kanabis 22 469 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Nie wiem czy ma ps3, ale spójrz na sygnaturkę Mam wylaczone sygnatury Ninja Gaiden na xbockim padzie... nie ma co, były wrażenia. Nie rozumiem, przeciez pad od ixa jest lepszy niz ps3 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 (edytowane) Czym sie rozni ng3 na takiego ps3 od razor edge? W razors edge jest stary system walki, w zwyklym ng3 to nawet nie wiem co to jest. Jakies casualowe nieporozumienie, tak jakbys nie mial 100% kontroli nad ruchami ryu. W RE jest lepiej ale dalej to nie jest to, co w moim osobistym rankingu stawia NG3 RE na szarym końcu później mamy zacną dwójeczkę a oczywiście nr1 jest Black, jak ktoś ma stare numer Neo Plusa to sobie może przeczytać mój opis w kąciku bijatyk do tego cudeńka Nie rozumiem, przeciez pad od ixa jest lepszy niz ps3 Potwierdzam Oj tak alma ten boss zostanie w mojej pamięci do końca życia:) Edytowane 28 stycznia 2015 przez Soul Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 to sigma jest gorsza od black ? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 To uczucie kiedy rozpykasz ngb na master ninja Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 No dobra, ale dlaczego? Serio jestem ciekaw. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Ja bym powiedzial ze sigma jest lepszą wersją, to jest praktycznie to samo tylko z upgradem graficznym oraz dodatkowa zawartoscia (bron, postac, tryb gry). Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Soul pewnie napiszę że jest łatwiejsza - można używać potionów podczas ataków, można counterowac berserkerów (serio ktoś tego używa?) czy używać łuku podczas jumpa. Ok, ale są te pozmieniane encountery, inne czasówki i więcej przeciwników. Do tego przejście gry na MN w NGS jest o wiele trudniejsze niż w NGB przez same pierwsze chaptery, a zwłaszcza CH1 gdzie nie ma się nic prócz DS, a na xie jest jeszcze nun i lunar który mocno ułatwia zabawę. Ogólnie pier.dolenie że któraś wersja jest trudniejsza/łatwiejsza można sobie wsadzić bo jak ograłeś NGB przez 1000 godzin to jak może Cie NGS zaskoczyć, i odwrotnie? Wszystko rozchodzi się w którą część grało się jako pierwszą, dla mnie NGS jest trudniejszy niż Black bo grałem w takiej kolejności, a dla Soula zrozumiałe że NGB > NGS, to samo rozchodzi się o to którą się woli.Jedyne w czym mogę się zgodzić ze Black jest lepszy niż wersja na PS3 jest taki, że w wersji na xboxa nie ma zje.banych misji Rachel. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 (edytowane) No dobra, ale dlaczego? Serio jestem ciekaw. Nie które lokacje nieco przemodelowali, wkradło się przez to parę nowych bugów/rozwiązań przez co nie które encountery traciły swój dawny blask, nie było wszystkich strojów (jak dobrze pamiętam) przemodelowali to gdzie i jaki przeciwnik występuje. Oczywiście pod kątem technicznym była to lepsza gra, lecz gameplay IMO już nie to samo. No i ta Rachel.... moje wypociny 6 lat temu Edytowane 28 stycznia 2015 przez Soul Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Kanabis, mowiłem o padzie OG Xboxa. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 (edytowane) To uczucie kiedy rozpykasz ngb na master ninja Imo master ninja nie jest najtrudniejszy. Chyba hard jest. Potem jak do bossow dodaja przeszkadzajki jest tylko latwiej bo latwiej ladowac ninpo Edytowane 28 stycznia 2015 przez kanabis Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 moje wypociny 6 lat temu Ostatnia dobra część. Ciekawe co "czwórka" zaprezentuje, ale raczej nie ma co liczyć na nagły skok jakościowy. