Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście. Mówię, bardzo łatwa gra, a specem od platformowek nie jestem.

No ja czytalem ze Donkey Kong to mega trudna giereczka, Soulsy Platformowek, potem jeszcze googlowalem i trafialem na tone takich tematow:

http://www.gamefaqs.com/boards/718938-donkey-kong-country-tropical-freeze/68631373

Mowie sobie challenge accepted  :joe:  ... 12 godzin pozniej gra skonczona, bez zadnych problemow :gayos:

No gracze w dzisiejszych czasach są na maxa chu.jowi - przejdą Dark Soulsa i myślą, że sa bogami bo przeszli gierkę która wymaga od nich tylko trochę więcej niz lecenie na pałę bez pomysłu.

Edytowane przez XM.

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

na gamefaqs to ogolnie czasem są niezłe orły. szukałem coś tam kiedyś w związku z jakimś RPGiem(nie pamiętam dokładnie co to było bo dawno) to ludzie nie ogarniali jak zmieniać ekwipunek itp. XD

Opublikowano

Tu jest taki przypadek co nie umiał wyekwipować gnata w Bloodobrnie to wiesz.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

ExEBWli.png

8S76Lhn.png

Oficjalny Twitter Sonica najlepsza rzecz obok Hideki z PG.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Kurde, to Anarchy Reigns nie jest takie złe. :pawel: co te Platinum - niby gra wygląda jakby była robiona ze 3 miechy z masą wkur.wiajacych bzdetow ale gameplayowo znowu daje mocno rade. Jutro przejdę to napisze więcej, ale najmocniejsze 6 w historii wyczuwam. :yoda:

Opublikowano

Trailer bety,matko już chyba bardziej nie da się upaść. Jeszcze pewnie podjarka będzie u ludzi,że devi i wydawca tacy hojni,że gracze mogą popykać w betę XD

Takie rzeczy to powinny być normalnie do sieci by jak najwięcej ludzi sprawdziło grę i wyłapało jak najwięcej niedoróbek. No ale ostatnimi czasy zrobiła się z tego sztuczna forma podbijania pre-orderów. Jeszcze pół biedy,gdy da się anulować zamówienie i zdobyć jednocześnie kodzik ale pewnie i ta metoda zostanie ukrócona.

Opublikowano

XM jak chcesz trudnego Mario to polecam 3DWorld. Wymaksowanie w przeciwieństwie do Galaxy nie sprowadza się do grindu gwiazdek. Tutaj każdy poziom ma po 3 znajdźki i trzeba się nieźle momentami napocić, żeby wszystkie zdobyć. Od połowy robi się ciężko. No i za maxa masz dodatkową planszę.

której nie przeszedłem xddddddddddddddd

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To już oficjalne - Gametrailers zostaje zamknięte. Sami pracownicy dowiedzieli się kilka godzin temu.

I tym sposobem pokój gamingowego dziennikarstwa zrobił się jeszcze ciaśniejszy.

No i co z Bosmanem?

Opublikowano

Czemu zamykają? Myślałem, że taki moloch to generuje konkret kasiorke.

Opublikowano

A może po prostu przeniosą się na Youtube? Zostanie sam kanał "Gametrailers" i wsio. Jak tak na to spojrzeć to w dzisiejszych czasach utrzymywanie stronki, która ma tylko filmiki jest trochę bez sensu, skoro można to samo robić na Youtube. ;)

Opublikowano

YT ich zabił. 

Opublikowano

To już oficjalne - Gametrailers zostaje zamknięte. Sami pracownicy dowiedzieli się kilka godzin temu.

I tym sposobem pokój gamingowego dziennikarstwa zrobił się jeszcze ciaśniejszy.

No i co z Bosmanem?

Noooooooooooooooooo. Mają najlepszego angielskiego narratora ever. :(

Opublikowano

YT ich zabił. 

No to zostawią kanał na YT i dalej będą cisnąć filmiki, co za problem

Opublikowano

Bardzo dobrze. GT to cien tego co bylo kiedys. Invisible Walls z Shanem to byl kozak. Najlepszy podcast w sieci ever, siadaja typy i gadaja o gierkach, doskonale sie tego sluchalo i fajnie ze host mial czasem zupelnie inne zdanie niz reszta gosci. Potem nowy wydawca i wyje.banie 90% starej ekipy i zostawienie... starzystow xD Jeszcze Bossmana szlo ogladac, ale tez od roku dalem sobie spokoj bo to takie slodkie pierdzenie bylo (nawet dalo sie zdzierzyc te jego teatralne wstawki ale ilez mozna). O jakis huberhypach nawet nie wspomne... Ostatnio w ogole juz ich nie sledzilem bo tylko jakies letsplaye. I pomyslec, ze to dzieki nim zakochalem sie w Castlevanii bo zrobili wyje.bany w kosmos Retrospective (inne tez kozak). No ale ostatnio to jakies gimboshowy robione pod publike z yt. Dobrze ze ktos odlaczyl respirator.

Opublikowano

YT ich zabił. 

No to zostawią kanał na YT i dalej będą cisnąć filmiki, co za problem

Jak zamkną GameTrailers to zamkną całą redakcję. Będą musieli się osobno skrzyknąć, żeby prowadzić YT. Nigdy nie jest tak, że skrzykną się wszyscy i z dużym prawdopodobieństwem może to po prostu nie wyjść.

Opublikowano

Ten gruby Irlandczyk(!!!) z GT też był spoko. Ale nie oglądałem ich materiałów od 3 lat, więc o ostatnich wybrykach i tematyce kanału się nie wypowiem.

Opublikowano

Osobiscie uwielbialem ich recenzje, bardzo rzeczowe i z reguly z adekwatna ocena. Szkoda ze zamykaja, choc przyznam ze troche w szoku jestem, kompletnie nic nie wskazywalo na to.

Opublikowano

kompletnie nic nie wskazywalo na to.

Kiedy tam ostatnio byłeś z wyłączonym adblockiem? :reggie:

Opublikowano

2 dni temu siedzac na klopie, uzywalem tableta :cool:

Tak czy siak, myslalem ze z wiekszych stron upadnie predzej kotaku... IGN, Gamespot i GT bym wcisnal na szary koniec takiej listy.

Opublikowano

lepiej ograć Bayo 1 na Wii U czy X360? nadal mi lezy w folii na Wii U, a nie wiem czy nie lepiej ograć na 360 dla aczków.... a potem na Wii U dla lepszej grafiki i wydajności.(chyba) :cool:

Edytowane przez Lord Astmer