Gość mate5 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 (edytowane) Ale grał to ktoś z Was w to? Pewnie tak nie jest, ale może to jedna tych gier, gdzie mimo stulejarskiej otoczki jest dobry gameplay. Edytowane 28 marca 2016 przez mate5 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Siatkówka plażowa - gejmplej na pewno powala Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 @XM. Zwal sobie i ochota na zakup pewnie Ci przejdzie Z tego co czytam zlepek mini-gierek z czego niektore dosc drewniane, ja bym olal. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 (edytowane) Cześć, mam nie lada zagwostkę i w sumie tak się zastanawiam od jakiegoś czasu. Dobrze bawię się z ps4, ale gier za dużo nie ma. Nie wiem czy coś lepszego od Wieśka powstanie. Mam bardzo duży backlog na ps3, bo w tamtej generacji miałem x360 i właściwie exy mnie ominęły (poza TLOU). Średnio widzi mi się inwestycja w dwie stacjonarne konsole. Warto sprzedać ps4 i kupić ps3 i do tego trochę giereczek ? W(pipi)ili mnie srogo zamykając evolution, całą swoją polityką finansową i pewnie nadejściem ps4,5 za jakiś czas. Z drugiej strony No Man Sky, Uncharted... Edytowane 28 marca 2016 przez Cosmos Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 (edytowane) Swoją drogą jakie exy na PS3 były warte ogrania? Na PS4 zaliczyłem: The Last of Us Remastered God of War III RemasteredUncharted: The Nathan Drake Collection Edytowane 28 marca 2016 przez Fanek 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 No to nie wiem po co w ogóle PS4 kupowałeś Normalne, że w takiej sytuacji PS3 to lepszy wybór - konsola za 1/2 ceny, a gry za 1/4 tego co na PS4 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Cosmos kup ps3 a zamiast ps4 złóż blachę po przejściu uncharted 4 i problem rozwiązany. Fanek Journey oraz nadchodząca Valkyria Chronicles Remastered Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Dziwię się, że nikt nie wymienił WipEout HD. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 (edytowane) Cześć, mam nie lada zagwostkę i w sumie tak się zastanawiam od jakiegoś czasu. Dobrze bawię się z ps4, ale gier za dużo nie ma. Nie wiem czy coś lepszego od Wieśka powstanie. Mam bardzo duży backlog na ps3, bo w tamtej generacji miałem x360 i właściwie exy mnie ominęły (poza TLOU). Średnio widzi mi się inwestycja w dwie stacjonarne konsole. Warto sprzedać ps4 i kupić ps3 i do tego trochę giereczek ? W(pipi)ili mnie srogo zamykając evolution, całą swoją polityką finansową i pewnie nadejściem ps4,5 za jakiś czas. Z drugiej strony No Man Sky, Uncharted... Ja dokładnie tak zrobiłem z kilku powodów: - ogromny backlog obejmujący nie tylko PS3 ale również PS2 - mało ciekawych gier na current genach - nowe produkcje to często wyrób growopodobny, samograje, niedorobione gnioty - ceny nowych gier Dzisiaj na półce mam całą masę gier prawie same exy o łącznej wartości niewiele większej niż koszt JEDNEJ gierki na PS4 aż ciężko się zdecydować co ograć. Gierki są tanie i łatwo dostępne często w fajnych wydaniach zawierających wszystkie części z danej serii np. Resistance Trilogy, God of War Saga, Metal Gear Solid: Legacy Collection. Nie pograsz co prawda specjalnie po sieci ale to też jest na pewien sposób zaleta bo zamiast tracić czas na mulriplayer poznasz kolejną fabułę lub modny gameplay jakiegoś sztosika. Polecam taki styl grania. Edytowane 28 marca 2016 przez kes Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Cześć, mam nie lada zagwostkę i w sumie tak się zastanawiam od jakiegoś czasu. Dobrze bawię się z ps4, ale gier za dużo nie ma. Nie wiem czy coś lepszego od Wieśka powstanie. Mam bardzo duży backlog na ps3, bo w tamtej generacji miałem x360 i właściwie exy mnie ominęły (poza TLOU). Średnio widzi mi się inwestycja w dwie stacjonarne konsole. Warto sprzedać ps4 i kupić ps3 i do tego trochę giereczek ? W(pipi)ili mnie srogo zamykając evolution, całą swoją polityką finansową i pewnie nadejściem ps4,5 za jakiś czas. Z drugiej strony No Man Sky, Uncharted... Ja do dzis nie kupilem ps4 wlasnie z powodu sporych zaleglosci na ps3. I byla to moja najlepsza decycja osmej generacji. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Dodam, że narzeczona ma laptopa i7 i da mi pograć. Wiadomo, że lepiej mieć stacjonarkę, ale może trochę gier pociągnie. Jeśli ps3, to jaka wersja ? Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 No to czas chyba się rozejrzeć za jakąś ps3, po ps4 może płakał nie będę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Dziwię się, że nikt nie wymienił WipEout HD. Myślałem, że fankowi chodzi o te które wyszły też na ps4. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Chodzi mi tylko o dobre, warte ogrania exy z PS3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 No to tak jak mówiłem Journey, Yakuza od trójki, Wipeout HD, Ratchet&Clank Tools of Destruction i Crack in Time, Resistance 3, Demons Souls Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 cyfrowo weź teź Tekken 5 Dark Resurrection HD (port z psp) i Dead Nation. V Yakuza też jest tylko w cyfrze Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 Dead Nation może ograć na PS4 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 (edytowane) A jak z awaryjnością, doradzacie zwykła slimke czyli rozumiem że najmniej awaryjna? Używaną na gwarancji można śmiało brać? Superslim nowsza i chyba cenowo podobnie chodzą Edytowane 29 marca 2016 przez Cosmos Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 A jak z awaryjnością, doradzacie zwykła slimke czyli rozumiem że najmniej awaryjna? Używaną na gwarancji można śmiało brać? Superslim nowsza i chyba cenowo podobnie chodzą Slimy są bardzo mało awaryjne, super slim jest paskudne więc wybór należy do ciebie ja bym tego paskuda w życiu pod dach nie przygarnął heh Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 Superslim to takie polystation w porownaniu do pegazusa. Gorszy plastik i ogolnie poczucie ze to zaraz ci sie rozpadnie w rekach. No i tylko 12GB wiec jak cos to jedna gra naraz albo dokupywanie dysku (ale nie wiem czy jest taka mozliwosc w tym modelu). 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 Ja miałem dwie ps3 slim 320gb jedna po tygodniu przestała sama z siebie czytać płyty, a druga chodziła już bdb 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 No to tak jak mówiłem Journey, Yakuza od trójki, Wipeout HD, Ratchet&Clank Tools of Destruction i Crack in Time, Resistance 3, Demons SoulsJak Ratchety to ToD i CiT ale tez Nexus i ewentualnie QfB. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 (edytowane) Najlepsze jest to że większość gier jest w cenie pizzy i browara. Ratchety w przyjemnością ogram Czy jest jakaś naprawdę dobra gra piłkarska? (zakładam że starszy PES) czy da się updatowac składy? Edytowane 29 marca 2016 przez Cosmos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi