Opublikowano 14 marca 201510 l Jedynka tez była spoko. Ja ogrywalem je na Amidze. W ogóle pierwszego PC dość późno miałem i był to 486 dx4 120 mhz , 4 mega ram, hdd 640 MB, bez napędu CD. Pierwsza gra na tego potwora to Princes of Persia 2. Po zakupie CD męczyłem gry-filmy czyli Rebel Assult 1 i 2, Mad Doga, Delta Force i Westland . Potem jeszcze NBA Live 95 i 96 , Warcraft 2 i Stonekeep (dla mnie najlepsze rpg w życiu). To były ostatnie gry na blachoszrocie i wróciłem na łono konsolowej tęczy, a dokładnie zacząłem piękne czasy z PSX! Edytowane 14 marca 201510 l przez balon
Opublikowano 14 marca 201510 l W ogole kiedys zayebiscie bylo widac roznice(aka postep) doslownie maks dwoch lat w grafice. Prehistorik 1 a 2 to przepasc. To samo Prince of Persia. Wrzucilbym screeny ale forum zyebane.
Opublikowano 14 marca 201510 l Ostatnio jarają mnie klimaty gry o tron. Wlasnie skonczylem dragon age 2. Pytanko, czy warto grac w jedynke? Ogolnie nie mam zastrzezen duzych do dwójki ale róznorodnosc miejscówek a raczej ich brak troche psuł zabawe. Czy w jedynce tez zapier.dalasz 90% gry po jednej duzej lokacji?
Opublikowano 14 marca 201510 l W jedynce masz punkty na mapie, które są niekiedy całkiem otwartymi miastami lub całkiem liniowymi questami o pseudoswobodzie. Tak się akurat składa, że właśnie ściągam Origins (na PC). Na konsoli nie da się w to grać.
Opublikowano 14 marca 201510 l W dniu 14.03.2015 o 18:03, kanabis napisał(a): Ostatnio jarają mnie klimaty gry o tron. Wlasnie skonczylem dragon age 2. Pytanko, czy warto grac w jedynke? Ogolnie nie mam zastrzezen duzych do dwójki ale róznorodnosc miejscówek a raczej ich brak troche psuł zabawe. Czy w jedynce tez zapier.dalasz 90% gry po jednej duzej lokacji? jak dałeś radę skonczyc DA 2 to ja nawet nie xD bierz jedynke zdecydowanie, wiedzmina 2 ograłeś? Ta gra rpg na licencji GoT jest całkiem przyzwoita takie 6/10, ale gra sie ok. No i pierwszy Risen jest przyzwoity.
Opublikowano 14 marca 201510 l Ja wczoraj dałem szansę jedynce DA, bo było na originie za darmo kiedyś i wytrzymałem z gra 10 minut. Czułem się jakbym się cofnął do roku 2002 jak wychodziło NN tylko, że NN jest tak miliard razy lepsze.
Opublikowano 14 marca 201510 l Wiadomo ze wieśka ograłem. No czaje sie na tego rpga na licencji ale sporo osób mowi ze to crap a na xboxa nie moge znalesc taniej uzywki zeby sprawdzic. Czyli DA1 sporo lepszy od dwójki ta? A jest jeszcze gierka dungeon siege 3, risen 3 ? Dobre to czy olać?
Opublikowano 14 marca 201510 l Ja polecam Divinity II The dragon knight saga. BARDZO nie doceniona gra, bawilem sie przy niej swietnie i jest to jeden z moich ulubionych rpgów na PC. Swietny dynamiczny system walki, ciekawe umiejetnosci, fajna eksploracja, niezla fabula. 100+h przegralem i napewno jeszcze kiedys do niej wroce.
Opublikowano 14 marca 201510 l Powiedziałbym, że DA2 jest bardziej konsole i o wiele dynamiczniejsze od oryginału.
Opublikowano 14 marca 201510 l W dniu 14.03.2015 o 18:18, kanabis napisał(a): Wiadomo ze wieśka ograłem. No czaje sie na tego rpga na licencji ale sporo osób mowi ze to crap a na xboxa nie moge znalesc taniej uzywki zeby sprawdzic. Czyli DA1 sporo lepszy od dwójki ta? A jest jeszcze gierka dungeon siege 3, risen 3 ? Dobre to czy olać? mi sie dungeon siege 3 podobal, ale ja to lykam kazde h&s, teraz lata za smiesznie male pieniadze wiec imo warto sprawdzic
Opublikowano 15 marca 201510 l Szacun za ukończenie DA2.Ja wymiękłem już przy demku. Miałem nadzieję,że będzie to poziom chociaż pierwszego DA,czyli dakie 4/6 ale to co zaserwowało Bio to był taki kiepski żart,że szkoda gadać.
Opublikowano 15 marca 201510 l kanabis serio sprobuj Divinity II (ale dragon knight saga, ergo draconis to poprzednia wersja z bugami i biedniejsza). Jak skonczylem Divinity II to sie az zarejestrowalem na Larian Studio forums i napisalem ze dzieki za gre chlopaki
Opublikowano 15 marca 201510 l No faktycznie ciekawie wygląda, jak dorwe wersje na x360 to obczaje z przyjemnoscią 15zł na allegro
Opublikowano 23 marca 201510 l U mnie w mieście 10 kwietnia w filharmonii koncert symfoniczny muzyki z filmów i gier. Oczywiście się przejdę, bilety też śmieszne pieniądze jak na filharmonię. Muzyka z gier to m.in. Angry Birds, Super Mario Bros, Halo / Civilization IV / Bounty Hunter / Kingdom Hearts/Final Fantasy VII / Exile, Toy Story, LEGO Batman, LEGO Indiana Jones, LEGO Harry Potter... i inne. http://www.filharmoniagorzowska.pl/pl/calendar/event/2015-04-10/19:00 Edytowane 23 marca 201510 l przez balon
Opublikowano 25 marca 201510 l Nie spodziewałem się, że u nas w Polsce takie koncerty. Rozumiem muzyka filmowa, ale ta z gier to jednak chyba nadal trochę nikogo u nas. Edytowane 25 marca 201510 l przez Humulin
Opublikowano 25 marca 201510 l No przeciez kilka lat temu japonczyki przyjechaly grac koncerty z Final Fantasy a ja sie nie zalapalem z biletem
Opublikowano 25 marca 201510 l Panowie gram sobie teraz w HM2: Wrong Number i chyba odkryłem cechę, która niebywałe podoba mi sie w grach z przemiocą. Reakcja na ataki gracza. Otóż bardzo nie lubię gier w których po strzale czy tez uderzeniu bronią nasz przeciwnik nie reaguje a tylko schodzi mu hp. Kiedy nie czuć mocy mojego ataku czuje sie bezwartościowo Ostatnio np. grałem w Star Wars: Republice Comando. Koszmar, blasterki nie robią na przeciwnikach żadnego wrażenia, tylko paseczek tarczy im skracał.
Opublikowano 25 marca 201510 l W dniu 25.03.2015 o 08:27, Velius napisał(a): No przeciez kilka lat temu japonczyki przyjechaly grac koncerty z Final Fantasy a ja sie nie zalapalem z biletem Gdzie przyjechały? U mnie na lubelszczyźnie chyba w zasadzie nic się nie dzieje. Laski tańczące w kinectowych eventach centrów handlowych to max, co można oczekiwać w temacie branży gier.
Opublikowano 25 marca 201510 l Jak kur.wa sie robi save w lost planet 2. Przechodze do konca pierwszego chaptera i jak mnie zaje.bia kilka razy to musze zaczynać od chaptera 1-1 zamiast od 1-3 . Co za gó.wno, podoba mi sie ta gierka ale to mnie wkur.wia
Opublikowano 27 marca 201510 l lost planet 2 zawiodlo mnie strasznie, o ile jedynka w miare sie jaralem bo byl fajny settling i calkiem przyjemny gameplay tak 2 to jakis zart ;/ gre ukonczylem ale w sumie bez przyjemnosci ble
Opublikowano 27 marca 201510 l Okej, ale to sie jakoś sejwuje czy jest tak że jak zje.bie koncowy chapter to i tak musze robic misje od poczatku? Gram sobie tez teraz w divinity 2 , velius chyba polecał, fakt całkiem przyjemna gierka, nawet fajniejsza od dragoin age 2 bym rzekł Aha i wstyd sie przyznac ale dopiero co skonczylem skyrima. Potężny tytuł jak dla mnie jedna z gier generacji. Edytowane 27 marca 201510 l przez kanabis
Opublikowano 27 marca 201510 l W internecie piszo, że musisz skończyć chapter, aby gra się zapisała. Nie wiem kto wpadł na taki głupi pomysł.