Gość _Be_ Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Grałem ostatnio w BG&E w wesji HD, nadal wspaniała gra i bardzo ładnie wyglada. Ubi wy ku.rwy, Ancel zrób te dwójke. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 No ja ostatnim razem tez w HD bo na PC Tyle, ze nie ukonczylem bo gra sie niemilosiernie zawieszala na jezdzie pontonem T_T Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 No słyszalem, że port na PC jest zje.bany ostro. Trzeba było prawilnie na konsoli grać a nie wydziwiać. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Na szczescie mam na ps3 to sobie niedlugo je.bne w ramach detoxu na to co wychodzi obecnie. Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Potrikowałbym, który SKATE najlepszy i dlaczego? Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Beyond G&E. Kocham tak bardzo. PROPAGANDA w barze nosorożców na zawsze wbita w głowę! 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 (edytowane) Potrikowałbym, który SKATE najlepszy i dlaczego? Trojka. Najlepsza jedynka, ale movementu bez deski nie ma a w dwojce to xD. Trojka ma tryb hardcore ktory niszczy, ludzie nadal graja online, jest najwiecej trików, zdań i ma dobry ost. Najlepsza seria od EA wspominałem kiedys o tym? Edytowane 28 lutego 2015 przez _Be_ Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Dlaczego skwitowałeś dwójkę 'XD'? Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Dwójka też świetna. O wiele lepsze miasto było w drugiej części. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Najlepsza seria od EA wspominałem kiedys o tym? 56 razy. Jak tam blubson, masz już ps4 czy czekasz na bundle'a z BB? Będziesz siedział przed konsolą całą noc z 25 na 26 marca? Ja tak. Cytuj
django 549 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Lepiej sie zapytaj czy przeszedl ktores Solsy. Bartek ale dasz pograc nie? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Potrikowałbym, który SKATE najlepszy i dlaczego? Polecam OlliOlli. Rewela, a zaraz wychodzi też na 3DSa i WiiU. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Dlaczego skwitowałeś dwójkę 'XD'? Movement bez deski tak skomentowałem. @mate5 nie mam jeszcze Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Potrikowałbym, który SKATE najlepszy i dlaczego? Polecam OlliOlli. Rewela, a zaraz wychodzi też na 3DSa i WiiU. Dużo dobrego słyszałem. Łyknę na 3DS'a. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 SuperBunnyhop znowu zrzuca bomby prawdy, znowu korzystając z zwartego i profesjonalnego języka. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Fajne sa te jego filmiki, gada sensownie i nie opierdziela sie, szkoda tylko ze nie ma takiego zasiegu jak Biscuit lub AJ. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 (edytowane) Co do por. cinematic exp. TO z pierwszym Metalem jednak sporo pojechał, bo tamten tytuł pomimo że krótki nie prowadził gracza za rączkę, oraz t.j. RE2 posiadał bdb. replayability w postaci całej masy bonusowego stuffu, poziomu extreme, na dwóch zakończeniach i dodatkowym trybie kończąc. 16 lat temu, gdy od razu nie było wiadomo co zrobić, czy jak ugryźć bossa mój pierwszy raz zajął ok. 13h, z czego czysty gameplay ponad 7. Rekordowy speed run dwie. W przypadku MGS V GZ którego pierwsze przejście z cut scenkami zajmuje trochę ponad 1.5h argument o replayability jest także obusieczny, bo przecież istnieją tytuły z kampanią parokrotnie dłuższą, oraz równie dobrym replayability, które kosztowały na premierę stosunkowo taniej. Pomimo funu z gry oceny rzędu "6" dla GZ, uwzględniające stosunek czasu pierwszego przejścia do początkowej ceny ~40$ miały więc miejsce nie bez przyczyny. Edytowane 28 lutego 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Co do por. cinematic exp. TO z pierwszym Metalem jednak sporo pojechał, bo tamten tytuł pomimo że krótki nie prowadził gracza za rączkę, oraz t.j. RE2 posiadał bdb. replayability w postaci całej masy bonusowego stuffu, poziomu extreme, na dwóch zakończeniach i dodatkowym trybie kończąc. 16 lat temu, gdy od razu nie było wiadomo co zrobić, czy jak ugryźć bossa mój pierwszy raz zajął ok. 13h, z czego czysty gameplay ponad 7. Rekordowy speed run dwie. No hej, ale to jest przecież przedmiotem tego video, obie gry są krótkimi cinematic experience, ale mgs ma mieć replayability, dobry pacing i innowacje. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Wiem. I zgadzam się z lwią częścią pozostałej zawartości. Chodziło mi to że za bardzo zrównał TO z pierwszym MGS, przez co osoba nie zaznajomiona z produkcją Kojimy z 1998 mogłaby odnieść wrażenie że 17 lat temu podejście do cinematic exp. było praktycznie takie samo co u RaD. wszystkie plusy związane z replayability ujął dopiero przy okazji Ground Zero. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Czemu Resident Evil 4 zrobił się taki kultowy i chwalony? Czym się wyróżniał? Z ciekawości pytam, grałem w RE5 i tylko w co-opie mi ta gra sprawiała frajdę, a ta ponoć niewiele się różni od RE4 (poza settingiem). Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Jest pier.dyloard razy lepsza niz Re5 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Inny Klimat, lepsze - ciekawsze akcje i wydarzenia, brak murzyńskiej wioski. No i gdy wyszedł graficzka robiła. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Czemu Resident Evil 4 zrobił się taki kultowy i chwalony? Czym się wyróżniał? Z ciekawości pytam, grałem w RE5 i tylko w co-opie mi ta gra sprawiała frajdę, a ta ponoć niewiele się różni od RE4 (poza settingiem). - wprowadził kilka fajnych rozwiązań - oprawa wtedy zabijała - soczysty gameplay - jedna z pierwszych ''filmowych'' gier TPP Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Gunplay nadal robi, atmosfera robi, brak co-opa, dlugosc gry oraz jej replayability no po prosti kompletna gra akcji z fabulą klasy b. Ogranij sobie wersje HD na PC, ale uwaga sterowanie w tych czasach moze wydawac sie przeje.banie archaiczne, no i zeby zmienic bronie trzeba wchodzic do invetory to chyba jedyny minus gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi