Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdybyś nie miał pociągów do wąsatych grubasów przepychajacych rury to Twoje zycie gracza byloby piekniejsze. Tyle rzeczy Cie omineło :frog:

Finale - nie

Suikoden - nie

Jeszcze mi powiedz Chrono Cross nie przeszedles to pójde sie powiesić na padzie od SNES'a :frog:

Opublikowano

A co ma Cross wspólnego z padem od SNESA? :dafuq:

Triggera przeszedłem, Crossa mam na płycie w folii wersja USA - czeka aż kupię amerykańskiego/przerobionego psxa

Gość DonSterydo
Opublikowano

FF7 powinno przechodzić się po ograniu wszystkich innych fajnali - po FF7 żaden się tak nie podoba :P

Opublikowano (edytowane)

Nic, na bezprzewodowym padzie sie przeciez nie powiesze, to wybieram ten od SNES'a, twarde kable. Do dzisiaj sie trzymaja mimo ze chyba wszystkie generacje mojej rodziny po nich deptały.

Nie mam juz plusików Don :frog:

Edytowane przez Velius
Opublikowano

A co ma Cross wspólnego z padem od SNESA? :dafuq:

Triggera przeszedłem, Crossa mam na płycie w folii wersja USA - czeka aż kupię amerykańskiego/przerobionego psxa

Pirat. Srebrne płyty od spodu :(((

Gość mate5
Opublikowano

"Przeszedłem" MGS 1 na youtubie, mówiłem kiedyś - not impressed :(

:obama: 

Co?

:obama: :obama: :obama:

Opublikowano

"Przeszedłem" MGS 1 na youtubie, mówiłem kiedyś - not impressed :(

Az sie powtorze:

Nie, 9 nie mam

A potem sie dziwisz ze nikt cie nie lubi

Opublikowano

MAM 9 ! POPRAWIŁEM SIĘ I MAM 9! :reggie:

Velius, ale mi nie robi kolor płytyki... może jak za parę lat zacznę zbierać gierki na PSXa to wtedy się zainteresuje tematem...

Opublikowano

Rayos !!!!!!!!!!!!!!!!11

nie ograc i gadac ze jest ujowy mgs, nie grac w finale, nie grac w suikodeny, miec najlepsza maszyne do ogrywania zaleglosci z psx/psp czyli vite i nic nie robic

jakbym palil papierosy to juz bym wyszedl na jedna!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano (edytowane)

Jak już jesteśmy przy Finalach, to na dniach wyjdzie prawilne tłumaczenie FFVII, ale niestety tylko na PC. Idealna okazja, aby powtórzyć sobie tę genialną gierkę, lub zagrać po raz pierwszy :banderas:

Edytowane przez Dahaka
Opublikowano

No Rayos, tak powinien wygladac Twoj CC:

2s8nxuv.jpg

Kup sobie dopoki tanie są, z USA mozna sciagnac ponizej 100zl z wysylka juz o ile sie nie myle

Kompletu Black Label poniżej 100zł z wysyłką nie dostaniesz. Bez manuala = coś koło 100-120.

Opublikowano

Kup sobie dopoki tanie są, z USA mozna sciagnac ponizej 100zl z wysylka juz o ile sie nie myle

Kompletu Black Label poniżej 100zł z wysyłką nie dostaniesz. Bez manuala = coś koło 100-120.

Ale Greatest Hits juz tak a moim zdaniem te wersje gier PS One nie wygladaja zle, zielony pasek nawet ladnie sie komponuje z czernia. A gra to gra.

Opublikowano

Ale Greatest Hits juz tak a moim zdaniem te wersje gier PS One nie wygladaja zle, zielony pasek nawet ladnie sie komponuje z czernia. A gra to gra.

No ja mam greatest hits - co za różnica czy ze srebrnym czy czarnym spodem 

Opublikowano

nie no panie 

2379_front.jpg

:sick:

Opublikowano

Czemu mając rozgrzebane MGS 4, Killzone 3 i RDR:UN, wolę zbierać zielone gwiazdki w SMG 2. Co jest ze mną nie tak.

I dopiero 180 ich mam... Jeszcze tak daleko do tego sekretnego hardcorowego levelu :( a niektóre sa tak bezczelnie i okrutnie pochowane, że dajcie spokój.