Opublikowano 23 marca 20169 l Z tym, że demo nie oddaje tego co jest skopane w pełnej wersji czyli etapów w przyszłosci i durnych elementów pokroju skradania się, wcielania się w szczury i inne bullshity ;/ A to nie wiedziałem. Demo zaje.biście mi się podobało chociaż ten wielki mech napędzany mocą swiętą powodował lekkie WTF.
Opublikowano 23 marca 20169 l Tak swoją drogą, to człowiek który namieszał negatywnie przy LoS2 to załatwił też Rime na PS4. Widać po w trakcie gry, że były zawirowania w czasie produkcji. Zamek, walki z bossami, to robiło stare Mercury, współczesność, skradanie - ekipa Hiszpana od Rime. Całe szczęście, że Dave Cox opuścił zyebane Konami i dołączył do starej ekipy w pracach nad nowym projektem. Talentu im odmówić nie można. Obawiam się, że mylisz osoby. Człowiek który namieszał w LoS 2 wciąz jest w MerkurySteam. Faktycznie. Poszperałem w googlach. Eric Alvarez zgobił gnój przy LoS2. Raul Rubio z Rime.
Opublikowano 23 marca 20169 l Nie jest. Z Mercury Steam odszedł albo go wyje.bali i teraz pracuje nad Rime. Nie, ponownie, mylisz osoby. Ten który odszedł do Rime nawet chyba nie dotykal LoS 2. Ok racje masz.
Opublikowano 23 marca 20169 l NGS - 10/10, tutaj nie ma co pisac i nie wiem jak ktoś może miec te gre na półce i się zastanawiac czy w nią zagrac. DMC 4 - zaje.bisty system walki, ale dla lajka slasherowego nie bedzie to prawdopodobnie miła przygoda. Co nie zmienia faktu, że na PS4 jest DMC4SE wiec nie wyobrażam sobie w to nie zagrac bo mimo wszystko to świetna graDMC Collection - jest na PS3 - bardzo dobrze odrestaurowane 3 pierwsze czesci wiec nawet jak kiedys grałes to polecam znowu sie zaopatrzycBayonetta - omijac na PS3 chyba ze chcesz dostac zaparcia. Tylko wersja na 360 i Wii UMGR - wiadomoNinja Gaiden 2 Sigma - Równiez polecam, kawał świetnego slashera (mimo ze slabiej niz "jedynka", ale no pierwszy Gaiden to najlepszy slasher jaki wyszedl i nic teog nie pobije dopóki ja nie zrobie gry w tym gatunku)DmC Devil May Cry - petarda - bierz wydanie Devinitive Edition i ciesz sie 60 klatkami i turbo. Do tego 2x story mode, dwie postaci, bloody palace, masa trybów i poziomów trudnosci, swietny system walki i naprawde kawał porządnego kodu. Jako DMC - słabo, ale jako nowy slasher - mistrz.Yaiba Ninja Gaiden Z - POLECAM! Mało kto tutaj grał, ale jest to swietny spinoff serii NG z nowa postacią, nowym bestiariuszem, broniami, lokacjami i zaje.bistym trybem arcade 2d po przejsciu gry. Bierze, jest za 30 zł.Ninja Gaiden 3 - nie tykac.Ninja Gaiden 3 Razors Edge - równiez bardzo polecam - usprawniona wersja gniota 3. Najsłąbszy Gaiden z całej nowej trylogii, ale nadal kawał dobrej gry.Seria GOW - wiadomo, trzeba zagrac a 1 i 2 to prawie dyszki.Dante's Inferno - i znowu bardzo dobra pozycja. Że łatwo? Nie na hardzie i wzwyz, na easy to sie bierze droge krzyza i napier.dala cały czas kółko to nie dziwne. Dobra gra choc grafa rzyg, do tego jedna bron, ale klimatem i bossami nadrabia. Na pewno nie jest lepsza niz God of War, ale dla fana gatunku pozycja obowiązkowa.Heavenly Sword - xDDDDDDDD wystarczy? Chyba ze chcesz meczyc bułę przez 5h w 20 klatkach. No, ale powiedzmy ze dla ostatniej potyczki warto sie zmusic.Ogarnij sobie jeszcze Anarchy Reigns od platynowych. Wolverina również polecam
Opublikowano 23 marca 20169 l Właśnie - polecam jeszcze Dragons Dogme. Gra ma wysoce rozbudowany system walki jak to w grach Capcomu i swoista nutę slasherowa w sobie. Mnóstwo klas do wyboru i broni, polecam sprawdzic bo gra na dziesiątki godzin i o ile nie jest to rasowy przedstawiciel gatunkowy tak hybryda z elementami RPG sprawdza się doskonale.
Opublikowano 23 marca 20169 l Lollipop Chainsaw to średniak ale bardzo spoko, jeśli takie klimaty cię bawią. Blond czirliderki w zbyt kusych spódniczkach kręcące piruety z piłą łańcuchową zawsze mnie bawią. [wyczerpująca lista] To nie tak, że mam NGS i zastanawiam się czy w nią zagrać. Mam ją, bo jestem zdecydowany zagrać (zdaję sobie sprawę, że to kosa), tylko jeszcze nie dzisiaj Nie lubię chaotycznie grać w kilka tytułów jednocześnie, więc najpierw skończę co zacząłem. Zmęczę jedynkę, to pomyślę nad kontynuacjami. Wychodzi na to, że w każdego Devila warto zagrać, ale chyba ograniczę się póki co do DMC na obecną generację. Miło jeszcze wspominam pierwszego Devila, bo grałem w niego na PS2, więc odświeżona kolekcja poleci ewentualnie w następnej kolejności. Yaiba gdzieś mi się obiła o oczy i dzięki za przypomnienie - zainteresuję się. Właśnie - polecam jeszcze Dragons Dogme. Gra ma wysoce rozbudowany system walki jak to w grach Capcomu i swoista nutę slasherowa w sobie. Mnóstwo klas do wyboru i broni, polecam sprawdzic bo gra na dziesiątki godzin i o ile nie jest to rasowy przedstawiciel gatunkowy tak hybryda z elementami RPG sprawdza się doskonale. Dogmę ograłem i całkiem mocno ją wycisnąłem (jakoś 80% trophies), więc również polecam, gdyby ktoś kiedyś.
Opublikowano 23 marca 20169 l Aktor podkładający głos pod Tidusa opowiadający historię sceny ze śmiechem z FFX
Opublikowano 23 marca 20169 l @Kmiot ja bym tam jeszcze odświeżył sobie DMC3 w HD imo najlepszy slasher ever
Opublikowano 24 marca 20169 l W ostatnim Pixelu zainteresowali mnie jednym tytułem, tego chyba jeszcze nie było. Nawiedzony dom, niewidoma główna bohaterka która "widzi" dzięki echolokacji. Z tego co pisali to gre robią ludzie ktorzy grzebali przy Bioshock i Dead Space.
Opublikowano 25 marca 20169 l Koledzy przypomnijcie tytuł, który wrzucał albo bluber, albo mate, a mianowicie platformówka (?) 2D w stylu Blade Runnera. To coś chyba było w produkcji dopiero.
Opublikowano 27 marca 20169 l @Kmiot ja bym tam jeszcze odświeżył sobie DMC3 w HD imo najlepszy slasher ever Mam właśnie DMC HD Collection i chyba w tygodniu zacznę DMC3. I ta muzyka przy walce z Cerberusem...
Opublikowano 27 marca 20169 l To uczucie kiedy jarasz sie Death's Gambit, Eitr czy Slain a tu sie okazuje ze fenomenalna gra tego rodzaju niedawno miala premiere... :[ Ale bede kierwa gral jak skoncze platyne w DS https://www.youtube.com/watch?v=SlL9I8YspOI
Opublikowano 27 marca 20169 l To chyba znak ze musze czesciej zatracac sie w rakach ubisoftu, bo potem jak ide na chemie to okazuje sie ze dobre gierki juz powychodzily i nie trzeba czekac.
Opublikowano 27 marca 20169 l Wlasnie skonczylem Thank you for playing. Prawie 2h a minely jak pstrykniecie palcami i az szkoda ze tylko tak krotko (ale mam jeszcze drugi bonusowy cd). Jezu jak dobrze bylo dorastac w tamtym okresie i byc swiadkiem tamtych wydarzen.
Opublikowano 27 marca 20169 l Panowie, znacie może jakiś horror pilselówkę? Wiadomo, że jump scare to nie wypali, ale coś o mocnej fabule czy też mrocznym, niepokojącym klimacie?
Opublikowano 27 marca 20169 l Wlasnie skonczylem Thank you for playing. Prawie 2h a minely jak pstrykniecie palcami i az szkoda ze tylko tak krotko (ale mam jeszcze drugi bonusowy cd). Jezu jak dobrze bylo dorastac w tamtym okresie i byc swiadkiem tamtych wydarzen. Też mi się świetnie oglądało. Najpierw jakiegoś pirata dorwałem, a po obejrzeniu zamówiłem edycję DVD i stoi dumnie na półce.
Opublikowano 28 marca 20169 l Możesz sobie pograc w siatę. Przecież wiadomo, że to dla konobijców gierka, ale nie powiem - wykonanie postaci bdb. XD