Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co pamiętam to było jedno RDR.

Ach, Red Dead Revolver, o to chodzi?

Ja pier.dolę, czy do ludzi nie dociera, że tamta gra nie ma nic wspólnego z Red Dead Redemption, oprócz dwóch członów w nazwie i kowbojów?

HEHE JAKIE RDR 2 CHYBA RDR CZY BO RED DED REWOLWER JEST HEHEHEHEEHEH

Ale to stulej_stulej, więc niczego więcej się spodziewać nie można.

spokojnie misiu bo na zawał zejdziesz, podobno przy nadwadze istnieje spore ryzyko

Panie historyku, jesteś na studiach humanistycznych, ale chyba nie uczą tam czytania ze zrozumieniem, więc wytłumaczę trochę :).

Mój post jest odpowiedzią na post pawciokratosa, gdzie w pierwszym zdaniu poddaję w wątpliwość co on rozumie przez "pierwsze" RDR. Przecież było jedno RDR (przeze mnie rozumiane jako Read Ded Redemption), więc jak można mówić o "pierwszym", bez "drugiego"? Jaka ucieczka przed indiańcami na powozie? Po chwili jednak się zreflektowałem o co może pawciowi chodzić, co też oddaje moje drugie zdanie. "Ach, Read Dead Revolver, o to chodzi" sugeruje, że może tym "pierwszym" RDR jest Revolver, co dla mnie jest mało zrozumiałe (co w pierwszym zdaniu to wyraziłem w formie wątpliwości, że Red Dead Redemption jest tylko jedno). Pytam więc, by się upewnić, o czym on pisze z zamiarem zwrócenia uwagi, że ciężko łączyć te dwie gry w jedną serię. Widzisz, pewnie nawet nam chodzi o to samo, ale być może masz przyblokowane synapsy i przeczytałeś to jak chciałeś, byleby się doje,bać.

Zrozumiałe już? Mogę starać się prostszymi słowami, daj tylko znać.

A przekręcony nick oczywiście zgłoszony do moderacji :usmiech:  :lapka:.

• Plusik 2

Tęsknie za czasami kiedy RDR było moją ulubioną grą. No i mam nadzieję, że nadzieje wielu z Was się nie spełnią i następne RDR nie będzie prequelem w USA. Bardziej wolałbym Europę na skraju / chwilę po upadku arystokratycznego porządku społecznego. Wiadomo, że drastycznie niewiele jest dobrych gier westernowych, ale i tak nie chcę kolejnego westernu umiejscowionego w złotej erze tego motywu, nawet w antywesternowej konwencji.

Nie czytałem Waszego sporu o nazewnictwo, więc nie wiem komu się narażam, ale nigdy nie rozumiałem czemu ludzie mają taki problem z tym, że Red Dead Redemption to RDR 1 czy RDR 2, i tak dalej i tak dalej. No ku.rwa po co chłopaki.

FF było mega dobre. Była to jedna z 4-5 gierek jakie miałem oryginalne za czasów pierwszego PSXa. Ostopro męczyłem to z kumplem na kanapie. Szkoda, że dwójka już nie poszła jak cza. Z tego co pamiętam to na silniku i mechanice Eidos zrobił jeszcze gierkę Freedom Fighters.

Jak będę kiedyś obrzydliwie bogaty to zbiorę ekipę i sfinansuję Okami 2. Ech... chwilę to potrwa jeszcze ;)

Kupowac dobre gry na premierę i cieszyc się ze wspierania utalentowanych studiów, więcej nic sie nie zrobi. Dlatego zapraszam w przyszłym roku do sklepu po Nier Automara, Nioh i Scalebound i cieszyc się dobrymi grami.