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 O, tu też widzę rządzi Xbox i ten hardcorowy Ninja. Mam pytanie o wersję Black, czy ona w PALu jest tylko w edycji Classics? Przeniesione z Zakupów growych: Ok, Nindżę trochę znam, głównie dwójkę. Genialna seria, chociaż dla mnie zbyt hardcorowa A znasz jakieś mniej znane gierki warte ogrania? Jakieś hidden gemy, coś? Ty chyba byłeś baronem pierwszego Xboxa? Pozwolisz że zasugeruję? Midtown Madness 3. Spodoba Ci się. Dzięki wielkie, ale znam Super gierka. A kojarzysz taką nietypową strzelankę o typie chyba z amnejzą? Ponoć niezła fabuła. I nie chodzi o XIII. Czytałem o tej strzelance i chcę kupić, ale zapomniałem tytułu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Aux pisałem tutaj jakiś czas temu posta dla Veliusa o gierkach na pierwszego xbox znajde go jutro to przekleje, ale tak na szybko to z tego co pamietam nie grasz w gry na PC więc jesli ominęły cię takie spoko gierki jak -Fable -Jade Empire -KOTOR -Panzer Dragon Orta -Doom 3 -Jet Set Radio Future -Phantom Dust -Otogi -Star Wars Republic Commando -Thief Deadly Shadows to proponuje na nie zapolować ;> O, tu też widzę rządzi Xbox i ten hardcorowy Ninja. Mam pytanie o wersję Black, czy ona w PALu jest tylko w edycji Classics? Przeniesione z Zakupów growych: Ok, Nindżę trochę znam, głównie dwójkę. Genialna seria, chociaż dla mnie zbyt hardcorowa A znasz jakieś mniej znane gierki warte ogrania? Jakieś hidden gemy, coś? Ty chyba byłeś baronem pierwszego Xboxa? Pozwolisz że zasugeruję? Midtown Madness 3. Spodoba Ci się. Dzięki wielkie, ale znam Super gierka. A kojarzysz taką nietypową strzelankę o typie chyba z amnejzą? Ponoć niezła fabuła. I nie chodzi o XIII. Czytałem o tej strzelance i chcę kupić, ale zapomniałem tytułu. Hmm z amezją to mi się jeszcze kojarzy Second Sight i PsiOps ale chyba obie były też na ps2. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 oooo nie grałem w to nigdy, ale w pe widziałem screeny z walką wręcz w fpp dobre to? O! i jeszcze Conker Reloaded Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 oooo nie grałem w to nigdy, ale w pe widziałem screeny z walką wręcz w fpp dobre to? Jest równie innowacyjna, co irytująca. i jeszcze Conker Reloaded Za popsucie piosenki o kupie mają ogromnego minusa. Rozczarowujący remake. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Dzięki panowie. Ten Otogi mnie zaciekawił. Śmiechłem jak przeczytałem co za mistrze to robiły. Breakdown muszę sprawdzić. O właśnie, Conker. Grałem na 360 i sprzedałem. Teraz to unikat cholera i nigdzie nie ma Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Life is Strange podobno bardzo fajne, ponoć Tellitale mogłoby się czegoś nauczyć. Cytuj
Camillus 242 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 FF:SW całkiem przyjemny film ze przednią piosenką końcową. Wielka szkoda, że był to początek końca starego Square. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=gE_T4eAzuA4 Metal Wolf Chaos, sprawdz se cene na ebayu aux Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Sprawdziłem Szok! To jednak ten Conker nie taki drogi. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Metal Wolf Chaos bardzo dobra produkcja szkoda ze teraz lata w takich cenach ;/ niestety nigdy jej u siebie nie posiadalem tylko ogrywalem u kolegi Conker wiadomo klasa sama w sobie Breakdown dosc irytujacy ale zalozenia mial calkiem przyjemne Otogi gralem tylko w jedynke sprawdz sobie jeszcze Crimson Skies: High Road to Revenge RalliSport Challenge 2 - moj pierwszy oryginal na xboxa <3 Amped 2 Panzer Dragon D&D Heroes Hunter The Reckoning Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Sprawdzę, dzięki za listę. A Crazy Taxi 3 dobre czy zapomnieć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi