Opublikowano 27 maja 20177 l 1. System Shock 3 2. System Shock 4 3. System Shock 5 ??? Przeciez "trójka" wychodzi.
Opublikowano 27 maja 20177 l 1. System Shock 3 2. System Shock 4 3. System Shock 5 ??? Przeciez "trójka" wychodzi. 1. System Shock 4 2. System Shock 5 3. System Shock 6 Teraz juz zgodnie z zasadami ankiety?
Opublikowano 27 maja 20177 l Luzik. O SS3 wiem bo jak bedac fanem mialbym nie. Jednak zdaje sobie sprawe, ze, no nie bedzie to dzielo sztuki jak 2ka.
Opublikowano 27 maja 20177 l Nic, ale okami nie jest potrzebne nie kumam, calkowicie inne gry przeciez niz nowa zelda wiec nie mozna powiedziec, ze jedna uzupelnia druga, z lzami w oczach przyjalbym newsa o okami2
Opublikowano 27 maja 20177 l 1. Tomb Raider Anniversary 2 (czyli remake Tomb Raider 2: Dagger Of Xian) 2. Destruction Derby 5 3. Rollcage Stage 3 Tak na szybkensa.
Opublikowano 27 maja 20177 l W pierwszej kolejności Hotline Miami 3, Vanquish 2 i nowe Brothers in Arms.
Opublikowano 27 maja 20177 l half life 3, portal 3, the getaway 3, systemszok nowy Edytowane 27 maja 20177 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 27 maja 20177 l Skate 4 myśle ze pasuje, mimo że pewnie kiedyś wyjdzie. Ostatnie stanowisko EA jakoby remaster me i kolejna cześć Skate to dla nich zbyt łatwy zysk jest tak kuriozalne że nawet nie wiem jak to skomentować.
Opublikowano 27 maja 20177 l 1. Tomb Raider Anniversary 2 (czyli remake Tomb Raider 2: Dagger Of Xian) Tam gdzie firma nie umie tam fani wjadą. Edytowane 27 maja 20177 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 27 maja 20177 l W pierwszej kolejności Hotline Miami 3 Bedzie coś lepszego: https://www.instagram.com/p/BNMvJMjgI9A/
Opublikowano 27 maja 20177 l Coś lepszego czyli co? Nie wiadomo, jedyne co wiemy to że nie będzie to hotline miami, że będzie to inny gatunek gier, oraz że będzie (jeśli nie zmienili planów sprzed 3 lat) pewny związek z motywami poruszanymi w hotline miami. A że będzie lepsze to już tylko mój optymizm i wiara w chłopaków.