Gość mate5 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) Matthewmatosis Edytowane 2 kwietnia 2016 przez mate5 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Serio raven...? tak Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) raven chcesz passy do brazzers, zebys nie musial walic do jutuberow? edit: za reszte serdecznie dziekuje :rose: Edytowane 2 kwietnia 2016 przez Qvstra Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 raven po prostu lubi chłopców, wydało się. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 proszę przestańcie już, za mocne pociski Ciężko zrozumieć, że jak oglądam materiał o grach, to chcę oglądać gry, nie japy (w tym przypadku na dodatek obleśne) jutuberów? 1 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 wracajac do tematu z wczoraj - ja sie niezmiernie dziwie, ze po wielkim sukcesie guacamelle drinkbox nie zapowiedzial kontynuacji, przeciez ta gierka jest odjechana w kosmos i do tego przeslicznie wyglada, troche mnie juz meczy jak usilnie wiele mniejszych produkcji cisnie w ten pixelart rodem z atari czy c64 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 proszę przestańcie już, za mocne pociski Ciężko zrozumieć, że jak oglądam materiał o grach, to chcę oglądać gry, nie japy (w tym przypadku na dodatek obleśne) jutuberów? Jak chcę obejrzeć grę to oglądam gameplay bez mord, a jak chcę posłuchać wrażeń to ich SŁUCHAM jednocześnie robiąc coś innego. Przeważnie gram. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 wracajac do tematu z wczoraj - ja sie niezmiernie dziwie, ze po wielkim sukcesie guacamelle drinkbox nie zapowiedzial kontynuacji, przeciez ta gierka jest odjechana w kosmos i do tego przeslicznie wyglada, troche mnie juz meczy jak usilnie wiele mniejszych produkcji cisnie w ten pixelart rodem z atari czy c64 A na vite nie wyszło coś podobnego od nich? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Robią nowe IP na mobile i pc. Miało być też na vite, ostry psychodeliczny trip w klimatach jodorowskiego Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Niedługo mają podać date premiery. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 na vite ma byc severed teraz na wiosne od nich ale to juz chyba kiedys wyszlo na ios wiec nie wiem czy jest to dokladnie o czym piszesz bluber Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Polski youtube ma jakies ciekawe kanaly o grach oprocz arhn.eu? https://www.youtube.com/watch?v=ZuwX4fKt7vY Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 na vite ma byc severed teraz na wiosne od nich ale to juz chyba kiedys wyszlo na ios wiec nie wiem czy jest to dokladnie o czym piszesz bluber O tym mówię właśnie i z tego co wiem to jeszcze nie wyszło na nic, ale mogę się mylić Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 W pl jedynie dają radę cyfronomicon reszta to mega lamusy dokładnie, szczególnie jak bolek rzyga podczas monologów rudego Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Po zajawce na Arhn.eu zostaje tylko, bardzo rzeczowe, TVGry.pl. Mówimy oczywiście o kanale na YT, strona do utylizacji. Nie potrafie ich ogladac, wiekszosc materialow to pier,dolenie, z ktorym kompletnie sie nie zgadzam.? Możesz tak uważać, ale za ten materiał należy się Pulitzer branży growej. Profesjonalne dziennikarstwo. https://m.youtube.com/watch?v=22Tcfb_4F-k Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Niedługo mają podać date premiery. No żeby to wyszło w tym roku jeszcze Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 (edytowane) Kusi to salt and sanctuary. PS 4 jeszcze u mnie jednak stoi więc tytułem się zainteresuje. Na jak długo starcza? Edytowane 4 kwietnia 2016 przez Cosmos Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Kusi to salt and sanctuary. PS 4 jeszcze u mnie jednak stoi więc tytułem się zainteresuje. Na jak długo starcza? U mnie jak na razie nabite z 18h, 70 level i do końca jeszcze trochę zostało, myślę kolejne kilka godzin. W planach jeszcze zrobienie innej postaci, tak więc jak się wciągniesz to długo się pobawisz z gierką. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) o ty bambusie pier.dolony w mordę, jakieś polaki robią wyscigi inspirowane outrunem/lotusem na 3dsa, na jesień ma premiere wyglada interesujaco w ch,uj Edytowane 7 kwietnia 2016 przez _Be_ Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) ... Ale po co takie słownictwo? to nie bluzgownia, odrobiny kultury Bluber bo poleci szpagat. Wygląda ciekawie Edytowane 7 kwietnia 2016 przez Rayos 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 o ty bambusie pier.dolony w mordę, jakieś polaki robią wyscigi inspirowane outrunem/lotusem na 3dsa, na jesień ma premiere wyglada interesujaco w ch,uj Na iOS jest coś podobnego https://youtube.com/watch?v=HQDVSRmhiP0 Jak na telefon to gierka w ch,uj dobra i mega soundtrack Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Nie no graficznie to się nawet nie umywa Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Od razy pomyślałem o Horizon Chase. I w ruchu wygląda dobrze, blubi, trust me. Pixel art to nie jest, no ale. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi