Gość DonSterydo Opublikowano 30 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2015 ZombiU, Wonderful 101, Splatoon. W Splatoon trzeba grać na padlecie? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 30 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2015 Masz mapę która jest bardzo, bardzo ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2015 W singlu nie, w multi tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2015 Samurai Gunn na trzech / czterech Ale ta gra jest rajcująca i skillowa, jest: miecz, skok, walljump, boostjump, kolejne 3 rodzaje boostjumpów, boostfall, broń palna, odbijanie pocisków mieczem, zmienianie "movesetu", seppuku, showdowny, udawanie zwłok, blokowanie, odpychanie się, teleporty na mapach, tauntowanie, kolce, ruszające się platformy, pociski przechodzące przez ekran z drugiej strony jeśli nie ma ściany. Nastukaliśmy chyba 12 godzin w dwa dni. Uważałbym tę grę za idealną dziesiątkę, gdyby miała online multiplater, tak to nie zagram aż do następnego spotkania z ziomeczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 30 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2015 (edytowane) Samo Ninny potwierdza, że NX będzie miało jakiś bajer. Byle tym razem samo Ninny wykorzystywało ten bajer a nie że skończy jak padleto-pad na którego wykorzystanie tak naprawdę sami mają wy(pipi)ane Edytowane 30 lipca 2015 przez Karas Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 To mogłaby być gra na Ps 2 jak patrzę na tą grafe. to popatrz lepiej, bo chyba dawno juz nie grales w 480p na PS2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 (edytowane) Ale to Wonderful 101 jest dobreee. Stara szkoła gamingu. Jedna misja w tej grze to paczka świetnych przeciwników, zabawnych dialogów I PRZE EPICKICH BOSSÓW. O jezu, w kwestii absurdu i epickości walk z bossami to Bayonettka może buty czyścić tej grze. Co się tam dzieje. Jedna misja potrafi mnie wykończyć bo tyle się tam odpi.erdala. A najlepsze że pierwszy playtrhough to tylko taki tutorial jak na slashera przystało. A z tego co czytam, to w kwestii over the top akcji, to ja jeszcze gó.wno widziałem. Co za gra. A najlepsze że pojutrze zobaczę następną grę mistrza Hideki Mam nadzieję, że zieloni bracia mnie nie zawiodą i dadzą pieniążki P+ bo pan Kamiya jeszcze złej gry nie zrobił. Edytowane 2 sierpnia 2015 przez Figaro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Czyli już trzy gry na Wii U które chce ograć. Chyba zacznę je kupcowa pod koniec roku bo potem ceny mogą być astronomiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Czyli już trzy gry na Wii U które chce ograć. Chyba zacznę je kupcowa pod koniec roku bo potem ceny mogą być astronomiczne. Nie, nie XM, nie kupuj konsoli z dwoma najlepszymi slasherami, kup PS4 za 1700 zł, w końcu tam jest DMC 4! No ja Wonderful 101 kupiłem za dokładną stówkę. Tzn 25 euro. W niemieckim Gamestopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Mam Ci sporządzić ranking najlepszych slasherów i pokazać gdzie jest DMC4? Protip na pewno przed B1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Chyba źle przeczytałeś moje zdanie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Chłopy Wróciła mi radość z grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 (edytowane) Mam Ci sporządzić ranking najlepszych slasherów i pokazać gdzie jest DMC4? JA CHCĘ!!! Jutro jadę do lokalnego sklepiku po dmc 1,2,3 hd na ps3, jeśli kupię, to ale będzie granie. Jest tam 60fps? Edytowane 2 sierpnia 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 no gurwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Też chyba wezmę WiiU pod koniec roku. PS4 to niestety temat na następne lata. Pierszeństwe będzie miał u mnie Donkey Kong, bo uwielbiam tę serię. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Chyba źle przeczytałeś moje zdanie ;p Dobrze przeczytałem. Jakby wyszedł DMC4SE na Wii U to kupił bym tego szrota, a że bardziej cenie serie DMC od Bayonetty niestety kupuje srajstacje 4. ;( Co nie zmienia faktu, że przecież kupie te nin-pudło dla tych trzech gier w przyszłym roku pewnie. Mam Ci sporządzić ranking najlepszych slasherów i pokazać gdzie jest DMC4? JA CHCĘ!!! Jutro jadę do lokalnego sklepiku po dmc 1,2,3 hd na ps3, jeśli kupię, to ale będzie granie. Jest tam 60fps? Jutro pójdzie pm'ka z rankingiem No i nareszcie kupujesz DMC collection Gry bardzo dobrze odrestaurowane, 60 klateczek bez pierdnięcia. Czekam na wrażenia! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Nie no, daj tutaj ten ranking. Ja myślałem, że to sarkazm i dasz DMC 4 daleko na liście. Bo jest dużo lepszych slasherów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Co to za jakies rankingowe illuminati, nie wstydz sie XM, sam jestem ciekaw jak pokrywa sie z moim top Ja myślałem, że to sarkazm i dasz DMC 4 daleko na liście. Bo jest dużo lepszych slasherów. Pomijajac tone backtrackingu i kilka innych zgrzytow to sam system walki (czyli nomen omen najwazniejsza cecha w tym gatunku) rozpierdala na atomy sporo tytulow. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) Ej, dobra, zrobiłem ten ranking, ale w sumie nie wiem czy wrzucać jeszcze serie God of War czy nie? W sumie nadal podtrzymuje zdanie, że to slasher (tylko slaby) to wrzucę: Ninja Gaiden Sigma >>> Devil May Cry 4 > Devil May Cry > God of war II > Devil May Cry 3 Special Edition > God of War > Bayonetta > Devil May Cry 3 Dante’s Awakening > Metal Gear Rising > Ninja Gaiden 2 > DmC Devil May Cry > Ninja Gaiden Sigma 2 > Yaiba Ninja Gaiden Z > Ninja Gaiden 3 Razor’s Edge > Onimusha 4 > God of war III > Onimusha 2 > God of War Ascension > Onimusha 1 >>> Onimusha 3 > Heavenly Sword > Ninja Gaiden 3 > Devil May Cry 2 NGS to wiadomo - niedościgniony wzór, czemu DMC4 na drugim miejscu i czemu God Hand się pojawił? Pierwszy ma tak świetny system walki i połowę gry nawet lepszą niż w przypadku NG, że no po prostu musiałem go dać tak wysoko (mimo drugiej połowy z backtrackiem), natomiast gatunek God Handa jest wymarły, a że gra łapie się bardzo w podobnym typie gier i oferuje prawie to samo za wyjątkiem tego, że walczymy przy użyciu pięści też dałem dla podkreślenia genialności gry. Czemu też rozbiłem tą samą grę (DMC3 i DMCSE) na dwa różne i to zazwyczaj różniące się więcej niż jedną pozycją? W przypadku DMC3 - nie lubię gry Dante w tej części natomiast Vergilem jest to poezja i zupełnie inna gra. Czemu NG2 dalej od NGS2? Zrozumie każdy kto grał w obie te gry i widział przepaść miedzy nimi. NG3RE i NG3 to też zupełnie dwie różne pozycje. Jeśli chodzi o Shadow of Rome tez postanowiłem go wrzucić bo ciężko go przyporządkować do danego gatunku, a tutaj tez pasuje jeśli wziąłbym pod uwage Slashery/beat'emUpy w jednym rankingu. A, no i to że God of War jest przed Bayonettą nie oznacza że uważam go za lepszą grę, systemowo liże stopy, ale wole uniwersum i więcej czasu z nią spędziłem. Nie grałem jeszcze w Bayo 2, Wonderful 101, DmC Devil May Cry DE i DMC4 SE (Nie grałem jeszcze w Castlevanie LoS i Dante's Inferno, ale wiadomo - nikogo). W przypadku dwóch ostatnich pozycji pewnie będzie pozycja w górę, ale Bayo2 i W101 pewnie namieszają. Pozdro. Edytowane 5 marca 2016 przez XM. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 God Hand troche dziwny wybor, szczegolnie tak wysoko, bo to nomen omen jednak troche inny gatunek IMO, ale ostatnia 2jka pelna zgoda NGS jako numero uno dobra opcja, ograsz Bayo 2 to podejrzewam ze wysoko sie znajdzie, totalnie odjechany szpil Piecze mnie motzno w lewy posladek tylko GoW 1 i 2 nad Risingiem i Bayo Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 MGR i Bayo jako slashery >>> GoW I i IIAle jaką przyjemność czerpałem podczas pierwszego przechodzenia przygód Kratosa i jaki był szczękopad swego czasu zrobiło swoje. No ciężko było przydzielić tym GoW'om swoje miejsce w rankingu dlatego ten drugi ranking jest chyba bardziej na miejscu. :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) Nice XM, dzięki, trzeba będzie to wszystko ograć. No i ten: Ta muzyka w menu Edytowane 3 sierpnia 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 Tylko nie zniechec sie po 2jce, 3jka z nawiazka wynagrodzi ten bol. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 albo w ogóle jej nie włączać i nie paskudzić sobie psn id Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 Świetny zakup, mate. A muzyka w menu kolekcji prosto z DMC1, w samej grze jest mnóstwo tak genialnych utworów. Do tego legendarne i ponadczasowe intro "jedynki" Jutro chyba sobie przejdę znówu pierwsza część, naszła mnie ochota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi