Paliodor 1 769 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) Celnie wypunktowany debilizm Nintendo. Edytowane 12 października 2016 przez Paliodor Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 -OH LUBIŁEŚ EKSPLORACJĘ W MARIO I ZWIEDZANIE OGROMNYCH PLANSZ? -Nie, nie lubiłem. Lubiłem sztywniutkie sekwencje platformowe, ty je,bany ośle, dlatego kocham Mario na WiiU. I co teras? Momentami przypieprza się dla zasady, no ale kilka punktów celnych. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 -OH LUBIŁEŚ EKSPLORACJĘ W MARIO I ZWIEDZANIE OGROMNYCH PLANSZ? -Nie, nie lubiłem. Lubiłem sztywniutkie sekwencje platformowe, ty je,bany ośle, dlatego kocham Mario na WiiU. Donkey Kong przeciez gniecie tego wloskiego karakana pod tym wzgledem. Te 2 serie idealnie sie uzupelnialy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 W sumie może by kiedyś mogli zrobić DK na miarę Mario Galaxy z eksploracją to by moglo siąść. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Platformer 3d z Wario albo waluigim chętnie przytule. To samo SF Adventures 2, a nie takie (pipi) co ostatnio. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 oglądało się. najbardziej pamiętam chyba gameplay z Mario Kart na GBA. Grałem jeszcze wtedy na GBC, a jak na 32 calowym CRTku zobaczyłem Mario Kart na gemboja, to myślałem, że to z N64 a, no i oczywiście Shenmue z piosenką z Blade'a Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Oglądam materiał, a tam w tle muzyka z intra Test Drive 6. Miałem kiedyś edycję extra klasyka w takim jeszcze niebieskim pudełku. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 intro pierwszego devil may cry w SD i formacie 4:3. ojaaaa <3 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 Czy zakątki pierwszego Bio można bez wstydu nazwać Sztuką, nie tylko przez pryzmat ich art designu, ale również poprzez scenariusz, oraz gameplay? A można, jak najbardziej, jeszcze jak. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Studio ktore stworzylo Sleeping Dogs zostalo zamkniete, szkoda. United Front Games, the developer behind Sleeping Dogs and ModNation Racers, has closed down. The studio was founded in 2007.The closure came during the early access period of United Front's latest game SMASH+GRAB. The game is no longer available for purchase from the Steam store. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2016/10/17/united-front-games-closes.aspx Prawdopodobnie to (pipi) Triad Wars ich zabilo, (pipi)e SE, zamiast dac zielone swiatlo sequelowi to zachcialo im sie jakiegos f2p online (pipi). Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Ale te F2P z powietrza się nie wzięło. Najwidoczniej na jedynce stracili kasę. W innym przypadku już by był sequel. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Wracając do Hyper'a to nie zapomnę jak pokazali reckę na tym programie DMC1. Jak sięgam pamięcią - nigdy żadna gra nie zrobiła na mnie takiego wrażenia graficznego jak własnie przygody Dantego w tamtym momencie. No pełne gacie przy najeździe kamery na zamek. Grałem wtedy w T3 i jak zobaczyłem te grę to długo nie mogłem dojść do siebie. 60 klatek, grafika niszczyła wszystko, a teraz kur.wa albo ładna grafa albo 60 klatek, a i tak wszystko pływa Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Nie grałem nigdy w Code Veronica - dobra cześć? Sporo glowkowania jak w starej trylogii? Dobre promo na RE są to wzialbym to i Zero. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 jedna z moich pierwszych gier na ps2 i nie umywa sie do czesci z psx ale sama w sobie zla nie jest, to dalej ta sama mechanika zabawy co na psx, boje sie tylko jak oprawa przetrwala probe czasu bo to byl chyba pierwszy resident w 3d(mimo ze tez mial statyczne kamery) Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Dobra czesc w starym stylu, ale juz niestety bylo widac, ze ta formuła zaczyna się starzec i trzeba cos zmienic. No i jakby nie było to jest pelnoprawna ostatnia czesc trylogii. 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Trafiłem przypadkiem na nowy projekt typka od Papers please, zapowiada sie intrygujaco Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 (edytowane) Przeszedłem Xeno, pora na cos nowego. Co polecacie? Super Mario Galaxy 2Zelda TP Rayman LegendsBayo 2The Wonderful 101Metroid PrimeMetroid Prime 2Metroid Prime 3ZombiUSuper Smash Wii UNew Super Mario Bros New Super Luigi UCaptain Toad Treasure TrackerNeo Fast RacingSuper Mario MakerDonkey Kong Country Tropical FreezeLego City UndercoverSuper Mario 3D WorldResident Evil Zero Edytowane 25 października 2016 przez XM. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Lego City najlepsza gra z klockami, grałem tylko w ten okrojony port z 3ds, ale i tak sie swietnie bawiłem. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Super Mario 3D S Z T O S oczywiście. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 (edytowane) Lego City najlepsza gra z klockami, grałem tylko w ten okrojony port z 3ds, ale i tak sie swietnie bawiłem. Dokładnie. Jak nie przepadam za klasycznymi gierkami Lego na licencjach to ta część jest mega. Fajne, bekowe miasto, jeden bohater, mocno śmieszkowe teksty oraz nawiązanie do pop kultury no i mega zróżnicowane misje z najlepszym wykorzystaniem tableta na WiiU. Nie raz pisałem, że to takie śmieszkowe GTA z Lego. Dla mnie Top5 gierek na WiiU edyta: Shen to właśnie na 3ds był okrojony port z WiiU. Edytowane 25 października 2016 przez balon Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 dziwie ci się sutek że nie ograłeś galaxy 1 i 2 mając wii u. niby beka ze średnich ale te 2x 97% na mecie to jakies zastraszenie jest Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Przeszedłem Xeno, pora na cos nowego. Co polecacie? Super Mario Galaxy 2Zelda TP Rayman Legends Bayo 2 The Wonderful 101 Metroid Prime Metroid Prime 2 Metroid Prime 3 ZombiU Super Smash Wii U New Super Mario Bros New Super Luigi U Captain Toad Treasure Tracker Neo Fast Racing Super Mario Maker Donkey Kong Country Tropical Freeze Lego City Undercover Super Mario 3D World Resident Evil Zero Po takim molochu lepiej zagraj w coś lekkiego. Albo Galaxy 2, albo kapitan ropuch albo druga bajoneta Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Ja mam właśnie jakąś mega awersje przed tym B2 xd cały czas przekładam na dalszy termin te grę choć oczekiwań na jakiegoś niszczatora nie mam w sumie. Lykne chyba Raymana albo sm3dw + przegryzal będę smashem. A na święta zostawię B2. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Bierz SM3DW goty giereczka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi