teddy 6 884 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Burza w trzecim Wieśku też niczego sobie, zwłaszcza ta oglądana z daleka. No raczej. Chociaż w W3 świetnie zrobili moment przed burzą, sama burze jest imo lepsza w takim RDR. Zawsze jak się zbliżała to się jakoś chłodniej człowiekowi robiło podczas grania Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Burza w rdr i gonienie uciekających krówek Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 @xm: genialnie się prezentuje ta robocza wersja. Szkoda,że cała gra nie była w takich klimatach.Dobrze,że chociaż wioska z wieśniakami wyszła im genialnie @bluber: Urban Reign ma co-opa tylko w postaci jakiegoś osobnego trybu czy story też da się przemielić z ziomkiem. Kurcze jak mnie irytuje fakt,że nikomu się nie chce wskrzesić gatunku beat'em up.Choćby indory mogłyby sięgać do tego nurtu. Takie nowe Streets of Rage w dopakowanej stylizowanej na lata 80te oprawie,systemem rozwoju postaci i rozwiniętą walką+ kanapowy co-op to byłaby istna growa bomba. No i ofc wrzucić do tego odświeżony ost z poprzednich odsłon: https://youtu.be/kfCw4tx5AME Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 (edytowane) mi by wystarczyla odnowiona kolekcja starych beat em upow dinasaurs and cadillacs punisher aliens vs predator captain commando knights of the round table vendetta final fight itd Edytowane 31 stycznia 2016 przez kubson 2 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 (edytowane) Panowie jeżeli zły temat to nie zabijajcie mnie. Mojej dziewczynie spodobało się dość mocno Until Dawn oraz LiS. Ba nawet sama przeszła oba tytuły. Pyta się mnie co bym jej polecił aby sobie pograła, ale nie mam pojęcia. Tylko bez proszę bez tekstów pokroju "jakiś dancing na kinecta". Myślałem może nad TLoU, ale nie wiem czy przypasuje jej ten tytuł, bo choć sama fabuła to sztos, to nie jestem pewny czy poradzi sobie z elemenatami czysto gameplayowymi. Edytowane 31 stycznia 2016 przez Starh Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 gierki telltale powinny jej sie spodobac Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 @kubson: też dobry pomysł. Taką kolekcję tytułów z automatów w stylu Megadrive Collection od Segi przyjąłbym z wielką radością. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Nah. Double Dragon Neon był niczego, ale jakiś palant z IGN-u dał 3/10 i to chyba na tyle, jeśli chodzi o nie-indykowe beatem upy na rynku. Swoją drogą DDN jako jedyna gra miała wyjefajny patent - wręczania trofeum w precyzyjnym momencie Ostatni boss śpiewał że ci go właśnie wręcza i go dostawałeś , acz z jakiś chyba technicznych przyczyn działalo raz "na instalację". W każdym bądź razie, szkoda że gra nie podbiła rynku, bo ewidetnie czuć było w niej pasję geeków zajadających pizzę podczas developing'u Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Potwierdzam - DDN świetna gra, nie rozumiem hejtu. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Nie próbowałeś Hagane jeszcze, XM? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Nie próbowałeś Hagane jeszcze, XM? Nie, ale w przyszłym miechu na pewno się dobiore i przejdę. Ale to bedzie kosa Cytuj
Gość suteq Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Ej panowie, w Metroid Prime na WiiU normalnie można grać na kontrolerach WiiU tak? Nie trzeba kupować kontrolerów z wii? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 To jest MP Trilogy z Wii więc trzeba miec. Trzeba miec w sensie gruche i willota. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 To chuj z tym. Na Wii drogie w uj i w Polsce niedostępne(jedynie 3), na WiiU nie bede kupował znowu kontrolerów. Szkoda. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 To kup podróbkowe. Zanim się rozsypią przejdziesz wszystkie trzy części. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 A one działają z WiiU? Bo np. z PC to tylko oryginały działają, podróbek w ogóle nie wykrywa. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Paliodor nie ma niestety story co-op tylko w free modzie można było z tego co pamiętam Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) mi by wystarczyla odnowiona kolekcja starych beat em upow dinasaurs and cadillacs punisher aliens vs predator captain commando knights of the round table vendetta final fight Street of rage Double Dragon Battletoads God Hand Urban Reign Anarchy reigns Jackie Chan Stunmaster itd Powypisujcie jeszcze trochę gier z tego super gatunku to przejdę sobie wszystkie bardzo chętnie. Najlepiej właśnie z czasów NES/SNES/PSX bo łatwo o dostępność z romami. Edytowane 1 lutego 2016 przez XM. Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) Paliodor nie ma niestety story co-op tylko w free modzie można było z tego co pamiętam Szkoda, tak z tego co sprawdzam to jest sporo gierek tego typu co mają co-opa ale jedynie jako dodatkową opcję co imo jest strasznie zmarnowaną okazją bo jednak obijanie ryjów w dwójkę nawet średnią gierkę może zmienić w coś lepszego. @Xm. : ja szukając gierek do pogrania w dwóch korzystałem z listy z tej stronki->http://l-lists.com/en/lists/qreay4.html Edytowane 1 lutego 2016 przez Paliodor Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Nie wiem czy Splatterhouse to beat-em up, ale jeśli tak to polecam.Ten pierwszy, arcade'owy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) Viewtiful Joe The Dishwasher Shank 1&2 River City Ransom Golden Axe Splatterhouse (nie chodzi tutaj o remake) Pamietam, że kiedyś o tym gadaliśmy tutaj bardzo fajna klasyczna vania i co ważne nie jest hardkorowo trudna więc nie każdego odepchnie jak volgarr hehe Edytowane 1 lutego 2016 przez _Be_ Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) Odallusa przeszedłem w wakacje i o ile sama gra nie jest trudna tak ostatni boss troche sprawił mi problemów. Ogólnie polecam @Xm. : ja szukając gierek do pogrania w dwóch korzystałem z listy z tej stronki->http://l-lists.com/en/lists/qreay4.html Oto mi chodziło! Dzięki! A Volgarr wcale taki trudny nie jest - ot co pamięciówka. Edytowane 1 lutego 2016 przez XM. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Xm łap: http://www.racketboy.com/retro/the-best-undiscovered-beat-em-ups Przy okazji od lat szukam nazwy bitki, gdzie dało się wybrać pokonanych bossów, i jednym z nich był Anubis co miał chyba ciało z guny, a innym jakiś indiański wojownik co strzelał z pióropusza 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Potwierdzam - DDN świetna gra, nie rozumiem hejtu. Jedyny minus dla tworcow to niedotrzymanie obietnicy implementacji grania co-op przez neta. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 O czym w ogóle jest ten temat? Pierwszy raz tu zaglądam, co z CW będzie nowe czy stare otwarte? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi