś nie wiem ?? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 USSR zauwazcie ze sam start tez ma duze znaczenie. Obroty silnika zanim ruszy zegar wpływaja na predkosc. Jesli bedziesz trzymał na maxa to obroty sie "odbijaja" i mozesz trafic na szybszy start minimalnie lub wolniejszy. A to naprawde na minutowym odcinku rzutuje na predkosc a ta na wynik Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Próbowałem już wszystkiego. Trzymałem na 80% na 60% i auto zawsze wolniej ruszy. Nawet przeciągam obroty przed zmianą biegu i to też nic to nie daje. Zejdę jeszcze pół sekundy ale nic więcej nie urwę. Cytuj
czak92 36 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 A mnie wknriwa to jakie moje auto ma handicap względem ducha. Nie wiem dlaczego nie idzie z taką prędkością co lider tego wyzwania. Używam DualShocka 4, jeździłem na automatycznej skrzyni i na manualnej także. Po dwóch płynnie przejechanych zakrętach nawet jeszcze przed tunelem Ducha już widzę na długość auta a w pierwszym tunelu to już widzę jak odchodzi coraz bardziej. A mam taką samą linię przejazdu co duch. Co jest knrwa ? Po 80 próbach już powinienem być na pierwszym miejscu ale nie bo spi3erdolone auto nie ma mocy jechać z taką samą prędkością. Mam jakąś zj3banę wersję gry czy co ?? Już nie mam na to sił zwyczajnie. Używacie kierownic czy czegoś nie wiem ?? Ja startuję na pełnym gazie,tu nie ma żadnej filozofii. Gałką staram się jak najdelikatniej poruszać, jechać jak najciaśniej i bodajże 3 zakręt,w prawo po łuku na wyjściu jeśli masz 222 km/h to już jest dobrze. Musisz jeszcze popracować nad łagodnym wchodzeniem w zakręt najwidoczniej Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) A mnie wknriwa to jakie moje auto ma handicap względem ducha. Nie wiem dlaczego nie idzie z taką prędkością co lider tego wyzwania. Używam DualShocka 4, jeździłem na automatycznej skrzyni i na manualnej także. Po dwóch płynnie przejechanych zakrętach nawet jeszcze przed tunelem Ducha już widzę na długość auta a w pierwszym tunelu to już widzę jak odchodzi coraz bardziej. A mam taką samą linię przejazdu co duch. Co jest knrwa ? Po 80 próbach już powinienem być na pierwszym miejscu ale nie bo spi3erdolone auto nie ma mocy jechać z taką samą prędkością. Mam jakąś zj3banę wersję gry czy co ?? Już nie mam na to sił zwyczajnie. Używacie kierownic czy czegoś nie wiem ?? zaraz Ci pokaze jak to u mnie wyglada Edytowane 30 stycznia 2015 przez eX4cT_PL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi