Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

sprecyzujmy - podoba mi sie multi w tej grze :)

edit:

generalnie ryrają mnie wszelkie single w fpsach/tpsach

od shooterów oczekuję multi, a single przechodze niezwykle rzadko

jedynke i dwójke przeszedłem, ale du.py mi nie urwało

trójki już nawet mi się nie chce

za to w multi zawsze grane mocno

Edytowane przez maciucha
Opublikowano

To musisz wziac sp bo nie da sie grac czesto na zlagowanych hostach

Opublikowano

No najlepiej kupic roczny za 120zl gdzie wychodzi ci 8zl na miech i miec spokoj.

Opublikowano

Macius, masz kurde bele fpusdu dodatków do najlepszego multi za cenę Happy meala i narzekasz?

Zastanów się na jakim forum siedzisz, bo tam dalej być nie może!

No najlepiej kupic roczny za 120zl gdzie wychodzi ci 8zl na miech i miec spokoj.

Huh jak ty to liczysz?
Opublikowano

Dobra widze, ze nie ma juz w necie tych 12+2 no to ch.uj dyszka na miesiac anyway

Gość mate5
Opublikowano

Jak już gadacie o goldzie, nie ma takiej opcji w ps+, żeby zapłacić mniej i mieć dostęp tylko online na ps4 bez darmowych gierek? 180 na rok trochę sporo, a te gierki i tak mam gdzieś.

Opublikowano

Chyba zamienię się w Nintendo zboka i kupię 2DS. Mam cholernie ogromny sentyment do GBA (pierwsza konsola) a od czasu świetności Advancea minęło tyle czasu że biblioteka urosła w cholerę. 

Opublikowano

fajnie szło cebulic na kodach xbl na 7 dni za 3zł, ale je dezaktywowali :(

mnie to wkurza o tyle, że często gram tydzień codziennie po kilka godzin, a potem nie mam czasu i pada nie tykam przez kolejne 2 miesiące, więc takie kodziki 7 dni były idealnym rozwiązaniem

Opublikowano

Shadow Warrior najlepszy. Swego czasu ogrywałem jego,Blooda i Duke Nukem 3D. Ten pierwszy o wiele lepszy jest jako całość.

Choć trzeba przyznać,że interakcja z otoczeniem w przygodach napakowanego blondyna stoi na wysokim poziomie i nawet dzisiaj miażdży większość wychodzących gier. No i dochodzi do tego specyficzny humor w DN3D dający +100do klimatu :D

Blood też nie jest zły, ma zakręcony design ale jednak z całej trójki jest moim zdaniem najsłabszy.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

dla mnie

Duke Nukem 3d wielki plus za interakcje oraz humor <3

Blood - klimat!!! muzyka!!! eh cos wspanialego zwlaszcza ten kawalek

klimat lepszy niz w dn3d

Shadow Warrior rowniez byl fajny pamietam jak z kolega gralismy i jaralismy sie ze mozna zabijac katana ;d

pamietacie Heretic i Hexen ?

Edytowane przez kubson
  • Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Może dlatego, że jak wychodzi jakiś niesztampowy, to nikt go nie kupuje.