Gość Rozi Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Nie ten dział i temat do przekręcenia nicków. Zgłoś mnie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Bedziecie sie napierdalac? Bo jak nie to nie robcie nadziei i skonczcie juz. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Z tego co pamiętam to było jedno RDR. Ach, Red Dead Revolver, o to chodzi? Ja pier.dolę, czy do ludzi nie dociera, że tamta gra nie ma nic wspólnego z Red Dead Redemption, oprócz dwóch członów w nazwie i kowbojów? HEHE JAKIE RDR 2 CHYBA RDR CZY BO RED DED REWOLWER JEST HEHEHEHEEHEH Ale to stulej_stulej, więc niczego więcej się spodziewać nie można. spokojnie misiu bo na zawał zejdziesz, podobno przy nadwadze istnieje spore ryzyko Panie historyku, jesteś na studiach humanistycznych, ale chyba nie uczą tam czytania ze zrozumieniem, więc wytłumaczę trochę . Mój post jest odpowiedzią na post pawciokratosa, gdzie w pierwszym zdaniu poddaję w wątpliwość co on rozumie przez "pierwsze" RDR. Przecież było jedno RDR (przeze mnie rozumiane jako Read Ded Redemption), więc jak można mówić o "pierwszym", bez "drugiego"? Jaka ucieczka przed indiańcami na powozie? Po chwili jednak się zreflektowałem o co może pawciowi chodzić, co też oddaje moje drugie zdanie. "Ach, Read Dead Revolver, o to chodzi" sugeruje, że może tym "pierwszym" RDR jest Revolver, co dla mnie jest mało zrozumiałe (co w pierwszym zdaniu to wyraziłem w formie wątpliwości, że Red Dead Redemption jest tylko jedno). Pytam więc, by się upewnić, o czym on pisze z zamiarem zwrócenia uwagi, że ciężko łączyć te dwie gry w jedną serię. Widzisz, pewnie nawet nam chodzi o to samo, ale być może masz przyblokowane synapsy i przeczytałeś to jak chciałeś, byleby się doje,bać. Zrozumiałe już? Mogę starać się prostszymi słowami, daj tylko znać. A przekręcony nick oczywiście zgłoszony do moderacji . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Tęsknie za czasami kiedy RDR było moją ulubioną grą. No i mam nadzieję, że nadzieje wielu z Was się nie spełnią i następne RDR nie będzie prequelem w USA. Bardziej wolałbym Europę na skraju / chwilę po upadku arystokratycznego porządku społecznego. Wiadomo, że drastycznie niewiele jest dobrych gier westernowych, ale i tak nie chcę kolejnego westernu umiejscowionego w złotej erze tego motywu, nawet w antywesternowej konwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 pograłbym w jakiś nowy korytarzyk od R* Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Nie pogniewałbym się gdyby nowy rdr był korytarzykiem jak pierwsza część (Tak Raven, red dead revolver ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Nie czytałem Waszego sporu o nazewnictwo, więc nie wiem komu się narażam, ale nigdy nie rozumiałem czemu ludzie mają taki problem z tym, że Red Dead Redemption to RDR 1 czy RDR 2, i tak dalej i tak dalej. No ku.rwa po co chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No po to że jak chce napisać o pierwszej części to chyba łatwiej napisać rdr1 a nie pełno nazwe taknieco, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja z kolei z przyjemnością bym przytulił nowe "Fighting Force" we współczesnej oprawie + Co-Op. Gra z mega potencjałem, taka odstrsująca uliczna napierdalanka z całym ulicznym arsenałem. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Shagohad Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 FF było mega dobre. Była to jedna z 4-5 gierek jakie miałem oryginalne za czasów pierwszego PSXa. Ostopro męczyłem to z kumplem na kanapie. Szkoda, że dwójka już nie poszła jak cza. Z tego co pamiętam to na silniku i mechanice Eidos zrobił jeszcze gierkę Freedom Fighters. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Freedom Fighters stworzyło IO interactive ci od Hitmana pod skrzydłami Eidosa Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 No mniej więcej o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Okami dziś kończy 10 lat! Kto ograł na EU premiere rączka w górę, a nie jak plebs po przecenie i daniu w plusie na PS3 Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez XM. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Boziu, ale piękniusie te screeny od XM Aż mnie naszło na powtórkę tego dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Na PSN jest promo za 21 zł wersja HD to chyba najelpszy moment dla ludzi co nie mieli styczności z geniuszem Hideki Kamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Piękne screeny, aż mi się przypomniało, że mam w cyfrze na PS3 i nadal nie skończyłem Może nie na premierę, ale gdzieś w 2008 na PS2 prawilnie ograne Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jak będę kiedyś obrzydliwie bogaty to zbiorę ekipę i sfinansuję Okami 2. Ech... chwilę to potrwa jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ja też nie na premierę, ale jeszcze za życia PS2. No a potem cyfrowa wersja HD kupiona w dniu premiery za full prajsa + japońska wersja pudełkowa za grube hajsy. Platynka oczywiście wbita. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jak będę kiedyś obrzydliwie bogaty to zbiorę ekipę i sfinansuję Okami 2. Ech... chwilę to potrwa jeszcze Jest Okami 2. Okamiden. Na DSa. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jak będę kiedyś obrzydliwie bogaty to zbiorę ekipę i sfinansuję Okami 2. Ech... chwilę to potrwa jeszcze Kupowac dobre gry na premierę i cieszyc się ze wspierania utalentowanych studiów, więcej nic sie nie zrobi. Dlatego zapraszam w przyszłym roku do sklepu po Nier Automara, Nioh i Scalebound i cieszyc się dobrymi grami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ja zaje.bałem z torrenta Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A więc to przez ciebie nie ma jeszcze dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 leniwe chinczyki nawet dubbingu normalnego nie mogli zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jak będę kiedyś obrzydliwie bogaty to zbiorę ekipę i sfinansuję Okami 2. Ech... chwilę to potrwa jeszcze Jest Okami 2. Okamiden. Na DSa. Polecam A więc to przez ciebie nie ma jeszcze dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A widzisz gdzieś tam dwójke w tytule? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi