Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Czyli dlubal 5 minut przy fabułę i raz na miesiąc wpadł do studia popatrzeć na prace. Kiedyś gdzieś czytałem, że jego wkład w B2 to tyle co nic.
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Z ciekawości nad personą Hideki Kamiyi postanowiłem wyguglować sobie jakie gry w przeszłości popełni What? Googlowac Kamiye to tak jakby googlowac Bila Gatesa.
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Z ciekawości nad personą Hideki Kamiyi postanowiłem wyguglować sobie jakie gry w przeszłości popełnił i cholera, to aktualnie chyba najlepszy chińczyk w tej branży obok Miyazkiego - RE2 - DMC1 - seria Viewtiful Joe - Okami (także story) - Bayonetta 1&2 (także story) - Scalebound Demmmmm. ten chińczyk ma jedną wadę - ktoś mu niepotrzebnie pokazał twittera
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Z ciekawości nad personą Hideki Kamiyi postanowiłem wyguglować sobie jakie gry w przeszłości popełni What? Googlowac Kamiye to tak jakby googlowac Bila Gatesa. dotąd wiedziałem tylko że grzebał nad Viewtiful Joe'm, Bayo i SB Edytowane 13 sierpnia 20159 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Figaro wrzucił kiedyś ciekawy filmik o nim. O, ten: http://m.youtube.com/watch?v=SEIyN5Lubsc Edytowane 13 sierpnia 20159 l przez Ludwes
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Z ciekawości nad personą Hideki Kamiyi postanowiłem wyguglować sobie jakie gry w przeszłości popełni What? Googlowac Kamiye to tak jakby googlowac Bila Gatesa. dotąd wiedziałem tylko że grzebał nad Viewtiful Joe'm, Bayo i SB Ale nadrobiles zalegloscia takze
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Z ciekawości nad personą Hideki Kamiyi postanowiłem wyguglować sobie jakie gry w przeszłości popełnił i cholera, to aktualnie chyba najlepszy chińczyk w tej branży obok Miyazkiego - RE2 - DMC1 - seria Viewtiful Joe - Okami (także story) - Bayonetta 1&2 (także story) - Scalebound Demmmmm. ten chińczyk ma jedną wadę - ktoś mu niepotrzebnie pokazał twittera co ty gadasz zaje.bistego ma twittera albo kamyia przebrany za iwate na direcie poświęconym wonderful 101 najleprzy
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Też lubię Kamiyę, a jego twitter to kopalnia beki. Imo jedna z ciekawszych osób w branży.
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Kamiya bedzie pierwszym czlowiekiem w historii twittera ktory predzej czy pozniej wszystkich po kolei zablokuje. Fajnie sie zapowiada:
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Pierwszy, bo to jakie wrazenie ta gra robila w 95 (strowanie, filmiki, muzyka, gameplay, jednostki) wiedza tylko ci co wtedy tego doswiadczyli. RA1 tez kozak (Hell March <3). A potem C&C3 - dobry powrot do korzeni. Generals to niestety popluczyny, bez fabuly i calej commandowej otoczki vel klimatu. Ale co sie dziwic, przeciez tutaj juz za sznurki pociagalo EA, ktore chwile wczesniej zarznelo Westwood.
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Paliodor pytanko do Ciebie, Widzialem gdzies pisales ze sporo grales w Enemy Territory (zreszta po avatarze tez mozna sie odmyslec) grales moze w jakims klanie albo interesowala cie polska i europejska scena ET? Edytowane 14 sierpnia 20159 l przez hav3n
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l weekend na steamie z devolverem http://store.steampowered.com/sale/devolverweekend2015 a tam hotline miami za 2 euro, dwojka za 10, shadow warrior za 2,49, broforce za dyszke, a także god will be watching, ronin, czy hatoful boyfriend też na promce kto nie ma Shadow Warriora czy HM jedynki to niech się nawet nie przyznaje
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Generals to niestety popluczyny, bez fabuly i calej commandowej otoczki vel klimatu. Ale co sie dziwic, przeciez tutaj juz za sznurki pociagalo EA, ktore chwile wczesniej zarznelo Westwood. W Generals trzeba się trochę wgryźć by docenić.
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Shadow warrior jest mocno średni, początek fajny, a pozniej coraz gorzej i gorzej to nie ta klasa co SW od 3d Realms Pamietam jak podniecony odpaliłem c&c generals i jedyne co czułem to mega zawód wiec szybko została zlikwidowana z mojego dysku:)
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Pamietam jak podniecony odpaliłem c&c generals i jedyne co czułem to mega zawód wiec szybko została zlikwidowana z mojego dysku:) To niestety pierwsze wrażenie, które Generals sprawiał. Każdy je miał. Edytowane 14 sierpnia 20159 l przez Figaro
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l A graliscie w Tiberium Wars? Dla mnie eleganckie było nawet ciekawsze od Generals bo te realistyczniejsze kilmaty trochę nużace były. Świetna seria. A Shadow Warrior zaj.ebisty nie gadaj kubson.
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Racja Figar. Ale dla mnie osobiscie to juz nie bylo "to co kiedys". Uczycia milego smyrania po jajkach doznalem dopiero kiedy pojawilo sie C&C3. Dla mnie C&C bez NOD i GDI to nie C&C. Chinczyki? Amerykance? No thank you.
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Mówisz że trójeczka dobra? To spróbuję. A Ty wypróbuj Zero Hour Dla wielu najlepsza część.
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l RA1 + dodatki, RA2 i RA3 to bardzo dobre strategie, setki godzin przegrane w RA1 na PS1 Co do C&C to do 1 i 2 ciężko mi się było przekonać, nie skończyłem ich.C&C3 + dodatek dobre szpile, także polecam Czwórka to jakieś (pipi) obesrane, tak przesadzili ze wszystkim że przegrana ino pierwsza misja i gra wyleciała z dysku.