Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 348,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pierwszy sezon wyzwan forumkowych konczy sie z koncem stycznia, kolejne juz beda miesieczne   uwaga - jesli w psn nie wyskoczy wam alert gry z wyzwaniem to nalezy go szukac w samej grze w zakladce wyz

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

Opublikowano

mysle ze takie czasy bo wszyscy jezdza na automacie. przy autach typu hyper nie da rady raczej grac na manualu, dlatego moge nawiazac z wami cyborgami bezposrednia walke :D

czas oczywiscie mam do poprawy. W tym przejezdzie akurat nie poszedl mi pierwszy sektor, zazwyczaj jestem tam szybszy,  ale niestety brak juz czasu na to, lipa ze event konczy sie w swieta :/

Rezok, rozjechales system ;) nawet nie pomyslalem ze mozna ponizej 2:41, szacun

Edytowane przez gebus_3008

Opublikowano

Też myślałem, że to nieosiągalne. Jak widać niemożliwe nie istnieje ;)

2.39 na pewno jest w zasięgu, ale nie wiem czy z racji świąt ktoś jeszcze powalczy w wyzwaniu.

Opublikowano

mysle ze takie czasy bo wszyscy jezdza na automacie. przy autach typu hyper nie da rady raczej grac na manualu, dlatego moge nawiazac z wami cyborgami bezposrednia walke :D

czas oczywiscie mam do poprawy. W tym przejezdzie akurat nie poszedl mi pierwszy sektor, zazwyczaj jestem tam szybszy, ale niestety brak juz czasu na to, lipa ze event konczy sie w swieta :/

Rezok, rozjechales system ;) nawet nie pomyslalem ze mozna ponizej 2:41, szacun

Już przestań gdybać o tym automacie vs. manual. :P Większość czasów w poprzedniej edycji wykręciłem na automacie. I z moich obserwacji i prób wynika, że nie ma żadnych różnic oprócz tego, że przy automacie nie zawracasz sobie biegami głowy.

Oczywiście są zakręty gdzie można na wyższym biegu przejechać i nie martwić się o zarzucanie dupą ale to zależy od stylu jazdy gracza. A nic nie stoi na przeszkodzie ten bieg wrzucić mając nawet włączony automat.

Ja do pewnego momentu grałem na manualu ale niektóre eventy jak TomeKato przykręcił śrubę przełączałem na automat i poprawiałem czas, bo pełne skupienie miałem na drodze.

Opublikowano

ale tym razem mnie to wyzwanie absorbuje..... koosa nie daje mi wytchnąć....

Opublikowano

Hmmm mnie też w szczególności jeżeli na ostatnim łuku przed metą dostaje karę a jest się przed liderem

Opublikowano

Posiedziałem z godzinkę i udało się dużo poprawić. Na dzisiaj starczy, zobaczę jak juro się sprawa rozwinie :)

Opublikowano

Rywalizacja DC:

Mój przejazd dla zainteresowanych.

WESOLYCH SWIAT

Edytowane przez browar202

Opublikowano

Ile razy jechałem na pierwsze miejsce to się w pale nie mieści. Spokojnie z 5xx od pierwszego można było poprawić. Ale sztuką jest to dowieść na metę :)

Opublikowano

Zgadzam się na 1 i 2 sektorze też miałem szybsze przejazdy lecz na tak długiej trasie jest ciężko zrobić idealny przejazd.

Opublikowano

Trudny był ten odcinek ,na szczęście już koniec wyzwania, kiedy możemy liczyć na wrzucenie kolejnego ?

Opublikowano

Już jest od wczoraj i jeździ się bardzo przyjemnie

Opublikowano

Przez święta ominęło mnie pierwsze wyzwanie, wróciłem do mieszkania i czasu starczyło na zaledwie jeden przejazd :D Ale frajda była.  :good2:

Opublikowano

Czy żeby brać udział w wyzwaniach trzeba mieć Plusa? Który level trzeba mieć na aktualne wyzwanie?

Opublikowano

aktualnie wybor aut zostal rozszerzony do 40 poziomu kierowcy, ale docelowo raczej beda tez auta z Season Passa do wyboru.

Opublikowano

Chyba kwiecień będzie na Standar Cars ale wysokich leveli, a Maj już na Season Pass Cars. Chociaż nie ja decyduje mi tam wszystko pasuje. 

Opublikowano

@gebus

Nie o to pytam :P o aktualne wyzwanie mi chodzi.

Opublikowano

aaaaaaa, sorrry nie widzialem jeszcze aktualnego wyzwania. moze ktos zapoda szczegoly, trasa i auto.

sa swieta i nie mialem jeszcze okazji odpalic czarnuli, moze jutro sie uda na moment lub w srode

trzeba mieć PlayStationPlus aby startować w wyzwaniach

czekalem az sie wypowiesz, czekam na szerszy material z Twoich przejazdow. Czaka juz nie ma i moze zapodasz jakies materialy szkoleniowe ze swoich przejazdow. Niegryziemy, ale fajnie sie robi jak mozna ogladnac filmik lepszego od siebie, mnie to motywuje :)

Ale czekam na great back Czaka :D

PS. kto wkoncu wygral dogrywke?? mnie dokladnie interesuje walka o 10 miejsce. nie wiem komu wyslac kod na ps+. Welna, dasz rade podeslac info jutro do 12? pozniej bede w pracy i dam rade wyslac kod dopiero w srode

Edytowane przez gebus_3008

Opublikowano

Walkę o 10 miejsce zasłużenie wygrał REZOK. Moje szczere gratulacje. Ja i Lwia Nerka nie mieliśmy szans.