Gość suteq Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Jak tam ta wersja na ps4? Splatynowana. No generalnie przyjemnie się grało, nawet bardzo ale celowanie to jest jakiś kryminał. I ten yebany pop up. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Piękny zwiastun. Marzę o kolejnym GTA w Vice City. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Serie, które powróciły w dobrej formie na 8mą generację: Worms, Carmageddon, Trackmania, Dishonored, Hitman, Doom, Resident Evil, Wolfenstein Serie, które pozdychały/zawiodły na current-genach: Mass Effect, Deus Ex, Rayman, Tekken, Portal, NFS, Wipeout (remaster to niech sobie wsadzą w skośne poślady), Siren, Silent Hill, Dead Space, Call of Duty, Battlefield, Bioshock, Fallout, Burnout, DevilMayCry, Halo (singleplayer), Motorstorm, Call of Juarez, Medal of Honor, Test Drive, SOCOM, Project Gotham Racing, Fable, Soul Calibur, Virtua Fighter, FEAR, Sacred, Splinter Cell, Sleeping Dogs, Skate, Max Payne, Motorstorm, Resistance, Red Faction, MGS, Prince of Persia, Ninja Gaiden. GRID, Lost Planet... Wnioski nasuwają się same. Ale przecież mamy w zamian cyfrowe maszyny hazardowe w postaci skrzynek ze skinami na fiuta, by wypełnić pustkę Biorąc pod uwagę, że miedzy innymi Silent Hill, Splinter Cell czy Max Payne nawet nie ukazały się na obecnej generacji to No i zostawcie nowego Deusa w spokoju. Świetna gra, dla mnie lepsza niż poprzednia z 2011 roku. Edytowane 3 Czerwca 2017 przez Papaj Cytuj Odnośnik do komentarza
grzyb_2 11 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Bo wymieniałem też te, które właśnie zdechły i nie dotrwały do 8mej gen. Ale ta lista to już przeszłość, przyjdą nowe gry, lepsze, hipsterka mnie jakaś poniosła i jest mi wstyd. Jesteśmy może w połowie 8mej gen. tyle dobrego przed nami jeszcze, a przecież shenmue nadchodzi, final fantasy, system shock 3, prey powrócił, shinji mikami w wielkim stylu z the evil within. Skrzywione spojrzenie miałem na materię, nikt o zdrowych zmysłach nie chciałby wracać do horrendalnego XMB z ps3 (zaktualizowanie gran turismo 6 to największy konsolowy absurd z jakim się spotkałem) Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 No i zostawcie nowego Deusa w spokoju. Świetna gra, dla mnie lepsza niż poprzednia z 2011 roku. Grałeś może w DLC? Teraz Season Pass do wersji na PS4 jest za 50 zł w promocji i się zastanawiam, czy brać. Może tylko jedno z dwóch fabularnych DLC jest warte grzechu albo żadne z nich? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Całkiem ciekawa gierka, która nigdy nie wyszła poza wczesną fazę developingu. W skrócie skrzyżowanie LA Noir i Life Is Strange, czyli podejmowanie decyzji i cofanie czasu, żeby coś zmienić. Może nie brzmi teraz zbyt nowatorsko, ale gier w takich klimatach nigdy za wiele zresztą nie mam pojęcia, kiedy ten tytuł rzeźbili. Jak PS3 to parę latek na pewno ma (2010 dopiero teraz dosłyszałem co mówił). Sam kanał tego typka polecam bo dokopuje się do takich niewydanych produkcji, prototypów. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 What does Kamiya want to achieve with his next game? “More than anything,” he confirms, ”I want to make something that really waves the Kamiya banner proudly. A game where you will know instantly that it came from me.”B A N D E R A S http://m.uk.ign.com/articles/2017/06/06/the-future-of-platinumgames-ign-first Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=D6189QvotqQ Taki fajny filmik o naszym ulubionym gatunku gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 nowa gierka edwarda od isaaca i super meat boya Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 kalka smb :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Co za go.wno. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Wcale nie podobne do super meat boya xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ile ja bym dał żeby zrobili remaster albo remake tej gry. Aż chyba sobie znowu pogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) No Colin 2.0 miazga, ale sie grało samemu i po lanie ja bym bardzo chciał remaster lub remake RalliSport Challenge 2 moje ulubione wyścigi i pierwszy oryginał na Xbox:) Chciałbym rownież zobaczyć odświeżone Star Wars Rogue Squadron 2 I Viewtiful Joe Edytowane 9 Czerwca 2017 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Seria WRC od Evolution Studios też była bardzo fajna, dużo grałem w 4'ke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Colin numer 4 i rozbijanie samochodu na zakręcie w Grecji, gdzie dało się spaść ze skały. Robiłem to na pierwszym Xboksie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Chciałbym rownież zobaczyć odświeżone Star Wars Rogue Squadron 2 cała trylogia została zremasterowana i była w zasadzie gotowa do wydania na X360, niestety Disney tuż po przejęciu LucasArts w ostatniej chwili anulował cały projekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Co ty gadasz ??? O kurde szkoda :/ ale może wydadzą to na obecna generacje, bo jakby nie było SW jest znów na fali Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (pipi) wszystko pomieszałem. Przepraszam tutaj wszystko jest napisane http://polygamia.pl/wiecie-ze-factor-5-pracowalo-nad-star-wars-rogue-squadron-na-xboksa-360/ Disney nie miał z tym nic wspólnego, jednak Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Severance: Blade Of Darkness...Jedna z bardzo nielicznych blaszanych gier na wspomnienie której mam oczy pełne łez wyciśniętych przez nostalgię i bezgraniczne dla niej uwielbienie... Systemem walki i ogólnymi wrażeniami z niej płynącymi odstawiała takie np Soulsy do głębokiego kąta. Za jakąkolwiek próbę zrobienia porządnego konsolowego rimejku lub kontynuacji oddałbym królestwo i rękę pięknej księżniczki. No i ten arcygenialny soundtrack za który był odpowiedzialny Oscar Araujo: Edytowane 10 Czerwca 2017 przez Czezare 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Gra z taką zadbaną na dzisiejsze czasy dekapitacją ? Sam bym chyba odstawił Soulsy :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Az mam sobie ochote znowu zagrac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 tęsknię za tą grą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Dobra giera, zrobiłem 100%. Niedługo zabiorę się za cześć z Wii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi