Opublikowano 5 lipca 20159 l no mi chodzi głównie o zryw randomów (...) wystarczy po prostu wylukać sobie w YT: FF7/TLG/S3 reaction by pojawiło się całe mnóstwo nołnejmów od 50 po 50 k wyświetleń. swoja droga dobrze wiedziec ze typy z GT to zlepek randomow xD czy ja podświadomie znów napisałem firestarter post w CW? Masz, 40 minut reakcji randomow z 2013 roku: no dobrze Bansai przyznaję rację Sobie
Opublikowano 5 lipca 20159 l Nie zapominaj ze napisales tez to: no niektóre z tych dotyczących E3 dochodzą do ponad 300 k (reakcja nerdów z GameTraillers to przeszło 810 000) więc w jakimś stopniu chyba są popularniejsze. Wiec nie wypominaj mi jutuberow czy kanalu react No ale niech ci bedzie, e3 2015 spopularyzowalo reaction videos o grach pod warunkiem ze pominiemy tysiace takich filmikow i miliony wyswietlen przed tym e3 :daddy: :daddy: :daddy:
Opublikowano 5 lipca 20159 l no ale po co otwierałeś spoiler jak nie załapujesz damage control w postaci wysublimowanej autoironii typie? :[
Opublikowano 5 lipca 20159 l wybrany zestaw najbardziej kojarzących się z betonem emotek nie był przypadkowy.
Opublikowano 5 lipca 20159 l Reakcja nobody jak czyta "argumenty" bansaia: Graliście w symulator robienia zdjeć penisowi w lustrze 2015? Ja też nie, ale dziś dowiedziałem się że istnieje taka perełka na pc. Tak samo jak visual novel o romansie z drążkiem do zmieniania biegów w samochodzie albo gra o dawaniu klapsów muskularnym mężczyznom ubranych w pieluchy. Takie oryginalne exy są tylko na pc. Kocham tę platformę. Edytowane 5 lipca 20159 l przez mate5
Opublikowano 5 lipca 20159 l Graliście w symulator robienia zdjeć penisowi w lustrze 2015? Ja też nie, ale dziś dowiedziałem się że istnieje taka perełka na pc. Tak samo jak visual novel o romansie z drążkiem do zmieniania biegów w samochodzie albo gra o dawaniu klapsów muskularnym mężczyznom ubranych w pieluchy. Takie oryginalne exy są tylko na pc. Kocham tę platformę. To chyba wole juz byc januszem co gra w scatmana niz czytac o takich gierkach i byc "koneserem".
Opublikowano 5 lipca 20159 l Reakcja nobody jak czyta "argumenty" bansaia: na ostatnich stronach moja reakcja była tak: z tym że tak bezczelnie łapał za słówka, nadużywał xd i przekręcał sens wypowiedzi że na pokaz była taka:
Opublikowano 5 lipca 20159 l Co i tak nie zmienia faktu ze te filmiki byly popularne od zawsze, a nie od tego E3 A ze postanowilem sie troche zabawic i pociagnac to jak najdluzej no to coz... my bad (avatar zobowiazuje)
Opublikowano 6 lipca 20159 l Wzięło mnie na wspominki dotyczące Mafii. Jedynka to istne arcydzieło, 2 jest zayebista, a soundtrack tam po prostu niszczy. Lepiej żeby na gamescomie zapowiedzieli 3. Najwyższy kur.wa czas.
Opublikowano 6 lipca 20159 l Dla mnie jedynka była ciekawa, bardziej ciekawił mnie w niej świat i otoczenie. Sama fabuła była ok, choć prowadzenie jej zbyt IMO schematyczne. Chociaż sam ending z plot twistem nawiązującym do dwójki - mega fajny pomysł, zupełnie inaczej patrzy się na pewne postacie w drugiej części. Dwójka jest IMO bardziej filmowa, ma ciekawe twisty i przeskoki czasowe, lore jest fajny - zwłaszcza wydarzenia historyczne wpływają na niego. No i całość jest jakby bardziej obyczajowa, ma w sobie bardziej ludzką dramaturgię, i jedynie zakończenie jest wybitnie słabe, tak jakby po prostu zabrakło im czasu. Kurcze, z tego co wiem historia w trójce będzie inna i nie będzie już szans na rozwinięcie zakończenia z drugiej części gry...
Opublikowano 6 lipca 20159 l Dwójka to poprawna gra, ale bardzo mnie wciągnęła mnie prosta historyjka rodem z przeciętnego organized crime movie. Szkoda, że po raz kolejny wersje konsolowe były partacko wykonane. Pamietacie Mafie I na ps2? Dobry boże co to był za szrociarski port.
Opublikowano 6 lipca 20159 l Pewna scena z Mafii 2 to dla mnie najbrutalniejszy motyw w grach. Zawsze dziwnie mi na żołądku gdy ją odpalam.
Opublikowano 6 lipca 20159 l 2jka po genialnej, lub wrecz kultowej 1nce jednak troche mnie zawiodla, czulem niedosyt po tej grze, szczegolnie zakonczenie. A z kawalkow ten mi mocno utkwil:
Opublikowano 6 lipca 20159 l Pewna scena z Mafii 2 to dla mnie najbrutalniejszy motyw w grach. Zawsze dziwnie mi na żołądku gdy ją odpalam. Ta w parku? Mafia 2 swietny szpil, odpalilem z nudów zeby sprawdzic co to i grałem jak dziki przez kilka dni non stop. Potem jeszcze sluchalem soundtracka.
Opublikowano 6 lipca 20159 l Ta w parku? Szkoda chłopaka. A Mafia 2 całkiem w porządku gra. Fajny klimat, fajne postacie i ten model jazdy
Opublikowano 6 lipca 20159 l mafie 2 ogralem na ps3 przez chwile pomyślałem, kurde mogli by wydać jeszcze raz dopakowaną graficznie wersje ale sie zorientowałem że przecież mam pc
Opublikowano 7 lipca 20159 l Moze na forumku tez zaczneimy ta mode? Np Reaction movies po kazdym dniu CW Chyba motyw hafta do kibla bylby przewazajacy w tych filmikach. Raczej "<tutaj nazwa fanów sprzętu, którego nie lubisz> NA KOLANACH Z PEŁNYMI USTAMI". Te reaction videos? Zaorać tak samo jak youtuberów i innego raka.
Opublikowano 7 lipca 20159 l Niewykonalne. 95% takich filmów wstawiałby YETI. Z racji tego, że większość tytułów znamy po 3 reakcjach czułbyś zmęczenie, a po kolejnych 4, irytację.
Opublikowano 10 lipca 20159 l Dwóch braci robi cinematic platformera zainspirowanego takimi grami jak Flashback czy Oddworld. http://oddtales.net/videos/tln_home_balcony.mp4 W poniższym linku krótkie demo, które zrobili w 6 dni. Pięknie to wygląda. http://timsoret.itch.io/the-last-night
Opublikowano 10 lipca 20159 l hurrwa jak blade runner <3 troche tez mi przypomina nie wydanego w końcu prey 2. mate grałeś w Ronina?
Opublikowano 10 lipca 20159 l O kurde, jaram się, świetnie wygląda A flashbacka mega miło wspominam rewelacyjna gierka
Opublikowano 10 lipca 20159 l mate, musisz mi zrobić jakąś listę fajnych indie perełek, bo chętnie zrobię detoks od gier AAA.