Bansai 11 198 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Lajkami to sie mozna podetrzec jesli w dzien premiery i tak poleca po to masy i gra kolejny rok z rzedu okazie sie numerem 1 pod wzgledem sprzedazy. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Typowe bohaterstwo w internetowych. Dislike, pomarudzic, pohejtowac, zmieszać z błotem, a potem grzecznie do sklepu po legacy edition "bo ja tylko dla remastera CoD4 żeby im pokazać że sf mam w (pipi)e" xDDD. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Na CoD Bo mi tu narzekaja. Co to za herezje? Jeden z najlepszych singli w historii z kapitalnyn klimatem. Widze ze znudzilo wqm sie oddychac prostym nosem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) Na CoD Bo mi tu narzekaja. Co to za herezje? Jeden z najlepszych singli w historii z kapitalnyn klimatem. Widze ze znudzilo wqm sie oddychac prostym nosem. Nie no BO bardzo fajny, ale tutaj to dowaliłeś chłopie. Tak to można napisać o CoD 1 albo 2. Edytowane 6 maja 2016 przez suteq Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 no ale co wg was było nie tak z singlem w BO? Fabuła się kleiła (jak na standardy CoDa), przyjemnie się ją śledziło. Więc co nie tak? Misje mało zróżnicowane? Bo tak to sobie mozna narzekać że "uu stare CoDy najlepsze". Nie przeczę, ale w porównaniu do tego absurdalnego singla w MW2 jak rok później przyszło BO to się wszyscy jarali, że single tak dobry i z niegłupią fabułą. Mi się tak podobała ta część że nawet platynę wbiłem, ostatnio nawet samego singla odświeżyłem. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Jaranie się fabułą/singlem w codach XD To jest za mocne. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 jakie jaranie się? Pisałem że "jak na standardy CoDa", nikt tu się nie jara. Trzeba być ślepym żeby nie zobaczyć że pierwszy Black Ops fabularnie odstaje (w pozytywnym sensie) na tle reszty odsłon. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) W codach fabuła zawsze była tylko fillerem między misjami i akcjami oraz pretekstem do konkretnych wydarzeń w ich trakcie. Ja tam nigdy nie doszukiwałem się sensu i jakichś standardów. Dobrej fabuły, jak na standardy fps, to się można było w bioshockach doszukiwać, ale nie w cod. Edytowane 6 maja 2016 przez Hum Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 no standardy były, tyle że chu'jowe. Black Ops ewidentnie był jakimś tam krokiem naprzód, że ktoś jednak w Treyarch posiedział dłużej nad scenariuszem i stworzył coś co nawet da się zaakceptować i śledzić w trakcie gry, a nie po prostu od misji do misji. Wiadomo że w CoDzie fabuła ma najmniejsze znaczenie, ale jak już jest to warto ocenić, a w przypadku BO docenić. Co do samych misji to było parę zaje'bistych fragmentów jak Workuta czy etap w tej wiosce, czy tam dżungli 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 BO akurat mialo calkiem spoko fabule z dosc fajnym twistem, szczegolnie w porownaniu z innymi codami, szanuje mocno. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Grałem we wszystkie cody i najlepsze to: cod 2, 4 i BO COD 2 strasznie robił na premierę chyba jedna z pierwszych gier które odpaliłem na X360 + HDTV, dym wyglądał jak życie <3 1 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Cod 2 grałem jeszcze na kompie, straszny hajp na to był. Misja pustynna, nad nami bitwa samolotowa. Masakrycznie to robiło robotę wtedy. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Nie wiem ile w tym prawdy, ale na gafie pare osób twierdzi, że w U4 trzeba OBOWIĄZKOWO zagrać w Crasha dwa razy. To nie jakiś poboczny easter egg, a normalny przebieg fabuły.No jak to nie jest reklama, to ja nie wiem co jest.A najlepsze jest to, że podobno w creditsach nie ma żadnej wspominki o activision. ND nie mogłby sobie ot tak wrzucić Crasha do ich gry, w dodatku bez odpowiedniego wpisu w napisach końcowych, co w praktyce oznacza, że Sony ma prawa do marki.Crash wraca, bedzie megaton a na e3. Nie ma innej opcji. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) No to oczywiste ze wraca wiadomo od dawna. aktor podkladajacy glos pod Cortexa tez teasuje bliską zapowiedz Crasha. Edytowane 6 maja 2016 przez Figaro Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Ciekawe, korytarzyk czy otwarte poziomy? I to i to fajne, ale korytarzyk już znamy, a w otwartych lokacjach jest potencjał. Pokazało to Twinsanity, bardzo fajna gierka i gdyby dopieścić to wyszłoby coś konkretnego. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 No to oczywiste ze wraca wiadomo od dawna. aktor podkladajacy glos pod Cortexa tez teasuje bliską zapowiedz Crasha. On już wraca od dwóch lat i nie może wrócić. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Gram właśnie w remake Shadow Warrior i zabawa jest przednia. Niezła grafika, cięte żarty i miodny swordplay (xD). Fajnie jakby developer wziął się za odświeżenie pierwszego Blooda. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) No to oczywiste ze wraca wiadomo od dawna. aktor podkladajacy glos pod Cortexa tez teasuje bliską zapowiedz Crasha.On już wraca od dwóch lat i nie może wrócić. Nie wiem co widziales dwa lata temu. Pierwsze przecieki wychodzily dokladnie rok temu. Zobaczymy Crasha na tym E3, stawiam o to konto. Rayosa. Edytowane 6 maja 2016 przez Figaro Cytuj
Nemesis 1 275 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Crash powróci. Tylko nie wiadomo kiedy. Ale coś mi się wydaje, że ten easter egg nie został umieszczony w U4 przypadkiem. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 imo to bylo grubo ponad dwa lata temu: nie umiem sie doczekac, choc mam tez pewne watpliwosci - kto to bedzie robic?(no fucking way by ND, moze sanzaru bo sly4 jako tako im sie udal?), liniowy swiat czy open world w stylu serii jak&dexter? Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Co nie wyjdzie i tak będzie zawód. Z resztą, ja tam tez jakimś wielkim fanem Crasha nie jestem, ot tylko CTR uwielbiam. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Oby tylko wzorowali sie na trylogii ND i na Twinstanity, bo jak mają kontynuować te mutanty, to lepiej niech sobie darują.Twinsanity miało zayebisty lajtowy klimacik i humor. I ten ost technicznie jej dużo brakowało do poziomu ND, ale gralo sie z bananem na twarzy zupełnie jak w czesci na psxa 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Ja od siebie polecam jeszcze Wrath of Cortex z ps2/gc/x. Już activision ale formuła starego korytarzyka. Dobra gra. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Ale po za tymi grami pochodzącego z silnika myślę że jest warty uwagi nadchodzący świetny klask: https://www.youtube.com/watch?v=eXoaIHtGgmQ ta gra nadchodzi juz trzeci rok i znowu przesuneli premiere Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi