Cedric 1 313 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 do tego Midnight Club LA, RDR, Max Payne 3 I Table Tenis zaraz na początku generacji! Super gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Oj tak TT też był wysmienity no i nie można zapominać o genialnym GTA Chinatown Wars Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 R* było niesamowitym studiem. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Na PS4 wychodzi 12 grudnia wyśmienity klasyczny shooter Battle Garegga. Przez community uznany za najlepszego shootera wszechczasów itp. itd. Ma wyśmienitą ścieżkę dźwiękową autorstwa Manabu Namiki i tym się na pewno wyróżnia dla kogoś postronnego kto pierwszy raz włączy. Typ pracował głównie przy shmupach od Cave itp ale też np. przy ostatnio wznowionym Odin Sphere. Gra będzie cyfrowo i w edycji limitowanej za 90$ na playasia o takiej: I tu uwaga już miałem składać pre ordera gdy doczytałem, że w tej limitce jest tylko Soundtrack a sama gra w postaci kodu. Wielka (pipi)a szkoda bo edycja na saturna chodzi za ponad 1000zł, byłbaby to świetna możliwość na postawienie gareggi dumnie na półce, a tak to (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 A na poważnie to faktycznie R* ładnie leci w uja w tej generacji konsol. Czy ja wiem... to bardziej gracze leca w (pipi)a kupujac wirtualna kase za prawdziwa kase Rockstar to nie jest fundacja charytatywna czy firma ktora uwaza gry za sztuke i pnie sie w jej doskonaleniu, jesli moga siedziec na (pipi)e, zbijac baki i czasem wyrzygyac jakis update do GTA:O zarabiajac przy tym rekordowo, to oczywiscie ze beda to robic, beda to ciagneli jak najdluzej sie da. Podejrzewam tez ze singiel w VI-tce tym razem nie bedzie motywem przewodnim, tylko online. A z nowym GTA spieszyc sie nie beda, bo zawsze istnieje ryzyko ze multi nie chwyci i stracą obecną łatwą kasiorę. Plus tej sytuacji jest taki, ze moze RD3 wydadza wczesniej, mozliwe ze bez multi zeby konkurencji sobie nie robic, no chyba ze RD:O wymysla i bedzie tuning koni i kupowanie rancza na za(pipi)u. xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Oj tak TT też był wysmienity no i nie można zapominać o genialnym GTA Chinatown Wars Ech... wyobrażacie sobie, aby teraz jakieś duże studio wydało taką gierkę jak Table Tennis? No nie ma szans. Teraz duże studia jak wydają już coś mniejszego to musi być to artystyczny "indyk" vide Child of Light, Unravel itp. Jakby człowiek wiedział wtedy, że początek poprzedniej generacji to były ostatnie podrygi dawnych konsol :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 PG się skończyło? Czy chwilowa zadyszka? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Główne teamy dlubią przy Nier 2 i Scalebound, a reszta jedzie na ich fejmie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Juz chyba drugi raz ten filmik tutaj jest wrzucany PG sie nie skonczylo, sa niezaleznym studiem i po prostu musza brac takie gownianie zlecenia na niskobudzetowki [glownie od activision] zeby miec kase na ciekawsze gry. Tak to widze. Jesli Nier i Scalebound okaza sie klapami, wtedy dopiero zaczne sie bac o tych sztywniutkich chlopakow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Wątpię, że którakolwiek z nich będzie poniżej 8/10. Interesuje mnie głównie jak PG ma zamiar obejść ograniczenia sprzętowe Xboxa w przypadku Scalebound. Przykro byłoby dowiedzieć się na kilka dni przed premierą, że wszystkie te materiały były z PC i na Xboxie będzie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Niewydana gra na Snesa - Shadowhawk. Wygląda na klon Bionic Commando: Shadowhawk to superbohater z początków stajni Image Comics. Komiks mroczny w którym bohater zmaga się z np z wirusem HIV, którym został zarażony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Widziałem, że w PSS wylądowała gra Darkest Dungeon. Dobry tytuł? Czytałem, że inspirowana Lovecraftem, ciekawa graficznie i turowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Zaje.bista, cięzka, trudna i bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Widziałem, że w PSS wylądowała gra Darkest Dungeon. Dobry tytuł? Czytałem, że inspirowana Lovecraftem, ciekawa graficznie i turowa. Świetna gra, ale czytałem że wersja na konsole ma takie sobie sterowanie i zdarzają się liczne bugi. Mimo że mam na lapku to chciałem pocisnąć na konsoli ale przez takie komentarze na razie się wstrzymałem z zakupem. Edytowane 5 Października 2016 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Na konsolach Sony straszna posucha, no ale wreszcie trafiła do mnie najgorzej sprzedajaca sie konsola poprzedniej generacji z wszystkimi wartymi uwagi exami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Pomyliłeś nie dość, że temat to jeszcze Ninja Blade z Ninja Gaiden 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nie pomyliłem, bo kupione tylko Blue Dragon i Lost Odyssey, reszta to wymiana za inny sprzęt bez gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jeszcze Tales of Vesperia dokup. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 nie ruszają mnie te całe talesy, albo zamiast bd chyba lepiej było obczaic vesperię no i gearsy 1-3. w co-opie to sztos Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jeszcze Tales of Vesperia dokup. nie lubie systemu walki w tej serii, zbyt duzo akcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Nrgeek wrzucil swoja recnezje Dreamweba (na koncu podrzuce link), gry ktora zapewne w jakims stopniu pchnela mnie w strone uwielbienia dla cyberpunku. Pierwszy raz spotkalem sie z nia na jakiejs plycie z shareware, co mi optimus dorzucil "gratis" do zakupionego przez rodzicow pcta. Dosc nietypowa (widok z gory) nawet jak na tamte czasy (lata 90). Ukonczylem juz fulla pare lat temu i jak dla mnie to jedna z lepszych gierk jesli idzie o klimat i design (muza, animacja). Mankamenty sa, ale typowe dla radosnych lat 90 i owczesnego podejscia do tworzenia gier (skomplikowanie). Wiecej dowiecie sie z recenzji i tylko dodam, ze w 100% pokrywa sie ona z tym co sam myslalem o grze te pare lat temu konczac ja. Polecam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Moje zeszyty z podstawówki były całe pomazane obrazkami zainspirowanymi tą grą. Czyli widok z góry i dużo krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Najlepszy jutuber spiewa piosenke z najlepszego MGSa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Inside jeszcze bardziej ponure - do nagrywania muzyki użyto ludzkiej czaszki http://www.gamezilla.pl/newsy/2016/41/inside-jeszcze-bardziej-ponure-do-nagrywania-muzyki-uzyto-ludzkiej-czaszki#fp=ksgame Edytowane 9 Października 2016 przez Bjały Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi