Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 348,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pierwszy sezon wyzwan forumkowych konczy sie z koncem stycznia, kolejne juz beda miesieczne   uwaga - jesli w psn nie wyskoczy wam alert gry z wyzwaniem to nalezy go szukac w samej grze w zakladce wyz

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

Opublikowano

Nawet nie wiem, czy zapisałem ten najlepszy. Ale jak zrobie w granicach .5xx lub .6xx to wrzucę, ale to wieczorem dopiero.

Opublikowano

Jeszcze się poprawiłem z 1.01.566 na 1.01.471 ale i tak miejsca mi to lepszego nie dało :) teraz już co okrążenie kręcę 1.01.500 600 ale niżej za chiny zejść nie moge. Chociaż mój najlepszy składany czas jest o 0.084 lepszy

Opublikowano

No to niezle panowie, to wam powiem tylko ze na manualu można sporo zejść tym bentleyem.

Opublikowano

Wpadłem na chwilę zobaczyć, co się dzieje i zrobić czas, aby wstydu nie było.;) 0,4 s do czaka mi wystarczy. Do dalszych zmagań szkoda czasu, bo Dying Light czeka. :D

Czekam na kolejne wyzwanie, fajniejszym samochodem, bo to prowadzi się jak autobus i nigdy go nie lubiłem w tej grze.

Opublikowano

tak, 1.50sec ma pierwszy

to chyba jest odwrócona z wyzwania Ussr gdzie za 1miejsce była gra?

po(pipi)ało mi sie, ale chyba już była

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Lajtowa trasa. Pierwszy przejazd zrobiłem na 1:45 ale wydawało mi sie za szybko zeby byc ostatnim na koncie RywalizacjaDC.

Opublikowano

dopiero jutro mam dostep do konsoli, jak skonczylem ostatni event? nizej jak namiotnikPL? poprosze o tabele :) please

Opublikowano

dopiero jutro mam dostep do konsoli, jak skonczylem ostatni event? nizej jak namiotnikPL? poprosze o tabele :) please

Ja sam nie mam dostępu do konsoli od poniedziałku także jak wtedy byłeś przede mną to na pewno skończyłeś wyżej niż ja :)

Ja zmieściłem się z moim czasem chociaż w 20? ;)

Edytowane przez namiotnik

Opublikowano

Na 4 trasy 3 w deszczu  :down:

Jesli Cie nikt nie wyprzedził , to bedziesz miał szanse sie wykazac w nastepnym wyzwaniu

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Siemacie, moglby ktos mi w skrocie napisac do kogo mamy sie zglaszac po wyzwania? jest tutaj troszke stron naklepanie a dopiero co sie zarejstrowalem.

EDIT: juz poczytalem ze sie spoznilem, Ale na 3ci sezon sie nie spoznie. 

Powodzenia

Edytowane przez EndyenAshish

Opublikowano

Wełna podrzuć jakąś aktualną tabelę po 3 wyzwaniach :D wszyscy niecierpliwie czekamy :)

Opublikowano

Wełna, weż tam zadziałaj by i dół tabeli mógł wybierać wyzwania a nie pierwsza 20 tylko :D

Opublikowano

Jesli się nie mylę to chyba któreś wyzwanie wybierała osoba z 28 miejsca, no ale może cos mi się pokręciło.

Edytowane przez YariQ

Opublikowano

Ja proponuję tutaj losować kolejną osobę do wymyślania eventu: http://www.losowe.pl/liczba

Wpisujemy zakres liczb, czyli ile osób brało udział w evencie i by wylosowało jedna liczbę. Czyli osobę, która wymyśla ;)

Opublikowano

Co myślicie o wprowadzeniu jakiejś możliwości opuszczenia np. Jednego wyzwania w miesiącu i przyznania za takie wyzwanie np. 10 punktów (do ustalenia zasady) przy obecnym systemie punktowania wystarczy opuścić jedno i nie ma żadnych szans na jakiekolwiek dobre miejsce. A czasem coś wypadnie i nie da się przejechać eventu.