Opublikowano 6 lutego 201510 l Gdybyś nie miał pociągów do wąsatych grubasów przepychajacych rury to Twoje zycie gracza byloby piekniejsze. Tyle rzeczy Cie omineło Finale - nie Suikoden - nie Jeszcze mi powiedz Chrono Cross nie przeszedles to pójde sie powiesić na padzie od SNES'a
Opublikowano 6 lutego 201510 l A co ma Cross wspólnego z padem od SNESA? Triggera przeszedłem, Crossa mam na płycie w folii wersja USA - czeka aż kupię amerykańskiego/przerobionego psxa
Opublikowano 6 lutego 201510 l FF7 powinno przechodzić się po ograniu wszystkich innych fajnali - po FF7 żaden się tak nie podoba
Opublikowano 6 lutego 201510 l Nic, na bezprzewodowym padzie sie przeciez nie powiesze, to wybieram ten od SNES'a, twarde kable. Do dzisiaj sie trzymaja mimo ze chyba wszystkie generacje mojej rodziny po nich deptały. Nie mam juz plusików Don Edytowane 6 lutego 201510 l przez Velius
Opublikowano 6 lutego 201510 l A co ma Cross wspólnego z padem od SNESA? Triggera przeszedłem, Crossa mam na płycie w folii wersja USA - czeka aż kupię amerykańskiego/przerobionego psxa Pirat. Srebrne płyty od spodu ((
Opublikowano 6 lutego 201510 l Final Fantasy, MGS... I jak potem miec dobre zdanie o fanach Nintendo ;/
Opublikowano 6 lutego 201510 l "Przeszedłem" MGS 1 na youtubie, mówiłem kiedyś - not impressed Co? :obama:
Opublikowano 6 lutego 201510 l No Rayos, tak powinien wygladac Twoj CC: Kup sobie dopoki tanie są, z USA mozna sciagnac ponizej 100zl z wysylka juz o ile sie nie myle
Opublikowano 6 lutego 201510 l "Przeszedłem" MGS 1 na youtubie, mówiłem kiedyś - not impressed Az sie powtorze: Nie, 9 nie mam A potem sie dziwisz ze nikt cie nie lubi
Opublikowano 6 lutego 201510 l MAM 9 ! POPRAWIŁEM SIĘ I MAM 9! Velius, ale mi nie robi kolor płytyki... może jak za parę lat zacznę zbierać gierki na PSXa to wtedy się zainteresuje tematem...
Opublikowano 6 lutego 201510 l Rayos !!!!!!!!!!!!!!!!11 nie ograc i gadac ze jest ujowy mgs, nie grac w finale, nie grac w suikodeny, miec najlepsza maszyne do ogrywania zaleglosci z psx/psp czyli vite i nic nie robic jakbym palil papierosy to juz bym wyszedl na jedna!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 6 lutego 201510 l Jak już jesteśmy przy Finalach, to na dniach wyjdzie prawilne tłumaczenie FFVII, ale niestety tylko na PC. Idealna okazja, aby powtórzyć sobie tę genialną gierkę, lub zagrać po raz pierwszy Edytowane 6 lutego 201510 l przez Dahaka
Opublikowano 6 lutego 201510 l No Rayos, tak powinien wygladac Twoj CC: Kup sobie dopoki tanie są, z USA mozna sciagnac ponizej 100zl z wysylka juz o ile sie nie myle Kompletu Black Label poniżej 100zł z wysyłką nie dostaniesz. Bez manuala = coś koło 100-120.
Opublikowano 6 lutego 201510 l No Rayos, tak powinien wygladac Twoj CC: Kup sobie dopoki tanie są, z USA mozna sciagnac ponizej 100zl z wysylka juz o ile sie nie myle Kompletu Black Label poniżej 100zł z wysyłką nie dostaniesz. Bez manuala = coś koło 100-120. Ale Greatest Hits juz tak a moim zdaniem te wersje gier PS One nie wygladaja zle, zielony pasek nawet ladnie sie komponuje z czernia. A gra to gra.
Opublikowano 6 lutego 201510 l No Rayos, tak powinien wygladac Twoj CC: Kup sobie dopoki tanie są, z USA mozna sciagnac ponizej 100zl z wysylka juz o ile sie nie myle Kompletu Black Label poniżej 100zł z wysyłką nie dostaniesz. Bez manuala = coś koło 100-120. Ale Greatest Hits juz tak a moim zdaniem te wersje gier PS One nie wygladaja zle, zielony pasek nawet ladnie sie komponuje z czernia. A gra to gra. No ja mam greatest hits - co za różnica czy ze srebrnym czy czarnym spodem
Opublikowano 6 lutego 201510 l No Rayos, tak powinien wygladac Twoj CC: Kup sobie dopoki tanie są, z USA mozna sciagnac ponizej 100zl z wysylka juz o ile sie nie myle Kompletu Black Label poniżej 100zł z wysyłką nie dostaniesz. Bez manuala = coś koło 100-120. Ale Greatest Hits juz tak a moim zdaniem te wersje gier PS One nie wygladaja zle, zielony pasek nawet ladnie sie komponuje z czernia. A gra to gra. nie no panie
Opublikowano 6 lutego 201510 l Czemu mając rozgrzebane MGS 4, Killzone 3 i RDR:UN, wolę zbierać zielone gwiazdki w SMG 2. Co jest ze mną nie tak. I dopiero 180 ich mam... Jeszcze tak daleko do tego sekretnego hardcorowego levelu a niektóre sa tak bezczelnie i okrutnie pochowane, że dajcie spokój.
Opublikowano 6 lutego 201510 l Ostatni level to nic. Za to wersja "meteorowa" to jest hardcore, męczyłem się z pół godziny zanim przeszedłem.