Opublikowano 13 listopada 20159 l Niestety nie ogladalem, co bylo o Zeldzie, i czy zapowiedzieli cos ciekawego? Dodatkowo, potwierdzono Bravely Second u nas w 2016. Rok jRPGów.
Opublikowano 13 listopada 20159 l kolejny remake tym razem TP tfu remaster kruwa jaki remaster w ogole co ja mowie chyba demaster xd wiiu wii
Opublikowano 13 listopada 20159 l Mam tyle potencjalnie dobrych RPG do nadrobienia na DS'a i 3DS'a, a oni sypią jak z rękawa kolejnymi
Opublikowano 13 listopada 20159 l smiesznie sie to teraz czyta xD http://gry.interia.pl/news-dreamcast-w-polsce-wywiad,nId,727953
Opublikowano 13 listopada 20159 l ale jedna rzecz się nie zmieniła Do tej pory cena konsoli wynosiła 999 zł, była to cena adekwatna do jakości sprzętu, 128 bit konsola z opcjami internetowymi lecz za duża jak na możliwości przeciętnego polskiego gracza. Do tego byliśmy jednak o 350 zł drożsi od lidera na rynku tj. PSX/PSOne 650 zł, a dla wielu klientów konsola to konsola i głównym powodem dokonania zakupu była cena. Problem ten mamy już za sobą. Różnica w cenie jest nieznaczna, a jakość gier nieporównywalna, do tego już wkrótce będą uruchomione w Polsce usługi internetowe, a wnioski są chyba jasne ? W polsce nadal woli się tansze konsole z guwnianymi funkcjami online hehe, no i 5 eksów miesięcznie wychodziło wtedy na dc Edytowane 13 listopada 20159 l przez _Be_
Opublikowano 13 listopada 20159 l KSP na padlecie Edit: czemu to wiiu nadal takie drogie...no Edytowane 13 listopada 20159 l przez kudlaty88
Opublikowano 13 listopada 20159 l KSP na padlecie Edit: czemu to wiiu nadal takie drogie...no No juz nie przesadzaj jak ładnie poszukasz to znajdziesz za 6 stow
Opublikowano 13 listopada 20159 l ale jedna rzecz się nie zmieniła Do tej pory cena konsoli wynosiła 999 zł, była to cena adekwatna do jakości sprzętu, 128 bit konsola z opcjami internetowymi lecz za duża jak na możliwości przeciętnego polskiego gracza. Do tego byliśmy jednak o 350 zł drożsi od lidera na rynku tj. PSX/PSOne 650 zł, a dla wielu klientów konsola to konsola i głównym powodem dokonania zakupu była cena. Problem ten mamy już za sobą. Różnica w cenie jest nieznaczna, a jakość gier nieporównywalna, do tego już wkrótce będą uruchomione w Polsce usługi internetowe, a wnioski są chyba jasne ? W polsce nadal woli się tansze konsole z guwnianymi funkcjami online hehe, no i 5 eksów miesięcznie wychodziło wtedy na dc Na ps1 były przynajmniej jakieś gry, na ps4 w dalszym ciągu tylko bb w 26fps i indie okruchy z pańskiego stołu.
Opublikowano 14 listopada 20159 l na ps4 w dalszym ciągu tylko bb tylko albo aż. pierwsza gra, dla której kupiłem konsole, a już niedługo pierwsze DLC, na którego składam preorder. wiedźminy i inne mgsy będą musiały poczekać. ale rozumiem ludzi, którzy kupili konsole na premiere i mieli w huy czasu na granie, mają prawo czuć się zawiedzeni btw - moge złożyć preorder bez karty kredytowej ? w sensie, że doładuje konto i mi ściągnie przy preorderze
Opublikowano 17 listopada 20159 l dostałem W3 na urodziny, więc wypadałoby w końcu skończyć W2. wersji na PC kupionej lata świetlne temu nie tknalem prawie w ogóle, a wersję na X360 którą kupiłem w maju, do dziś nie ukończyłem, zostawiając grę na 2 akcie. A potem kupiłem X1 i jakoś nie chciało mi się już wracać do 360. No ale wczoraj siadłem do niego i po raz pierwszy od dawna wsiąkłem w grę tak, że ciężko mi było się oderwać i grałem sobie od 23 do ponad 3 w nocy <3 Trochę żałuję, że nie przeszedłem go w wakacje, no ale trudno, powinienem w tym/przyszłym tygodniu skończyć i zabiorę się za mesjasza 2015 tylko szkoda, że mam tak mały TV w akademiku
Opublikowano 17 listopada 20159 l Ktoś się tutaj ostatnio obawiał o Valkyrie https://twitter.com/RPGSite/status/666551511388782593/photo/1 z adnotacją że to remaster a nie remake Edytowane 17 listopada 20159 l przez _Be_
Opublikowano 17 listopada 20159 l Ktoś się tutaj ostatnio obawiał o Valkyrie https://twitter.com/RPGSite/status/666551511388782593/photo/1 z adnotacją że to remaster a nie remake czyt. wersja PC przeportowana na PS4 Jak dla mnie spoko. Niech tylko potwierdza wersje na Kafla i wydanie na zachodzie
Opublikowano 17 listopada 20159 l O zachod bym sie nie martwil po swietnej sprzedazy wersji PCowej VC na steamie, lekko martwi mnie tylko ta informacja o "real time battle system" - jak ktos z turowek probuje robic real time to z reguly slabo to wychodzi, choc moze jestem uprzedzony po ostatnich Fajnalach.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Ale bym popykał w jakieś nowe Star Warsy na tym silniku od EA. Jakiś solidny singiel. Nawet coś w stylu pierwszego, znośnego Force Unleashed, bo o Jedi Academy już nawet nie mówię. Albo w w tę gierę o Boba Fettcie. Grał w to ktoś w ogóle? I dali mi wybór, (pipi) szczelanka za milion złotych :zaba: Edytowane 20 listopada 20159 l przez ragus
Opublikowano 20 listopada 20159 l Mnie sie ta wydmuszka juz podczas bety znudzila, najlepsze co powstalo w zwiazku z ta gra to ten trailer: Na sama mysl o RPGu na takim silniku mam motzno mokro - czaicie takiego "Mass Effecta" w swiecie SW? Albo nawet jakas typowa gra akcji, byle bym mogl sensownie bez masherki pomachac mieczem swietlnym i bym lykal jak pelikan.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Wydadzą ci takiego battlefronta, hiper ultra grafika, dobra muzyka, logujesz się do gry i... <<<420_blaze_it>>> killed you you fell of the map GG BRO I nawet nie możesz sobie gry spokojnie "obejrzeć" bo szczelają. Szczelają oczywiście wszyscy z tego samego pistoletu, no bo najlepszy, a po tygodniu wszyscy będą grali 2 ludzikami, bo też najlepsi. I chu,j z klimatu, du,pa z poczytania. KUR<WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Na sama mysl o RPGu na takim silniku mam motzno mokro - czaicie takiego "Mass Effecta" w swiecie SW? Albo nawet jakas typowa gra akcji, byle bym mogl sensownie bez masherki pomachac mieczem swietlnym i bym lykal jak pelikan. Właśnie instaluję the old republic. Po co? Nie wiem . Posłucham muzyki, 3 razy machnę mieczem i zrobię 3 questy z zabijaniem kurczaków i zbieraniem kwiatków. Edytowane 20 listopada 20159 l przez ragus
Opublikowano 21 listopada 20159 l Oglądałem jakiś filmik o grach na płytach CD/DVD i trochę śmiechłem:
Opublikowano 21 listopada 20159 l Will there ever be an EASY mode for Bloodborne? I want give the game a second chance but it's hard and I simply don't have the time and energy to keep dying over and over again. I know the game is meant to be hard on purpose but c'mon give us newbs a break. I play all my games on easy because it's not frustrating and I get to actually finish a game without wasting any time. They will probably never do it but I feel they are missing out on some sales. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1143788
Opublikowano 22 listopada 20159 l Ragus, akurat Old Republic warto przejsc dla glownej kampanii (ta sithow lepsza). A moze kiedys wskrzesza 1313 choc ja bym wolal cos z mieczami jak FU.
Opublikowano 23 listopada 20159 l choc ja bym wolal cos z mieczami jak FU. To już lepiej jak nic nie robią bo FU to był ledwo średniak z głupiutką fabułką i nędzną kalką gameplay'u z GOWa. Jak miecze to jedynie nowy Jedi Outcast/Jedi Academy.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Dla mnie machanie mieczem jednak lepsze w "slasherowym" wydaniu FU niz w sumie nie wiadomo jakim w JO/JA, gdzie w tych drugich byly zawsze mocno chaotyczne i randomowe. Albo nie umialem grac. Co do fabuly FU tez nie mam zastrzezen, fajnie laczyla sie z IV epizodem, mielismy pojedynki z Jedi jak i kluczowymi dla sagi sithami. Jasne, ze wygladala slabo ale mi nie wadzilo. Takie 6+/10 i gralo mi sie wysmienicie.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Nie umiałes grać Mejm, mój kumpel był w klanie jedi academy jak oni kosili tym mieczami to ch,uj