darkos 4 317 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Wkrótce dojdą replaye więc pojawi się Temat DriveClub Video. Rzadko która gra wyścigowa ma tyle tematów. Admin raczej nie będzie kasował nowych i chyba wrzuci je w końcu do pod działu DriveClub. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Poza tym rzadko która gra ma takie community jak tutaj DriveClub. Bardzo wiele osób się tutaj udziela, często i konstruktywnie. Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 1 lutego 2015 Autor Opublikowano 1 lutego 2015 zapro z nowego konto do dodania do friendlisty poszlo do wszystkich ktorzy dotychczas startowali i nowych jacy tez chcieli brac udzial - z gory zaznaczam, ze z 5-6 po nicku wyszukiwarka w psn nie chciala mi znalezc wiec oni koniecznie musza sami wyslac zapro do "RywalizacjaDC" pierwszy lutowy event juz online, wyjatkowo 4dniowy bo troche pewnie zajmie migracja i dodawanie ludzi na nowe konto, sorki jeszcze raz ale mi to gigantycznie ulatwi zadanie niestety musialem wybrac slabe autko bo na razie nowe konto ma dopiero 11lvl w wolnej chwili bede nabijac levele by dojsc do tego 30 bo bez tego nie bede mogl rzucac wyzwan na takie auta jakie chcecie btw cwieri napisz prosze wg jakiej zasady liczysz punkty - to bedzie wazne w kontekscie ze za luty nagrody sa za generalke Cytuj
Emtebe 2 547 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Ale przyjemne zadanie Ficuś zapodał. Dobrze dobrane auto do trasy i nawet deszcz nie przeszkadza. Bez kitu, ale przyjemnie mi się jedzie. Myślę, że tutaj powalczę o pierwszą 20. Noooo... 30 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 fajna trasa teraz na wyzwaniu - jaką gre wybrał zwycięzca poprzedniego? jeśli nie jest to tajne - która osoba teraz wyznacza kolejne wyzwanie? nie znalazłem odpowiedzi na 1 stronie Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 1 lutego 2015 Autor Opublikowano 1 lutego 2015 jezu zapomnialem - hmmm 28 :P ja zawsze staram sie przyjemnie wybierac - na moj pierwszy wybor (pierwsze forumkowe event ever) czyli lotus w lekkim deszczu o zachodzie slonca na kanadyjskiej trasie sinclair pass tez nie bylo za duzo pretensji wybor osobnego konta tylko pod wyzwania ma ten plus, ze nawet jesli jakims cudem poszedlbym na emeryture jako organizator to konto moge dac swojemu nastepny - wystaczy dac tylko mail i haslo - od razu na koncie na friendliscie sa tylko aktywni gracze forumkowych wyzwan i nikt inny, to tez byl problem mojego glownego za wyjatkiem tego ze juz sie zacynalem gubic kto co i jak - teraz mam czarno na bialym Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 (edytowane) szkoda, ze ide do pracy, brakowalo mi przez te dwa dni scigania z Wami aaaaaaa, nowy watek co miesiac to dobre wyjscie + jeden glowny z zestawieniem miesiecy, pkt itd. Edytowane 1 lutego 2015 przez gebus_3008 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Mam kłódkę do Wyzwania Audi R8 V10 Coupe Plus Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 1 lutego 2015 Autor Opublikowano 1 lutego 2015 no bo zapro do wyzwania moge wyslac dopiero jak RywalizacjaDC doda sie do znajomych :P widocznie dopiero niedawno dodales mnie do znajomych, a ja juz od 30min nie siedze na konsoli ale dont worry jeszcze dzis przed spaniem wlacze by pododawac, pozniej juz dopiero jutro Cytuj
Gość kufir Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Prosze tez o zaproszenie bo nie dostaje a jestem zapisany do zabawy: Kufir_PL Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 1 lutego 2015 Autor Opublikowano 1 lutego 2015 jak nie dostales to jak pisalem - wyszukiwarka mnie ciebie nie znalazla (np taki Marcin po wpisaniu w wyszukiwarke w psn pokazalo mi 400 propozycji), sam musisz wyslac zapro Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 1 lutego 2015 Autor Opublikowano 1 lutego 2015 widze ze rywalizacja bedzie jeszcze bardziej zacieta, wprawdzie czaku, szymek czy ex4ct nie zaczeli ale juz widac ze ten pistak moze zamieszac, by sie chlopak mogl ujawnic w tym temacie nie wstydz sie Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Wysłałem zapro, proszę o dodanie do wyzwań Cytuj
Emtebe 2 547 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Co? mamy kolejnego cyborga? Ficuś, rób dla nich osobne wyzwania Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Spoko, zapas jest jeszcze duży. Grałem jakieś 20 minut. Jak czaku zagra, to dopiero będziemy widzieli limit. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 widze ze rywalizacja bedzie jeszcze bardziej zacieta, wprawdzie czaku, szymek czy ex4ct nie zaczeli ale juz widac ze ten pistak moze zamieszac, by sie chlopak mogl ujawnic w tym temacie nie wstydz sie Pistaczek wygrał dwie pierwsze rundy turnieju. To będzie dla niego spacer po parku. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Dzisiaj zaopatrzyłem sie w DC, na szybko przechodzę single playera i przyłączam sie do turnieju porozsyłam niedługo zaproszenia do friendslisty 2 Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Przebiłem czas p1staka o 0,5s ale widzę, że Mathiu i Rezok depczą mi po piętach. Fajnie, że coraz więcej będzie mocnych graczy w wyzwaniach. Widzę, że Szymek zaczął na poważnie, zobaczymy do jakiego czasu jutro przyjdzie nam się mierzyć. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Na razie ćwiczyłem w singlu 1:18:7xx, ale spokojnie można urwać sekundę, pewnie nawet 2 albo i więcej ;P Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Na razie to czaku wszedł na chwilę , ustanowił 1:17:6xx i wrócił do grania w inną grę. 1 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 (edytowane) Ja i tak nie bede porywał sie w tym miesiącu na pierwsze miejsce poniewaz została ostatnia runda turnieju nad która bede musiał sie skupić, dodatkowo przylatuje do mnie teściu na 3 tygodnie wiec i gra nie ta. Niech wiec osoby celujące w top10 maja to na uwadze :-) Edytowane 1 lutego 2015 przez eX4cT_PL Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 2 lutego 2015 Autor Opublikowano 2 lutego 2015 pierwszy post zaktualizowany o liste aut jakie mozna wybierac i na razie chyba wszystkie niezbedne informacje o drugim sezonie wraz z tabela sezonu poprzedniego i linkiem do archiwum, rano poszla nowa fala zaproszen do eventu, prosby o dodanie od nowych osob bez nicka z forum sa przeze mnie ignorowane (nauczcie sie czytac pierwszy post - blagam) w ogole tyle osob sie sciga a pierwszy post ma tylko 21 plusikow skandal :P :P btw cwieri prosze o info jak liczysz punkty, btw musisz tez wyslac zapro do rywalizacjadc bo nie znajduje mi ciebie przez wyszukiwarke Cytuj
czak92 36 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Wiecie co, powinniśmy zacząć wybierać do rywalizacji trasy z punktu A do B, by każdy miał równy start. Tutaj bez rozpędu z poprzedniego kółka na starcie jest spora strata. Co do wyzwania-krótko i szybko jest duży potencjał , dziś trochę przysiądę do tego. Ps. Fanek pytał o wybór gry z wyzwania- wybrałem Dying Light. Ps.2. Sorry Marcin za minusa na telefonie przeglądałem i nawet nie zauważyłem,że mi się wcisnęło Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 2 lutego 2015 Autor Opublikowano 2 lutego 2015 trasy z a do b sa przewidziane do wyboru jak ktos bedzie miec kaprys moze oczywiscie taka rzucic, w tym sezonie tez nie przewiduje ingerencji w event - jaki uzytkownik bedzie chcial taki rzuce - chocby to byl wyscig po nantensuko o polnocy w strugach deszczu jakims tylkonapedowcem te wyzwanie dalem krotkie i przyjemne by kazdy mial fun i nikomu nie sprawialo trudnosci - mialem tez na uwadze to ze w zwiazku z migracja na nowo konto zakladajace wyzwania niektorzy moga nie miec tyle czasu ile chca na wymasterowanie Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Będzie o tyle łatwiej, że decydujący zakręt jest na samym początku wyścigu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi