Gość mate5 Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 Moje kochane OlliOlli zestąpiło również na gejowską planetę i to w crossbuy Na Vicie nie zmasterowałem, tutaj mam inny plan. No i mam nadzieję, że dwójkę też tutaj zobaczę. Base 5 Najlepsze są te challange'e które zabraniają grindów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 zestąpiło co zrobiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 zestąpiło co zrobiło ? zestąpiło beksztłatnie jka wodu. Jak tam, udało ci się odzyskać save'y na ps3 po ODBUDOWIE BAZY? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 (edytowane) Masz racje kazubku, błąd. Już umiesz. Swoją drogą szkoda że gra nie działa w 3d Edytowane 5 marca 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 (edytowane) nie udało się, zrobiłem wczoraj format, który chyba też się do końca nie udał, bo trwał 3 sekundy. no to ściągnąłem znowu rayman origins, wymasterowałem pierwszy świat (time triale jeszcze były łatwe) i zacząłem drugi. dziś włączam konsole a ta próbuje bezskutecznie odbudować baze, ale po kilku próbach się udało, no i po zainstalowanym raymanie i sejwie nie ma śladu. możliwe, że dysk do pupy, nie wiem. nie chce mi się zaczynać raymana TRZECI RAZ, więc pewnie dam drugą szansę red dead redemption, które kiedyś olałem szkoda że mi ryjos zayebał black armour, bo bym wziął zestąpiło beksztłatnie jka wodu. poezja ? ładne. dlaczego nie zstąpiło ? Edytowane 5 marca 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 By kupił xboxa to byś nie mial takich cyrków a wiecej trawy w rdr Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 Polecam zaglądać do lombardów. Masę tytułów na PS2 mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 By kupił xboxa to byś nie mial takich cyrków a wiecej trawy w rdr w xboksie nie yebią się dyski ? to super, nie wiedziałem, że to taka bezawaryjna konsola. a jeśli to nieprawda, to przynajmniej w PS3 wymienie na jakikolwiek inny Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 Moje kochane OlliOlli zestąpiło również na gejowską planetę i to w crossbuy Na Vicie nie zmasterowałem, tutaj mam inny plan. No i mam nadzieję, że dwójkę też tutaj zobaczę. Base 5 Najlepsze są te challange'e które zabraniają grindów. tryb pro skonczylem i w sumie najwiecej problemow mialem na Neon 3 Pro helicoptering chociaz Base rowniez bylo irytujace , ale w koncu udalo sie wbic, zrobilem 2 lvl w rad no i odpalilem czesc druga, ktora wciaga jak bagno Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 By kupił xboxa to byś nie mial takich cyrków a wiecej trawy w rdr w xboksie nie yebią się dyski ? to super, nie wiedziałem, że to taka bezawaryjna konsola. a jeśli to nieprawda, to przynajmniej w PS3 wymienie na jakikolwiek inny No i w ps3 wymiana dysku jest łatwa, w przeciwieństwie do Xboxa ( specjalne formatowanie partycji ) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 Co do wieszania sie xboxa. Wieszał mi sie nie raz, a ps3 tylko jak na neta wchodziłem. Ale ogólnie przez tyle lat co miałem konsole to w sumie ta generacja nie jest jakas strasznie awaryjna. Przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 By kupił xboxa to byś nie mial takich cyrków a wiecej trawy w rdr w xboksie nie yebią się dyski ? to super, nie wiedziałem, że to taka bezawaryjna konsola. a jeśli to nieprawda, to przynajmniej w PS3 wymienie na jakikolwiek inny Nigdy nie slyszalem, zeby ktos instalujac gre na xboxie mial potem spjerdolone sejwy, jakies odbudowywanie bazy, formaty itp nie ma czegos takiego jak synchronizacja trofeów i innego sredniowiecznego syfu. System 360 a ps3 to niebo a ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 no, ale ms nie wspierał tej konsoli w polsce więc nikt normalny nie grałby na tym syfie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 By kupił xboxa to byś nie mial takich cyrków a wiecej trawy w rdr w xboksie nie yebią się dyski ? to super, nie wiedziałem, że to taka bezawaryjna konsola. a jeśli to nieprawda, to przynajmniej w PS3 wymienie na jakikolwiek inny Nigdy nie slyszalem, zeby ktos instalujac gre na xboxie mial potem spjerdolone sejwy, jakies odbudowywanie bazy, formaty itp nie ma czegos takiego jak synchronizacja trofeów i innego sredniowiecznego syfu. System 360 a ps3 to niebo a ziemia. czyli dyski w xboksie się nie psują. okej, to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Moonstone - kojarzy ktos? Dark Souls zlotych lat 90. Do wyboru czterech rycerzy (warunkuje to lokacje z ktorej zaczynamy), mapa krainy, mega trudne walki i swietny klimat. Gra zbanowana za brutalnosc w Niemczech (1991 rok, jeszcze przed Mortal Kombat!) a konkretnie przez swietne, jak na tamte czasy, gore przy smierci, zarowno przeciwnikow jak i przede wszystkim naszym. Do tego jak to w rpg, troche levelowania, zamki do dowiedzenia, sprzet do nabycia. Dla tej gry musialem zupgradowac swojego 286 z 1MB RAM do 2MB. Bylo warto, choc gre jedynie liznalem (poziom trudnosci) i teraz chce do niej wrocic i zmierzyc sie z nia ponownie. Dzieki temu tytulowi do dzis moja ulubiona klasa w grach jest rycerz. Ponizej link do strony gdzie znajduje sie chyba wszystko co o grze mozna napisac. Link numer dwa prowadzi do 5Mb pliku z gra (nic sie nie instaluje, pod F12 sa opcje wszelakie). Co ciekawe, przy tym wydaniu udzial brali Polacy. http://www.moonstonetavern.co.uk/index.htm http://thecompany.pl/game/Moonstone:+A+Hard+Days+Knight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Odpaliłem, zobaczyłem klimatyczne intro, poszedłem do jakiejś lokacji, wyszedł minotaur z młotem i zaczął skakać po planszy, uniknąłem jego pierwszy skok, drugi, trzeci, czwartego nie i minotaur rozgniótł mnie na krwawą miazgę. Ok, idę dalej - walczę z rycerzem - odciął mi głowę. Udało mi się tylko wygrać z jakimiś rozbójnikami z maczugami. Fajne, ale rzeczywiście trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Zielony rycerz jest (na poczatku) najlatwiejszy jesli idzie o przeciwnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Ciekawie się to prezentuje,jak będę miał jutro troszkę czasu to obadam gierke Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 (edytowane) Wziąłem pomarańczowego. Trzeba będzie sobie skonfigurować pada pod ten tytuł i coś pograć bo zdaje się, że mógłbym się wciągnąć. e: The gods pause for a moment to contemplate your fate Edytowane 8 marca 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Ło matko co ja męczyłem to z gówniarza na mojej Amidze. Jak to wyglądało jak na tamte czasy. Ten kliat, te mini gierki, ten smok, a co to trudne było. Pamiętam motyw z goblinami w lesie. Zwisały ogony z drzew. Jak podrzedłeś blisko to wciągały i wieszały nas na tych ogonach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Mega giera granie w kości i ubijanie dzikow Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2015 Hmm Moonstone - ograne na amidze ostatnio na emu na wszystkie strony :> Jak coś pytajcie to pomogę przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2015 Ło matko co ja męczyłem to z gówniarza na mojej Amidze. Jak to wyglądało jak na tamte czasy. Ten kliat, te mini gierki, ten smok, a co to trudne było. Pamiętam motyw z goblinami w lesie. Zwisały ogony z drzew. Jak podrzedłeś blisko to wciągały i wieszały nas na tych ogonach. 3 dyskietki!!!!!!!!!! jedna z moich ukochanych gier z amigi, ile ja w to gralem zanim nabralem wprawy by zabic smoka, ktory pozniej latal po planszy ja nawet potrafilem godzine w zamku przesiedziec grajac w te kubki czy co to tam bylo hazardowe :P cudowna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2015 Paczka ze konsoletką zwaną czarnulą i to slim, jutro uderzy w moje progi. Stęskniłem się za nią jak diabli. Będzie słitaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 14 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2015 http://arhn.eu/prehistorik-2-od-kuchni/ Prehistorik 2 - jedna z gier mojego dziecinstwa i chyba platformowka zycia. Ogrywana oczywiscie na wspomnianym wyzej 286 (i na takiem maszynie programowana, jak mozna dowiedziec sie z filmiku). Polecam, zarowno gre (link w linku) jak i historie jej powstania. Za gnoja doszedlem jedynie do lodowej krainy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi