Opublikowano 22 września 20159 l No nareszcie przynajmniej mam wrazenie ze moge powalczyc z najlepszymi spoko event
Opublikowano 22 września 20159 l Bardzo przyjemne wyzwanie, oby takich więcej. Po kilkunastu próbach miałem tylko 1,7s straty do Prezesa, coś mi tu nie pasuje
Opublikowano 24 września 20159 l Idzie czasami lepiej czasami gorzej. Edytowane 24 listopada 20159 l przez ussr
Opublikowano 24 września 20159 l Autor ano, prezes smiga na takim poziomie, ze jedynie powrot czaka do rywalizacji moze namieszac, w przeciwnym razie nagrode na dobra sprawe mozna adresowac ma kopercie przed grudniowymi eventami
Opublikowano 24 września 20159 l Nie marudźcie, tylko ćwiczcie, do grudnia jest sporo czasu, prezes też człowiek, nie ma niepokonanych
Opublikowano 24 września 20159 l Ja myślę, że to kwestia wolnego czasu (praca, inne gry) i zapału. Ja zapału praktycznie nie mam, albo mam bardzo mało, bo przez system punktacji omijając 1 wyzwanie odpadasz z walki o czołówkę. Chociaż nawet pomijając te punkty, to chyba nastąpiło u mnie pewne wypalenie rywalizacją. Edytowane 24 września 20159 l przez Marcin_wawa
Opublikowano 24 września 20159 l Pozatym Prezes666 wcale nie robi idealnych okrazen. Np to wyzwanie mozna pojechac na 1:11:500. Takie miałem miedzyczasy na swoich sektorach. Kwestia złozenia tego co oczywiscie jest najtrudniejsze.Prezes jest bardzo mocny to fakt. Ale kwestia czasu tez ma tu niebagatelne znaczenie. W grudni powinienem miec go troche wiecej
Opublikowano 24 września 20159 l Kiedy jakies nowe wyzwanie . Wczoraj odpaliłem gre i bardzo mi sie podoba. Tak więc poscigał bym sie w dobrym gronie
Opublikowano 24 września 20159 l Dzis o 18:30 , ale jak bede miał wyjazd słuzbowy to wrzuce dopiero około 23:00 (ficus? masz czas) Mike1974_pl wybiera wyzwanie, jak nie da namiarów to sami wymyslimy. Edytowane 24 września 20159 l przez Welna
Opublikowano 24 września 20159 l Autor mam czas, jak mike nie da namiarow to o 19 cos wrzuce od siebie, na ile dni ustawic?
Opublikowano 24 września 20159 l Napiszcie jeszcze tak szybko zasady scigania sie z wami i procedury dołączenia do zabawy. Wersje DC mam ta z ps plus.
Opublikowano 24 września 20159 l Na 3 mam czas, jak mike nie da namiarow to o 19 cos wrzuce od siebie, na ile dni ustawic?
Opublikowano 24 września 20159 l Nie możecie w godzinach bardziej wieczornych odpalać tych wyzwań? 23 jest lepsza niż 18, i drugie wyzwanie też powinno być na 4 dni, czyli start w środę.
Opublikowano 24 września 20159 l a nie jest tak ze wyzwanie jest do jutra przypadkiem? cos mi sie kojarzy ze wczoraj kolo 20 sprawdzalem i do konca bylo 1 dzien i 22 godziny wiec odpuscilem gre jakos mi nie szlo. jak jest do dzisiaj to tylek zimny i nie dam rady juz zasiasc przed czarnula Prosze, jak ktos ma mozliwosc o jak najszybsza weryfikacje tej informacji
Opublikowano 24 września 20159 l Wydaje mi sie ze odpalałem o godzinie 18:30. Ale sprawdzcie. Squere - Zawsze wszsycy maja pierdylion pomysłow , kazdy inny.W tym miesiacu jezdzimi 4dni + 3 dni. Tak odbywało sie 5 poprzednich wyzwan i tak bedzie do konca. Wczesniej przeciez kazdy płakał , zeby nie było 2ch wyzwan w tym samym momencie
Opublikowano 24 września 20159 l No spoko, ale to nie będą dwa wyzwania równocześnie, a wydłużenie tego drugiego. Sama godzina odpalenia też powinna być późniejsza. Brakuje trochę tego, że nie można dać np 4 dni i kilka godzin.
Opublikowano 24 września 20159 l Autor welna dont worry nigdy nikomu nie dogodzisz, tak samo bylo z trasami - dla innych za latwe, inni narzekali, ze zbyt szybkie auta i trudne trasy itp, teraz znowu inni by chcieli by puszczano wyzwania w nocy, znajdzie sie pewnie ktos kto bedzie narzekac, ze nie porywalizuje w dzien itp
Opublikowano 24 września 20159 l Obecne wyzwanie FXX K trwa do piątku 25.09 do godziny 18 (jakoś tak), więc nie zaczynajcie nowego zanim obecne nie dobiegnie końca. Możecie odczekać ze trzy godziny i uruchomić nowe o 22 albo o 23 wówczas jak ktoś wraca z pracy o 18 to ma jeszcze 3 do 4 godzin żeby coś rzutem na taśmę ugrać. A jak kończą się o 18 to wiecie, Game Over.
Opublikowano 24 września 20159 l No statystycznie rzecz biorąc większości osób będzie pasowało, aby wyzwanie kończyło się w godzinach wieczorno/nocnych. Brakuje tych dodatkowych godzin do ustawienia.
Opublikowano 24 września 20159 l Ja z grudniowej rywalizacji odpadam, bo 2 tyg. będę poza domem. Ale już zazdroszczę wszystkim wyzwań o szarego pada @ussr znowu dał radę i również dzięki temu to się nadal kręci i przyciąga uwagę. Co do ewentualnych zmian zasad od przyszłych (październikowych, jeśli będzie zainteresowanie) rywalizacji, to można by wprowadzić zasadę automatycznego odrzucania jednego najgorszego wyniku z danej rundy. Przy 10 rundach na miesiąc, liczono by tylko 9 najlepszych. Czyli np. jak komuś tak ułożyły się sprawy, że nie dał rady wykręcić lepszego czasu lub zupełnie nie mógł w tym czasie włączyć konsoli (np. Kreyzie) mógłby spokojnie podchodzić do reszty wyzwań. Mogłoby to przyciągnąć jeszcze większą liczbę graczy. A ogólnie Prezes daje radę, ale chętnie zobaczyłbym czaka w rywalizacji z nim
Opublikowano 24 września 20159 l Napiszcie jeszcze tak szybko zasady scigania sie z wami i procedury dołączenia do zabawy. Wersje DC mam ta z ps plus. W tym Sezonie (a to już trzeci) ścigamy się autami które są dostępne po wykupieniu DLC. Aby dołączyć do rywalizacji wyślij PM wiadomość (na Playstation Network) do konta RywalizacjaDC z prośbą o dodanie do listy. Do końca Września pozostał tydzień trzeba przemyśleć punktacje i zmiany które proponujesz.