Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie kciuk boli od poprzedniego wyzwania więc pośmigam dopiero gdy przestanie.

A nagrody zostały wysłane. Kody niestety dopiero dziś poszły a jest to spowodowane atakami Terrorystów we Francji. Nawet nie pytajcie o co chodzi, taki ten świat jest dzisiaj popi3rdolony.  

Opublikowano

Mnie kciuk boli od poprzedniego wyzwania więc pośmigam dopiero gdy przestanie.

A nagrody zostały wysłane. Kody niestety dopiero dziś poszły a jest to spowodowane atakami Terrorystów we Francji. Nawet nie pytajcie o co chodzi, taki ten świat jest dzisiaj popi3rdolony.  

to ty u zabojadow siedzisz?? ostatni to tam musi byc napieta sytuacja :/ muslimy j3bane

Opublikowano

3 dni czyli do ok 21:20

Jako widz postronny rozumiem, że nowe wyzwanie pojawi się jeszcze w niedziele? Jeżeli nie to lepiej jest wydłużyć czas eventu.

Opublikowano

3 dni czyli do ok 21:20

Jako widz postronny rozumiem, że nowe wyzwanie pojawi się jeszcze w niedziele? Jeżeli nie to lepiej jest wydłużyć czas eventu.

Wydłużyć czas trwającego wyzwania nie można, po zakończeniu nie można tam wejść. Jedynie sprawdzić wyniki. Więc lepiej by było umieszczać nowe. O ile jest to możliwe bo samo wysyłanie trzeba też ogarnąć. Jeśli wyzwań w Lutym ma być 10 to pilnujcie kalendarza :D 

Opublikowano

tez juz mialem wczoraj pisac, aby Soban za wczasu podal nastepny event, zeby czasu nie tracic i juz czekal na koniec obecnego. moze teraz tez wybierzemy jedna osobe z eventu na Bandipur aby w rezerwie czekalo juz wyzwanie na po tym Sobana?

Opublikowano

Nie widze problemu w umieszczeniu wyzwania zanim skonczy sie Nr.2 

nie umieszczamy dwoch wyzwan na raz, raz aktywne moze byc tylko jedno

btw chlopacy drodzy wczoraj wydarzyla sie u mnie tragedia rodzinna, niestety pewnie znikne z forumka na pare tygodni, rowniez nie bede miec glowy do wlaczania ps4 i robiania z grami czegokolwiek wiec Welna przejmuje stery forumkowych eventow - ma pasy do konta wiec bedzie rzadzic, odezwe sie jak sie wszystko u mnie ulozy

pozdro maniacy

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Soban , podrzuc warunki wyzwania nr 3

Wyzwania LUTY aktualna tabela

1. czaku92_pl 51
2. Welna_pl 50
3. KrayziePL 49
4. MathiuPL 48
5. REZOK_PL 47
6. LwiaNerka 46
7. P1stak_ 45
8. PL_Dudek_PL 44
9. TomeKatto 43
10. namiotnikPL 42
11. orionPL92 41
12. gebus_3008 40
13. Goltar 39
14. Rmac32 38
15. Kame_PL 37
16. dar-kos 36
17. Szymek_pl 35
18. cwieri 34
19. Dzidek 33
20. eX4ct_PL 32
21. Paquito_PL 31
22. koosa_ 30
23. punisher85_pl 29
24. sunnyluk 28
25. YariQ 27
26. Bluker-PL 26
27. SzczurekPB 25
28. Premierre 24
29. Baniol 23
30. Kymel_pl 22
31. kuba85_pl 21
32. Dan_pl 20
33. Cosmoss90 19
34. Bartiz_X 18
35. kolo89 17
36. oddball85nh 16
37. LubieCycunie 15
38. Triboy 14
39. Yaevinn 13
40. K_es 12
41. Emtebe 11
42. Wooyek_pl 10
43. Marik1982 9
44. Vril 8
45. figus87 7
46. fakir87 6
47. dApo_87 5
48. neonmsf 4
49. fanek744 3
50. pokrytysniegiem 2
51. VoytecCFC 1

Edytowane przez Welna
Opublikowano

Jak mnie to auto wkurza. W życiu bym takim nie chciał w realu jeździć :) zszedlem juz poniżej 1.28 i wiem ze mam 0.4 do 0.5 zapasu jeszcze wiec kolo 2 3 miejsca mam szanse:) w ogole to tak zauważyłem ze jestem w stanie mieć do czaku ok 0.8 do 0.9 sec straty i to jest m9j najlepszy czas (tak już chyba że 4 eventy mialem) wiec tu realnie kolo pl. Dudek. Pl bede:)

Te 0.8 straty to juz sobie tłumacze manualną skrzynią wiec poprawić tego nie dam rady :)

Opublikowano

btw chlopacy drodzy wczoraj wydarzyla sie u mnie tragedia rodzinna, niestety pewnie znikne z forumka na pare tygodni, rowniez nie bede miec glowy do wlaczania ps4 i robiania z grami czegokolwiek wiec Welna przejmuje stery forumkowych eventow - ma pasy do konta wiec bedzie rzadzic, odezwe sie jak sie wszystko u mnie ulozy

pozdro maniacy

Powodzenia i glowa do gory

Opublikowano (edytowane)

ja wczoraj dołączyłem, za wiele nie ugrałem, zaciąłem się na 1:27:570, także różnica spora, następnym razem będzie lepiej :)

zauważyłem że linia wyścigowa nie ma znaczenia w tej grze :)

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano

mam nadzieje ze wezmiecie pod uwage film, rano znow serwery nie dzialaly :/

Hehe fajnie co chwila spoglądasz do tyłu :D Nie rozpraszają was te duchy? Przez to nie skupiasz się na trasie,ja zawsze sugeruję się kropeczką na minimapie, też dobry wyznacznik tempa.

Opublikowano

To tylko ten przejazd, jakis taki dziwny byl. Gralem dzis na szybko, bo pozno wstalem i do roboty sie spieszylem, mowie sobie na moment odpale DC, zeby wyniki sprawdzic i sie przejechac bez nastawienia na poprawe czasu, a tu masz wpadlo :D moze ze trzy okrazenia pojechalem i wszystkie takie lipne byly ze wogole sie takiego czasu nie spodziewalem

Opublikowano

Podziwiam po prostu was. Ja najezdzilem się jak szalony a jestem w stanie wykrecic max 1,30.114. Co z tego że poszczególne sektory w najlepszych czasach dają mi 1,28.356 jak nie potrafię ich zebrać w kupe. Irytujaceee.