raven_raven 12 013 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 No bo robicie z oglądania kilkuminutowych filmików wydarzenie jakbyście wersje reżyserskie Lord of the Rings oglądali xd Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 nie no, do Gamer's Toolkit to tylko w garniturze i szklaneczka whisky 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 ja ustawiam wtedy "niedostępny" na gadu-gadu nawet Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Niesamowicie zabawny jesteś raven jak na ten temat z tymi zaczepkami. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Co sie dzieje z ludzmi, ze na 3 minutowy filmik "nie maja czasu" xd dobrze sie pracuje w tym auszwic? 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Niesamowicie zabawny jesteś raven jak na ten temat z tymi zaczepkami. odpisałbym coś ale nie mam czasu, wybacz 3 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 (edytowane) Ale czy filmiki angry joe trwają 3 minuty czy widzę ze 40 minut byle recka? Juz serio się przypierdalacie do wszystkiego. Ze juz nie wspomnę ze napisałem ze po prostu nie kręci mnie oglądanie tych filmików, ale już jest pozywka :) juz myślałem ze choć w tym temacie takich debilmych postów jak figaro czy ravena nie będzie. Edytowane 18 maja 2017 przez XM. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 co ci sie nie podoba na filmikach dunkeya? Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Jeju, jaki dzisiaj wrazliwy, czyzby nieudana seria z hantelką? <tuli XMisia> Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 No Angry Joe to ekstremalny przykład, oprócz niego dłuższe filmy z moich subskrybcji to tylko analizy Josepha Andersona. Żadnego nie obejrzałem w całości, zazwyczaj tylko oglądam wyrywkowo albo wcale, bo też wielkim fanem nie jestem. No ale przecież temat zaczął się od videogamedunkey, który wypuszcza produkcje maksymalnie parominutowe. Więcej te wszystkie posty mówiące jak bardzo je,biesz jutuba i nas tutaj pisałeś niż jego jeden filmik trwa Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 >pisz codziennie kilkanascie postow jak mocno jarasz sie gierkami i branza > nie miej codziennie czasu na 3min filmik o gierkach i branzy >wszyscy sie dopier.dalaja Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Ja już się totalnie oduczyłem jeść bez oglądania / czytania czegoś w tle, więc dzięki za rekomendacje wyżej wymienionych kanałów Szczególnie ten TheGamingBritShow wygląda spoko. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Angry Hoe? Bardzo czesto do sniadanka, obiadku czy kolacji, na raty, a krotsze filmiki do kibelka w dniu jego jakiejs recki. Przyznam sie tez ze czasem klade sobie tableta na polce w lazience i jak leze w wannie do gory nogami to sobie okazyjnie zapuszczam jakis filmik, choc czesciej po prostu muzyki slucham. Ja już się totalnie oduczyłem jeść bez oglądania / czytania czegoś w tle, więc dzięki za rekomendacje wyżej wymienionych kanałów Szczególnie ten TheGamingBritShow wygląda spoko. Znakomity kanal. 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Przyznam sie tez ze czasem klade sobie tableta na polce w lazience i jak leze w wannie do gory nogami to sobie okazyjnie zapuszczam jakis filmik, choc czesciej po prostu muzyki slucham Co? xD Chyba chodzilo ci o "z nogami do gory"? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Co? xD Chyba chodzilo ci o "z nogami do gory"? Do gory nogami to troche jak nietoperz, pewnie z wanny bym nie wyszedl po 5 minutach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 ogladam sobie trailery MGS V i mocno nostalgłem, żaluje, że gra nie jest tak dobra na jaką się zapowiadała, ale gameplay jest tak cycuś glancuś na tym fox enginie żeby chyba sprawie sobie definitywną edycje i przejde jeszcze raz Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Tez mnie troche kusi, bo jest obecnie w promocji jakos za 7 dyszek. Ale nigdzie nie moge znalezc rzetelnego spisu jakie DLC ta edycja faktycznie zawiera. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Te DLC to chyba (pipi)y do multi oraz GZ. Nic szczególnego, ale pogram https://www.konami.com/mg/mgsv/eu/ tu masz wszystko Missions for METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES Déjà-Vu Jamais Vu * These missions will be unlocked by meeting specific requirements in the game. Items for METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN Weapon: Rasp Short-Barreled Shotgun Gold Weapon: Maschinen Taktische Pistole 5 Weiss Weapon: Adam-ska Special Weapon: Windurger S333 CombatSpecial Shield: Personal Ballistic Shield (Gold) Shield: Personal Ballistic Shield (White) Shield: Personal Ballistic Shield (Silver) Shield: Personal Ballistic Shield (Olive Drab) Costume: Fatigues (Black Ocelot) Costume: Fatigues (Gray Urban) Costume: Fatigues (Blue Urban) Costume: Fatigues (All-Purpose Dryland) Costume: Fatigues (Naked Snake) Costume: Sneaking (Naked Snake) Costume: Tuxedo Costume: Sneaking suit (The Boss) Costume: Jumpsuit (EVA) Western Tack (for D-Horse) Parade Tack (for D-Horse) Cardboard Box (Rocky Terrain) Cardboard Box (All-Purpose Dryland) Cardboard Box (Wetland) Bionic Arm Gold Emblem "VENOM SNAKE" Mother Base Staff (FOX) Mother Base Staff (SKULL) Mother Base Staff (CANINE) Mother Base Staff (HOUND) Items for METAL GEAR ONLINE» METAL GEAR ONLINE official website EXPANSION PACK [CLOAKED IN SILENCE] BASIC APPEAL PACK BATTLE APPEAL PACK DANCE APPEAL PACK HERO APPEAL PACK WU S.PISTOL GOLD AM MRS-4 GOLD Metal Gear Rex Helmet 2000 MB Coins * The 2000 MB Coins will be automatically credited when launching the game while being connected to the Internet for the first time. * The 2000 MB Coins are not included with the PC (Steam®) version. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Tez myslalem niedawno aby ponownie sobie przejsc ale tym razem znacznie bardziej stealth i zrobic wiecej misji pobocznych. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 mnie próba zrobienia opcjonalnych 150 side opsów skutecznie obrzydziła tę w sumię fajną grę. nie pamiętam nawet czy dałem rady połowę. Ground Zeroes na jego tle był 10/10 i kończył się naprawde solidnem, fabularnym pjerdolnieciem. czytałem że dzięki decyzji zarządu konami Hideo przez ostatnie miesiące był odseparowany od bezpośredniego kontaktu z resztą studia. no i wyszedł taki gejmingowy frankeinstein z dobrymi, lub złymi momentami 1 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Próbowałem zrobić wszystkie side opsy, ale nie dałem rady, po 100 już wymiotowałem. Fillery gorsze niż w ubigierkach. 2 Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 (edytowane) Człowiek ma zmysł kompleciarza. Przynajmniej niektórzy. Ja zawsze jak gra mnie wciągnie, to myślę "oj zrobię 100%!!!", oczywiście zazwyczaj szybko odpuszczam. Do dziś uważam, że gra MGS V mogłaby zrobić znacznie lepsze wrażenie na graczach za sprawą wyjątkowo kosmetycznej poprawki, zmiany misji na liście - żeby te wyjątkowe i "z FABUŁĄ" były faktycznie na jednej liście, a te kompletnie odwtórcze na innej, mówiąc wprost, że to takie VR-y dla treningu. Niby nic, ale jednak gdy graje daje sygnał, że X nie jest częścią gry, to gracz z zupełnie innym uczuciem to pomija. Pomieszanie menusów sporo zaszkodziło tej grze, jak na coś, co można było naprawić w godzinę. Nie wiem, czy w DLC to zmieniono. Gdyby nie machać tak graczom marchewką do robienia zbyt repetytywnych rzeczy, to myślę, że ludzie by bardziej pamiętali wiele dobrych rzeczy w grze i kilka naprawdę niesamowitych momentów FABUŁY zamiast grindowania misji przez 100 godzin. Zamiast tego mam wrażenie, że dla wielu osób MGS V, spośród tylu zalet, to jednak grind i cycki. Obu było naprawdę przesadnie dużo. Te sceny są dużo lepsze z Revolverem "młody Stalin" Ocelotem. Edytowane 18 maja 2017 przez ogqozo Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 A po co je robic? liczyłem na jakis fajny bonus :v wszystkie main missions na S za które dostaje się uniform Raidena z MGR zazdraszczam bansaiowi Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 maja 2017 Opublikowano 19 maja 2017 (edytowane) Jeszcze co do ostatniej dyskusji o Dead Space i ogólnie o survival horrorach, to znalazłem dwa fajne artykuły o jej "powiązaniach" z RE4, więc je zarzucę. Dead Space is the sequel Resident Evil 4 deserved How Resident Evil 4 turned System Shock 3 into Dead Space Edytowane 19 maja 2017 przez c0r Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi