Gość mate5 Opublikowano 14 marca 2016 Opublikowano 14 marca 2016 błagam nie mów że też na ng jak tego drugiego dziada, bo załamie się nad sobą (po 15-tej próbie na ng+2 odpuściłem i przyzwałem pomoc npc huntera jak jakiś lamus). Lady Maria za to GOTY boss, wymagający, wredny, ale 100% uczciwy (padła za 10-tym podejściem) NG+ na ~115 levelu. LM akurat nie lubię gameplayowo. Wystarczy spamować R1 i wchodzić bossowi za plecy. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 14 marca 2016 Opublikowano 14 marca 2016 ja się bawiłem w viscerale. ogólnie większość bossów z dlc >>>> wbijanie solo platyny Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 14 marca 2016 Opublikowano 14 marca 2016 Polecam Ci Arek żebyś na tym ng+3 szybciutko dotarł do dodatku, pokonał L, zdobył przedmiot, który umożliwia walkę z opcjonalnym bossem, pokonał też tego i zdobył itemek. Nie zawiedziesz się. Żeby to zrobić wystarczy pokonać 4 bossów (G, VA, L i ten opcjonalny), a będziesz miał chyba najlepszy item z wszystkich soulsów. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 14 marca 2016 Opublikowano 14 marca 2016 Pierwsze spojrzenie na remake System Shock (PS4, Xbox One, PC) 1 Cytuj
Tankietka 24 Opublikowano 14 marca 2016 Opublikowano 14 marca 2016 (edytowane) Nie grałem w pierwowzór więc nie wiem na co narzekać, dla mnie to wygląda mega. Zatwardziali fani pewnie już się trzęsą ze względu na liczne uproszczenia. Edytowane 14 marca 2016 przez Tankietka Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 14 marca 2016 Opublikowano 14 marca 2016 (edytowane) Właśnie odpaliłem sobie oryginalnego SS dla przypomnienia i eh, gra dalej ROBI. Czyli Nightdive robi rimejka, a Otherside z Warrenem Spectorem robią trójkę. Co za shockujące czasy. Edytowane 14 marca 2016 przez Figaro Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Ja bym rimejka ss 2 wolał. W obie grałem (nie na premierę za młody byłem ale w okolicy premiery dwójki ) i dla mnie ss2 zdecydowanie lepszy. Fabularnie i gameplayowo . Po prostu SS 1 to dla mnie eksperyment udany ale eksperyment a ss2 to już przemyślana gra z mnóstwem usprawnień względem pierwowzoru oraz z naprawdę klimatyczną fabułą. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Axiom verge wyjdzie też w tym roku na wii u i Xbox one :exact: interesuje mnie tylko wersja na vite, ale dobrze, że trafi na więcej platform 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Wiadomo co z wersja na vite sie dzieje ? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Robi się, ma chyba niedługo wyjść w końcu Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 W końcu portuje to jeden koleś nie ma co się dziwić. Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Fajnie sie prezentuje ten fanowski SS. Ciekawe czy projekt skończy jak setki jemu podobnych i jedyne co zobaczymy to te 2-3 filmiki wyplute do sieci,a potem ludki od gierki dadzą sobie spokój. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Ja bym rimejka ss 2 wolał. W obie grałem (nie na premierę za młody byłem ale w okolicy premiery dwójki ) i dla mnie ss2 zdecydowanie lepszy. Fabularnie i gameplayowo . Po prostu SS 1 to dla mnie eksperyment udany ale eksperyment a ss2 to już przemyślana gra z mnóstwem usprawnień względem pierwowzoru oraz z naprawdę klimatyczną fabułą. Blancik ale my jestesmy w pierwszej polowie lat 90, wtedy nie istnialo takie pojecie jak "eksperyment" bo gry sie po prostu robilo z marszu a nie po badaniach fokusowych. I nie dziwi rowniez, ze ss2 wzgledem ss1 ma mnostwo usprawnien bo roznica miedzy nimi to 5 lat, ktore wtedy bylo prawdziwa przepascia. Nie wspominajac nawet, ze po drodze pojawilo sie 3d zatem nie ma sie co dziwic, ze ss2 mial wiecej wszystkiego i wygladal lepiej. Dlatego lepszym rozwiazaniem jest zrobienie remakeu ss1 chociazby z tego wzgledu, ze da sie do niej obecnie wrzucic wiecej rzeczy (np. system rpg) niz do ss2, ktore nawet dzis jest gra kompletna i jedyne co mogliby tu zmienic to tylko na gorsze, wprowadzajac chowanie za oslonami czy regeneracje zycia z automatu albo inne easy mode. Wgraj sobie graficznego moda do ss2 i masz gre idealna pod kazdym wzgledem. SS2 nie potrzebuje remakeu. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Archon ponownie dostarcza, miło patrzeć jak faktycznie nieinwazyjne (dla widzów) wsparcie ceneo pomogło rozwinąć serwis i trzaskają materialy jak z CKM nie tracąc ich jakości. Aż nabrałem ochotę na ponowne granie w G1/G2/G3 (zwłaszcza G3 bo faktycznie go nigdy nie ukończyłem)... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Ja bym rimejka ss 2 wolał. W obie grałem (nie na premierę za młody byłem ale w okolicy premiery dwójki ) i dla mnie ss2 zdecydowanie lepszy. Fabularnie i gameplayowo . Po prostu SS 1 to dla mnie eksperyment udany ale eksperyment a ss2 to już przemyślana gra z mnóstwem usprawnień względem pierwowzoru oraz z naprawdę klimatyczną fabułą. Blancik ale my jestesmy w pierwszej polowie lat 90, wtedy nie istnialo takie pojecie jak "eksperyment" bo gry sie po prostu robilo z marszu a nie po badaniach fokusowych. I nie dziwi rowniez, ze ss2 wzgledem ss1 ma mnostwo usprawnien bo roznica miedzy nimi to 5 lat, ktore wtedy bylo prawdziwa przepascia. Nie wspominajac nawet, ze po drodze pojawilo sie 3d zatem nie ma sie co dziwic, ze ss2 mial wiecej wszystkiego i wygladal lepiej. Dlatego lepszym rozwiazaniem jest zrobienie remakeu ss1 chociazby z tego wzgledu, ze da sie do niej obecnie wrzucic wiecej rzeczy (np. system rpg) niz do ss2, ktore nawet dzis jest gra kompletna i jedyne co mogliby tu zmienic to tylko na gorsze, wprowadzajac chowanie za oslonami czy regeneracje zycia z automatu albo inne easy mode. Wgraj sobie graficznego moda do ss2 i masz gre idealna pod kazdym wzgledem. SS2 nie potrzebuje remakeu. Ok ale mam nadzieję że za jedynką pójdzie choćby remaster dwójki. Dead Space może się schować przy ss2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Gothic 3 akurat to parująca kupa guwna. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Gothic 3 akurat to parująca kupa guwna. Po community patchach jednak całkiem zjadliwa Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Ale soundtrack był goty, motywu walki to chyba nigdy nie zapomnę Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 (edytowane) O jezu jeszcze główny motyw Edytowane 15 marca 2016 przez Rayos Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 co do gierek, gdzie otoczka fabuły i klimatu przewyższa gameplay: jak bardzo chciałbym chociaż remake jedynki, jeśli nie trójkę, (pipi)burza dewotów z polygonu i innych kloak prasy gierkowej byłaby wspaniałym aperitifem przed sieczką, ach, marzenia Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Jest Manhunt na PS3 w klasykach? Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 (edytowane) 41 zl... Jak myślicie, warto? Edytowane 15 marca 2016 przez Figaro Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Kupiłem na promocji i niezbyt, może za krótko grałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi