XM. 10 840 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Ehh DMC1... jeśli chodzi o klimat i ost to nie ma takiego drugiego slashera... I to intro: Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 trójka najlepsza komedia. i mój najulubieńszy slasher ever. tylko brakuje w nim płynnego zmieniania stylów pod krzyżakiem (zupełnie jak szybkiej zmiany broni w RE4 na tle 5) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 trójka najlepsza komedia. i mój najulubieńszy slasher ever. tylko brakuje w nim płynnego zmieniania stylów pod krzyżakiem (zupełnie jak szybkiej zmiany broni w RE4 na tle 5) Nie brakuje tego w RE4. Wchodzenie do ekwipunku, te efekty dźwiękowe, to "przeskakiwanie" - nawet podczas akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Mi brakowało tylko szybkiego dostępu do granatów. Reszta spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 W 2015 przeszedłem najmniej gier od czasu zakupu X360: - Pokemon Omega Ruby, - Ori and the Blind Forest, - KALIMBA, - State of Decay: YOSE, - Halo 5, - Forza 6, - Sunset Overdrive, - Gears of War: UE, - Dodonpachi. A kupiłem masę świetnych gier na WiiU i 2DS + ogrom tego co mam na X360 i PS3. Jakoś nie miałem głowy/ochoty do grania w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 (edytowane) trójka najlepsza komedia. i mój najulubieńszy slasher ever. tylko brakuje w nim płynnego zmieniania stylów pod krzyżakiem (zupełnie jak szybkiej zmiany broni w RE4 na tle 5) Nie brakuje tego w RE4. Wchodzenie do ekwipunku, te efekty dźwiękowe, to "przeskakiwanie" - nawet podczas akcji. znów zaczynasz :[ jedno w niczym nie przeszkadzałoby funkcjonować drugiemu tetris < inventory re4 Edytowane 6 stycznia 2016 przez nobody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Gral ktos na pc? Wkrotce na PS4 uderzy i mysle nad kupnem: Combat space-sim BEZ MULTI oraz posiadajacy story. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 aww yiss https://twitter.com/CrashedAlex/status/684469613581713413?ref_src=twsrc%5Etfw Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) W poprzednim roku przegrałem ok 490-500 h skończyłem 29 gierek (drukowanymi literami moje GOTYs) Na WiiU: - Captain Toad, - Yoshie Wolly World; Na N64: - Mario64; Na PSX: - Crash Bandicoot (5-6 raz ?) Na Xone: - THE RISE OF THE TOMB RAIDER, - Banjo Kazooie (RR), - Max the course of brotherhood, - Ryse Son of Rome; - ORI PS3 - Rain, - Uncharted 3 (2 przejście) - Batman Arkham Orgins, - Red Dead Redemtion (2 przejście) Na PS4: - LBP3, - Far Cry 4, - DriveClub, - Dragon Age Inkwizycja - The Order 1886, - Infamous First Light, - Never Alone, - Transistor, - WIEDŹMIN 3, - Tlou Rematered, - Guacameele, - Nba 2k16, - Until Dawn, - Everybody gone to the Rapture, - Batman Arkham Knight, - Zaginięcie Ethana Cartera, - King's Quest EP1. W tym roku najbrdziej czekam na nowy sprzęt od Nintendo. Edytowane 7 stycznia 2016 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Bardzo spoko tytuły, nie wiedziałem, że aż tyle grasz balon. Ja lekko ponad 500h mam przegrane w 2015 Wolfenstein: The New Order Castlevania: Lords of Shadow 2 Bayonetta Mafia II - drugi raz Alan Wake's American Nightmare Killer Is Dead Splatterhouse Binary Domain Portal 2 Fable II Never Alone Bloodborne OlliOlli2: Welcome to Olliwood Infamous: Second Son Guacamelee!: Super Turbo Championship Edition The Witcher 3: Wild Hunt Rocket League Batman: Arkham Knight Metal Gear Solid V: Ground Zeroes dwie wersje pykłem ps4 i 360, ale gierka na 40 minut wiec :> Transistor Middle-Earth: Shadow of Mordor Mad Max Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Tales from the Borderlands Red Faction: Guerrilla Mass Effect 1&2 The Walking Dead: 400 Days King Kong The Bureau: XCOM Declassified Metro 2033&Last Light Metal Gear Solid - nie zlicze już który raz Metal Gear Solid 3 - chyba z 15 RE 4 - tym razem wersja HD też koło 10 razu Bioshock - chyba z 6 raz Lollipop Chainsaw - 2 raz Mirror's Edge - 3 raz Metal Gear Rising - 3 raz plus dlc Vanquish - 3 raz Deadlight L.A. Noire: The Complete Edition - drugi raz i przy okazji wszystkie dlc Saints Row IV - karolek polecał Spec Ops: The Line The Last of Us: Left Behind DLC South Park: The Stick of Truth Wolfenstein: The Old Blood Super Mario Galaxy 2 Do tego sporo godzinek w CIV 5 z dodatkami, rozgrzebałem Shadow of Warrior, Heart of Iron, Papers, Please, Final Fantasy 1, Secret of Reatikon, To the Moon, Stanley Parable, Mount&Blade, Xenoblade z Wii i nadal pykam w multi Tlou oraz Gears of War 3 Edytowane 7 stycznia 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 No w tym roku jak mi się rodzina powiększyła o kolejnego członka to prozaicznie ciut więcej przegrałem niż w tamtym roku. Wprowadziłem większą systematykę do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Super Mario 64 aby skończyłeś czy zebrałeś wszystkie 120 gwiazdek? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Tylko skończyłem. Niestety aby ograć co chcè nie mogę sobie pozwolić na masterowanie. Do tego też mam growe adhd i każda nawet najlepsza gra nudzi mi się z czasem, choć platformówki staram się masterować na bieżąco i wyciskać z nich wszystkie soki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Balon, Yoshiego i Toada ograłeś, a odpuściłeś Mario Makera, Xenoblade i Splatoona . Wiem ze Multi to nie twoja bajka (moja tez nie) ale splatoon to coś nowego, co warto wypróbować. Za wcześnie sprzedałeś WiiU. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Multi i jRPG to nie moje konie. Nie dałem się złamać choć nie powiem, Splatoon mnie kusił ale mi przeszło. WiiU sprzedałem ale gościowi z mojego miasta i jak coś będę mógł pożyczyć w razie w. Info o nowej Zeldzie na NX oraz brak Mario i Metroida przelały czarę goryczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 No spoko, jest też singiel jakby co. Owszem na kilka godzin ale całkiem zgrabny. W sumie to nawet zapomniałem że ten Yoshi istnieje xD. Trzeba będzie obadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 No ten Yoshi to podobno spoko tylko do grania w coopie, bo samemu to się szybko nudzi. A Super Mario Maker po tym co w nocy widziałem na streamie to dla mnie jest Nr 1 na WiiU do ogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 No Mario Maker to jedyne czego żałuję, że nie ograłem na WiiU ale czuję, że NX dostanie swojà wersję z kompatybilnymi levleami z wersji na WiiU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Szkoda że nie oglądałem. Dla mnie to gra ktora usprawiedliwia istnienie tej konsoli. Jak nie będzie wstecznej kompatybilności to włożę do WiiU płytę z SMM, zakleję wejście, narysuję na konsoli logo Mario i będę miał konsolę do Mario Makera. Po grudniowej aktualnizacji aż Xeno poszło w odstawkę. Moim mokrym snem jest nowy handheld Nintendo z SMM. Tak czy inaczej mam nadzieję zobaczyć SMM w jakiejkolwiek formie na NX. Edytowane 7 stycznia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 No ten Yoshi to podobno spoko tylko do grania w coopie, bo samemu to się szybko nudzi. A Super Mario Maker po tym co w nocy widziałem na streamie to dla mnie jest Nr 1 na WiiU do ogrania. Potwierdzam, Yoshi bardzo fajny do multiplayera, zwłaszcza z np. partnerką, która nie jest za bardzo w gry wideo. Singiel trochę szybko się nudzi SMM to małe cudo, również bym pragnął wersji handheldowej Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 No mnie miłośnika platformówek też zmęczył ten nowy Yoshi, więc jest coś na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 637 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 wciąż goty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 rok 2015 u nintendo <zdjecie regalu z bloodbornem> <zdjecie kolejnego halo, które nie jest halo, forca 17> ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 To wszystko twoje nabytki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) blubi nie ma ani wii u ani 3dsa No ale fakt faktem, sporo dobrych gierek na Nintendo wyszło w 2015 nie ma monhuna na tym zdjęciu :[ Edytowane 7 stycznia 2016 przez Lord Astmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi