Gość _Be_ Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Robaki pier.dolone grające w multi. Pluje wam w twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Jak rdr będzie tak nastawione na multi a nawet jeszcze bardziej to o jenysiu Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Robaki pier.dolone grające w multi. Pluje wam w twarz. Bardzo mądre i celne słowa Panie Barabszku! Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 GTA Online to sztosik. Jedno z lepszych doświadczeń tej/obecnej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 o WoW pisano to samo i gdzie 14 lat po premierze trójki jest W4? tzn wiadomo że największe marki R* prędzej czy później się pojawią ale obecny proces wydawniczy względem VI i VII generacji to niezły choy na miarę Blizzarda Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Podoba mi sie akcja z Ni-oh, demko, dlc za jego ukonczenie. Podobna sytuacja z dwoma demami FF XV. Mozna wyprobowac produkt przed zakupem. Teraz to rzadkosc, a tworcy sie chyba wstydza swoich gier, biorac pod uwage embarga na recki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Matko-bosko-czestochosko, goldeneye w mutli na splicie miał 9 fpsów :o jakim cudem dalo sie w to grać i każdy był zadowolony? Magia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 ciekawe jakie wyniki beda mialy gierki z ps - taki pierwszy killzone czy sotc Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 ciekawe jakie wyniki beda mialy gierki z ps - taki pierwszy killzone bez obaw w serii Digital Foundry Retro analizują tylko absolutne klasyki: Shenmue, Half-life , Quake czy Duke Nukem 3D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 ciekawe jakie wyniki beda mialy gierki z ps - taki pierwszy killzone czy sotc SOTC ma zrobione porównanie w stosunku do kolekcji HD podczas starć z kolosami było ~20fpsów Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Już zapomniałem jak wiele ta gra traciła gdy grało się na ps2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 I nikomu to wtedy nie przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Tera jakby Sony wydało exa z klatkami na poziomie 14-20 fps to by schopenhauerzy gemingu dostali takiej s.raczki i wścieklizny że by CW rozsadzili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 na poziomie 14-20 fps Ludzie płacą kasę to powinni wymagać przynajmniej tych 30fps'ów więc jakby wypluli jakieś góvienko z taką "płynnością" o jakiej mówisz to krytyka byłaby w pełni uzasadniona. Kiedyś jak się było góvniarzem to wiele rzeczy się nie wiedziało, grunt,że na ekranie skacze chłopek,coś tam miga itd teraz po latach człowiek ma już jakieś wymagania co do tego jak powinna się prezentować i chodzić gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 No akurat jak ogrywałem SoC na PS2 byłem zapewne w wieku kilku obecnych płaczków forumowczów i mi to nie przeszkadzało (tak samo jak przy premierze GTAIV czy RDR na PS3), Poprostu tak mam że jak gra nie jest jakąś mega skillową gierką to mi to mocno nie przeszkadza i przymykam na to oko. Takie odczucia jak opisujesz miałem przy comodore oraz Amidze i wtedy faktycznie nie było potrzebne dużo do szczęścia. Tak jak ktoś już pisał obecna generacja jest najlepsza pod względem fps od dawien dawna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 I to znaczy że mamy tkwić w gierkowym średniowieczu i 15 fps'ach, mi też to kiedyś nie przeszkadzało, no ale niech chociaż będzie standardem te 30fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Było coś mówione o kontynuacji Bioshocka? Jest jakaś szansa na kolejną cześć bez Levina? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 GTA Online to sztosik. Jedno z lepszych doświadczeń tej/obecnej generacji. ta, i to chodzenie z kolegami do kina online 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 I to znaczy że mamy tkwić w gierkowym średniowieczu i 15 fps'ach, mi też to kiedyś nie przeszkadzało, no ale niech chociaż będzie standardem te 30fps. Nie, absolutnie nie. Chodzi o to że obecnie pod tym względem jest chyba naj w historii konsol, no i mam beke jak ktoś płacze że coś np do 24 klatek spada na jakiejś p.edalskiej analizie, jak na 14 w SOTC grało się z mega bananem na twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Ja to bym w ogóle wyebał te obesrane analizy rozdziałki i klatek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Na tym kreco niezle biznesy na jutubach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 (edytowane) Spędzam sobie dzisiaj wieczór z gamecubem. Na tapecie jest Super Mario Sunshine i F-Zero GX. W dłoniach trzymam turkusowego pada do gacka i… jest mi smutno . Tęsknie za tamtym Nintendo. Za klimatem gackowych gier, one coś miały sobie takiego, że od razu było wiadome, która gra z katalogu gier Niny jest na gacka. Jak Mario, to z sikawką na plecach. Jak tytuł startowy, to nagle przypomnieli sobie o Luigim i zrobili z niego pogromcę duchów. Zelda? Checie kolejną Okarynę? Bam, macie Zeldę kreskówkową. Metroid? No jasne, w widoku FPP. F-Zero? Sega, pokażcie co umiecie. A to wszystko na ślicznej kostce z wbudowaną rączką, no bo jasne, że lepiej się będzie nosiło wtedy konsolę z domu do kolegi. Geniusz. I jeszcze ten pad, który rozpływa się w łapach. Najważniejszy guzik jest największy, bo tak. Prawa gałka najczęściej będzie służyła do obracania kamerą, więc pokolorujmy ją na żółto i oznaczmy literą C jak Camera, ale to żeśmy wymyślili hehe. Wspaniała konsola, wspaniałe Nintendo. Wznoszę toast za toster, na który świat nie był gotowy. Edytowane 1 września 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Najgorsze, że potem zrobili nagiego króla 7 generacji ( tak WII się sprzedało najlepiej z trójki ale było porażką jeżeli chodzi o sprzedaż gier kogokolwiek innego niż nintendo no i nie zapominajmy o straceniu wielu fanów. Gacek był super konsolą do tej pory pamiętam Rogue Squadron czy Ethernal Darkness. świetna konsola, szkoda ,że N musiało grzebać przy napędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Ładnie napisane Rajus, zupełnie jakbym czytał posta Figaro. Cóż można tu dodać, moim zdaniem najlepsza konsolka ever. Bardzo lubię jej reklamy, zwłaszcza MP i Sonic Heroes. https://www.youtube.com/watch?v=AHniMjO3ewI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Też najbardziej lubie GC z konsol Nintendo ale to pewnie dlatego, że w jej czasach już byłem w miarę uformowanym człowiekiem z jakimś tam gustem (wprawdzie budowanym na recenzjach z PE i N+) i gry, które tam wychodziły bardzo trafiały w moje gusta ale problemem był brak przeróbki myślę, że to ewidetnie zabilo tę konsole w naszych realiach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi