Opublikowano 22 stycznia 201510 l Mi sie adventure time jakos w ogole nie podoba, nie moje klimaty jesli chodzi o stylistyke.
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Ostatnio wkręciłam się mocno w Adventure Time. Dobry szyt. Są koszulki w housie z motywami z AT heh
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Niby gra startowa poprzedniej generacji, ale jednak jak dla mnie szpil konkretny. Bym sobie przeszedł jeszcze raz
Opublikowano 22 stycznia 201510 l bardzo fajna gierka, szkoda że już nikt o niej nie pamięta i o kontynuuacji ani widu ani słychu .
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Były przymiarki Patrząc jednak co się dzieje obecnie w obozie MS z IP Rare, to wcale bym się nie zdziwił gdybyśmy za 3 lata na E3 zobaczyli powrót do tej koncepcji.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Retro nagle założyło twittera. I oznajmili, że pojawia się na DICE Summit. METROID DREAD CONFIRMED
Opublikowano 23 stycznia 201510 l mam obecnie jakieś 60 h z jedynką na wii u , więc zrobiłem sobie przerwę i gram w dwójkę na 3rd climax (hard);] na ps3 to nawet nie jest grafika i framerate
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Czy wiecie, że Criterion po skonczeniu NFS Hot Pursuit miało się zająć crossoverem Burnouta z Road Rashem, ale z powodu sukcesu HP, EA rozkazala stworzyć kolejnego nfsa? Wolałem nie wiedzieć tego. Boli mnie serce. Tym bardziej ze zamiast tego dostaliśmy chuyowe Most Wanted.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l W ctr zrobione 85%. Wszystkie znajdzki ctr i gemy. Zostały jeszcze time atacki na platyne bedzie co robic w weekend A z innej beki, sa jakies fajne pokemony na wii? Ostatnie w jakie grałem to goldy na gbc które notabene byly wykur.wiste
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Hmm, no można pograć, ale w tych stacjonarnych Pokach nie ma tyle miodu co w przenośnych. Gacek ma dużo lepsze gry.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l najlepsze stacjonarne poki to te w których robiło sie zdjęcia pokemonom i w zasadzie to był taki rail-gun shooter. pokemon snap chyba.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Bez save'a z przenosnej wersji pokemonow to chyba nie warto bawic sie w te duze.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Hmm, no można pograć, ale w tych stacjonarnych Pokach nie ma tyle miodu co w przenośnych. Gacek ma dużo lepsze gry. No te pokemon colloseum jest z gacka