Opublikowano 10 maja 20177 l apropo innego indyka co za beton że zabrakło 20 tysięcy euro do stretch goala z portami na konsole ;/ gra zapowiada się świetnie, szczególnie dla fanów Amigi
Opublikowano 12 maja 20177 l dobra kochani słynne ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE w Wiedźminie w linku poniżej https://1drv.ms/f/s!Ak3RKU0mHzprhlM5Grc8wX1TiHmK
Opublikowano 14 maja 20177 l ŁEEEEEE tam, taka pomijalna pierdoła cos ma niby irytowac? Anyway, pora naszykowac popcorn:
Opublikowano 14 maja 20177 l Tacy właśnie z was gracze w wiedzmina xD gra wyczuła, ze szkalujesz papieża gamingu i podmieniła ci głosy guwniaków u mnie wszystko było dobrze
Opublikowano 15 maja 20177 l Kupujecie pachnącego Resident Evil 7, ściągacie co tam trzeba, dostajecie komunikat, że gra jest gotowa do odpalenia, odpalacie, toniecie w gęstym klimacie, pokonujecie pierwszego bossa... i wyskakuje komunikat, że zawartość jeszcze nie została zainstalowana, proszę czekać, wywala was do głównego menu, a zapis jest przed walką. XD konsole w 2017 roku. aż mi się grać odechciało, wczuwa spier,dolona na 100%
Opublikowano 15 maja 20177 l XD konsole w 2017 roku. aż mi się grać odechciało, wczuwa spier,dolona na 100% no niestety, instalacje to przykry obowiazek w dzisiejszych czasach gamingu, ale dobrze, ze jest taie nintendo z grami na cartridgeu, wkladasz i grasz
Opublikowano 15 maja 20177 l Dobra, ale mocno rozśmieszył mnie motyw ucięcia ręki naszemu bohaterowi. Stracił litr krwi, normalnie chodzi po domu, można zatrzymać się na pół godziny w miejscu i nic się nie stanie - co więcej, ucięta łapa nie przeszkadza mu w podniesieniu pistoletu, PRZEŁADOWANIU broni i strzelaniu. Tak, to tylko gra wideo, ale mocno gryzie się to z "filmową" konwencją RE7. Już to trochę mnie wybiło z wczuwy, a potem nadszedł komunikat, który opisałem wyżej.
Opublikowano 15 maja 20177 l Kupujecie pachnącego Resident Evil 7, ściągacie co tam trzeba, dostajecie komunikat, że gra jest gotowa do odpalenia, odpalacie, toniecie w gęstym klimacie, pokonujecie pierwszego bossa... i wyskakuje komunikat, że zawartość jeszcze nie została zainstalowana, proszę czekać, wywala was do głównego menu, a zapis jest przed walką. XD konsole w 2017 roku. aż mi się grać odechciało, wczuwa spier,dolona na 100% Ale jaka to jest wersja gierki, pudelko, cyfra?
Opublikowano 15 maja 20177 l Nie sadzilem ze kogos to jeszcze moze zaskoczyc w 2017 roku. Na przyszlosc moge tylko dac pro tipa ze ta opcja ogolnie jest do dupy i nie oplaca sie z niej raczej korzystac, sciaga sie czesto absolutne minimum wymagane do odpalenia gry [i taki tez komunikat chyba wyskakuje] a w niektorych ekstremalnych przypadkach mozna tylko po menu polatac. Sprawdzaj zawsze czy sciagnela sie cala gra.
Opublikowano 15 maja 20177 l Mógłbym przysiąc, że takiego komunikatu nie było, albo jestem ślepy. Ja wiem, że taka opcja istnieje, grałem tak w Fifę 16 na XO, ale w menu jasno było napisane, że gra się instaluje, widziałem też pasek postępu. W REVII pomogło jedynie wyjście do dasha, kliknięcie na ikonę gry, wejście w opcje i dopiero tam przeczytałem, że zostało jeszcze 8gb. Zresztą przeczytałem o tym sposobie na jakimś forum, bo gra tego nie komunikowała. Edytowane 15 maja 20177 l przez ragus
Opublikowano 15 maja 20177 l Zle to chyba zabrzmialo, wyskakuje ze komunikat w stylu 'game ready to play' czy jakos tak, ale tak naprawde uja to znaczy, zawsze sprawdz sobie w downloads czy bezposrednio w informacji o gierce [options na padzie] czy calosc zostala pobrana czy np 30gb/50gb.