darkos 4 301 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Jedno wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
LwiaNerka 3 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Prosta trasa prosty samochód i walka na ułamki sekund. Zapodajcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) z poczatku myslalem o Maplewood1 i BAC mono jesli uzytkownicy sa w klubie z dostepem do tego auta, ale wypowiedz YariQa tez ma sens Edytowane 1 kwietnia 2015 przez gebus_3008 Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Co do SP. Ja uwazam ze jesli nie wprowadzimy do gry SP, to zaraz to całkiem upadnie bo ile mozna sie scigac tymi samymi samochodami. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 O proszę udało mi się wycyrklować Jestem za jednym wyzwaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Co do SP. Ja uwazam ze jesli nie wprowadzimy do gry SP, to zaraz to całkiem upadnie bo ile mozna sie scigac tymi samymi samochodami. masz racje, bo darmowe auta powoli sie nudza. ale zdecydowana wiekszosc nie zdecyduje sie na zakup SP ze wzgledu na nasza rywalizacje. wiem posobie, jakbym stowki nie wygral w lutym to nie mialbym SP. O proszę udało mi się wycyrklować Jestem za jednym wyzwaniem. czyli chcialbs jedno wyzwanie dla waszej trojki, tak? wwalce o 10 miejsce sie klaruje sytacja bo 2/3 jaknarazie chce osobnego wyzwania Edytowane 1 kwietnia 2015 przez gebus_3008 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) No nie jasno się wyraziłem. Chciałbym, żeby pierwsze wyzwanie kwietniowe rozstrzygnęło wyniki końcowe rundy marcowej, dlatego jedno wyzwanie Zresztą, co by to nie było jest motywacja do walki Edytowane 1 kwietnia 2015 przez REZOK Cytuj Odnośnik do komentarza
BlukeR 41 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Jeśli o mnie chodzi panowie, wolałbym rozstrzygnąć to wyzwaniem kwietniowym. Ciężko mi wygospodarować odpowiednią ilość czasu w ciągu tych 4 dni żeby jedno wyzwanie dopracować tak jak bym chciał a co dopiero dwa. Któreś musiałbym zaniedbać, a jasnym jest że wolę walczyć o 10 miejsce w dogrywce niż dawać siebie wszystko na pierwszym wyzwaniu z kilku. Przypomni ktoś jakie są nagrody za dane miejsca, bo wcześniej mnie to za bardzo nie interesowało bo robię to dla zabawy, ale teraz jak się nadarzyła okazja to powalczę z cały sił o 10 miejsce bo coś mi się majaczy że 100 zł na PSN było, więc byłoby idealnie na SP do DC na majowe wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Jeśli o mnie chodzi panowie, wolałbym rozstrzygnąć to wyzwaniem kwietniowym. Ciężko mi wygospodarować odpowiednią ilość czasu w ciągu tych 4 dni żeby jedno wyzwanie dopracować tak jak bym chciał a co dopiero dwa. Któreś musiałbym zaniedbać, a jasnym jest że wolę walczyć o 10 miejsce w dogrywce niż dawać siebie wszystko na pierwszym wyzwaniu z kilku. Przypomni ktoś jakie są nagrody za dane miejsca, bo wcześniej mnie to za bardzo nie interesowało bo robię to dla zabawy, ale teraz jak się nadarzyła okazja to powalczę z cały sił o 10 miejsce bo coś mi się majaczy że 100 zł na PSN było, więc byłoby idealnie na SP do DC na majowe wyzwania Nie wiem jaka jest nagroda za Marzec ale wiem jaka będzie za Kwiecień. Dla zwycięzcy wyzwań Kwietniowych Firma Microsoft wspaniałomyślnie ufundowała Konsolę Playstation 4 20th Anniversary Edition Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 539 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Nie wiem jaka jest nagroda za Marzec ale wiem jaka będzie za Kwiecień. Dla zwycięzcy wyzwań Kwietniowych Firma Microsoft wspaniałomyślnie ufundowała Konsolę Playstation 4 20th Anniversary Edition ponizej pasa takie prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza
LwiaNerka 3 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 No cóż nikt nie mówił ze demokracja jest dobra... w takim razie wychodzi ze o nagrodę walczymy w pierwszym wyzwaniu kwietniowym Cytuj Odnośnik do komentarza
YariQ 1 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Dobre;D Za 10 i 20 miejsce było chyba 90 dni ps+(za 20 napewno bo się zrzekłem na rzecz rywalizacji marcowej:D) Edytowane 1 kwietnia 2015 przez YariQ Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Yeti, dzięki za nagrodę! To się nazywa społeczność playstation! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Wiadomo, wyższa kultura konsolowości, full hd, this is living i for the szlachta. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) ok, to dogrywka obejmuje pierwsze kwietniowe wyzwanie. wygrywa ten ktory zajmie wyzsze miejsce. Powodzenia no to rozstrzygniecie po pierwszym kwietniowym wyzwaniu BlukeR w marcu za 10 miejsce jest 3miesiace ps+ i za 20 miejsce jest to samo Edytowane 1 kwietnia 2015 przez gebus_3008 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Gratulacje dla zwycięsców i wielkie dzięki dla organizatorów i dla każdego kto dołożył cegiełkę do tych wyzwań. To się nazywa community! Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Wracam przed momentem do domu. Ciemno, padajacy snieg i swiatla reflektorow nic nie widac i o czym czlowiek mysli? jade na pamiec DRIVECLUB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 hehe Dobrze, że teraz tak dużo nie podróżuję samochodem Jakbym miał śmigać jak w Drvieclubie to pierwszy zakręt i pobocze moje Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 moze ktos zapodac aktualna tabele ? Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) Sorry za post pod postem, ale okolicznosci zmuszaja. Juz raczej nie bede miec czasu na poprawe swojego czasu, ale to co zrobilem dzis przeszlo moje oczekiwania pewnie sie komus przyda:) ja sam dla siebie zlamalem wszelkie bariery. jak testowalem trasy do wyboru wyzwania bylem w schemacie 2:50 i nie sadzilem ze mozna jeszcze 8 sekund urwac P.S. jak mnie ktos przeskoczy to dajcie znac bo raczej do konca swiat nie odpale konsoli. Smacznego jajka PS2 jestem ciekawy ile czaku by tutaj wykrecil Edytowane 3 kwietnia 2015 przez gebus_3008 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 Prawie wszystkie znaki zaliczyłeś A czas dobry, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 moze gdyby nie znaki to bylbym pierwszy nikt sie nie dowie Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 Piękny przejazd ja chwilowo zawieszam karierę, czekam na cebulacką obniżkę SP . Jak coś to w Multi można mnie znaleźć czasami, musimy czekać na prywatne lobby przyjaciele- będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 (edytowane) No gebus. Naprawde dobry przejazd. Ale juz po nim widac ze stac cie na pokonanie Tomka w tym wyzwaniu. OStatni Sektor pojechałes 0,4xx wolniej niz wczesniej. A to znaczy ze potrafisz to powtorzyc. (2 czerwone zakrety z(pipi)ane w 3cim sektorze) Edytowane 4 kwietnia 2015 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
browar202 0 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 (edytowane) Gebus ładny przejazd ale Rezok nas wyleczył z czasem 2:40,229 jeżeli dalej tak pójdzie to pęknie bariera 2:40. Edytowane 4 kwietnia 2015 przez browar202 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi