Gość _Be_ Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Nie no niech New Order 2 zapowiedzą a nie Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 New Order 2 to raczej pewniak na tegoroczne E3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 No ale wydawca jest ten sam to wydawcy organizują konferencje i to oni zapowiadają gry. To był taki skrót myślowy c'nie Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Szczerze to nie ma ich za dużo z tego co wyszło to Slain, Salt and Sanctuary (tutaj nawet nie ma pixelartu) nie wiem co jeszcze. Fakt, że w produkcji jest ich kilka jak Eitr czy Death's Gambit nie znaczy, że jest ich masa No mi się kojarzy jeszcze Owlboy, ta fanowska Castlevania i pewnie jeszcze kilka tytułów, które się przewijały w tym temacie ale nie pamiętam tytułów. Lepsze takie gry niż wielkie gry aaa która sa puste gameplayowo i nie maja nic do zaoferowania oprócz nijakiego otwartego świata Nie no jasne tylko po prostu mam wrażenie, że indyki też powoli popadają w recykling pomysłów tak jak gierki AAA i obecnie moim zdaniem ciężko jest znaleźć jakąś naprawdę unikalną grę indie. W dużej ilości tych gierek po prostu chodzi o parcie w prawo i naparzanie we wrogów. Troszkę mnie to martwi. Wolę jakieś rozbudowane gry z pomysłem jak Papers, please czy Super Meat Boy (muszę w końcu to skończyć); świetne klimatycznie i fabularnie jak Limbo, Inside czy Oxenfree; albo fantastyczne przygodówki point and click od Amanita Design. A nie powiem, zagrałbym w jakiegoś dobrego indyczka. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Invisible Inc grałeś? albo od nich w Mark of the Ninja? Dla mnie jedna z najlepszych skradanek ever do tego nie w pixelarcie tylko w ich komiksowym stylu, świetny projekt leveli, pomysłowe bronie i odpowiedni poziom trudnośći (ot w sam raz). Coś wybitnego moim zdaniem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Mark of the Ninja ograne na PC. Dobra gierka, ale moim zdaniem za długa (10h). Jakby była na połowę tego czasu to byłoby idealnie, a tak w późniejszych misjach trochę nużyła. No ale przyznaję, pomysł zajebisty i bardzo miło się rozkminiało jak po cichu dojść do celu. Lubię takie rzeczy. Można by powiedzieć, że to taki Dishonored po cichu w 2D. Invisible Inc. luknę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 A jeszcze móglbym The Fall polecić bardzo interesująca giereczka Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Nie no niech Order 2 zapowiedzą a nie Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 (edytowane) Nie no, widzę ten trend, masa indyków w tym klimacie, ale co ma kurde akurat Owlboy wspólnego z Soulsami. Nie wiem, na ile odmienną grę da się zrobić. Gra ma więc tyle wspólnego z tym wszystkim, że... retro grafika? No to jest jedna rzecz, która przy małych grach nie dziwi, indyki zrobione jak Wiedźmin 3 raczej nas nie czekają. Owlboy w ogóle wydaje się nie odnosić do niczego nowszego niż pierwsze PlayStation (i to najbardziej "retro" duże gry na niego). Najlepszy indyk tego roku to FABULARNIE Paradigm. Edytowane 24 maja 2017 przez ogqozo Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Odpaliłem w końcu Mario 3D World i jaki to jest banderas Czy da się stworzyć przyjemniejszą grę? Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Chcesz mi powiedzieć, że SM3DW jest najlepszym Marianem? Ty grasz w te gierki czy dla beki tu siedzisz? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 no na pewno nie te obesrane galaxy I tak, jest to najlepszy Marian w jakiego grałem a jednak trochę ich spróbowałem. Istne cudo. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 (edytowane) Odpaliłem w końcu Mario 3D World i jaki to jest banderas Czy da się stworzyć przyjemniejszą grę? Z tego co widziałem przez 25 lat grania, to nie. Ale i tak Galaxy było bardziej... woooow. Edytowane 24 maja 2017 przez ogqozo Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Przy 3DWorld takiego łał nie było, bo chwilę wcześniej graliśmy w 3DLand, którego 3DWorld było rozszerzoną koncepcją. Oczywiście to nadal wspaniała gra. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 SM galaxy? Oczekiwałem cudów na kiju po średniej i opiniach ludzi, dostałem bardzo dobra platformowkę na 8 i tyle. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Przy 3DWorld takiego łał nie było, bo chwilę wcześniej graliśmy w 3DLand, którego 3DWorld było rozszerzoną koncepcją. Oczywiście to nadal wspaniała gra. W 3DLand nie grałem. Myślisz, że będzie warto po 3DW? Czy będę się czuł przez cały czas, że gram w gorszą wersję? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Oczywiście, że warto. To, że 3DW jest bigger, better and more badass nie umniejsza w niczym Marianowi z 3DSa. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 (edytowane) Oj, ale bym pogral w Morrowinda, jeszcze w takiej wersji, coś pięknego: Edytowane 24 maja 2017 przez XM. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 SM galaxy? Oczekiwałem cudów na kiju po średniej i opiniach ludzi, dostałem bardzo dobra platformowkę na 8 i tyle. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Już jutro wystartuje kickstarter do gry, której bardzo wyczekuję: Blasphemous. Action-platformer o zayebistym stylu. Błagam o stretch goal z wersją PS4. http://www.eurogamer.net/articles/2017-05-24-blasphemous-is-a-strong-contender-for-prettiest-pixelated-metroidvania-ever Najs. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 (edytowane) Swoją drogą to poprzednia, pierwsza gierka studia tworzącego tę GOTY, niewyobrażalnie piękną giereczkę (która jak dla mnie wygląda zupełnie normix poza tym, że pokazuje dwie ciekawe postaci...) - czyli gierka pt. The Last Door - jest obecnie na Steamie za 3,39 ojraka, jeszcze przez kilka dni. Jak pogram to zdam relację, czy jest równie super. Edytowane 26 maja 2017 przez ogqozo Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 (edytowane) Panowie -proste pytanko na piątek: Top3 sequeli jakich chcecie, ale prawie pewne jest ze się nie doczekamy ich? U mnie wygląda to następująco: 1) DMC5 2) God Hand 3) MGR2 Jeszcze jakiś czas temu dopisalbym XCX2, ale jak zapowiedzieli XC2 to jednak trochę liczę na to. DMC5 straciłem nadzieje i juz teraz tylko hajpuje się tak o, GH2 to wiadomo -tylko mała garstka ludzi ogarnęła geniusz tej gry i choć Mikami co jakiś czas mówi ze zrobi duchowego następcę tak mało w to wierzę. MGR2 to chyba nie muszę tłumaczyć. Edytowane 26 maja 2017 przez XM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi