Velius 5 709 Opublikowano 5 lipca 2017 Opublikowano 5 lipca 2017 Nie wiem czy nadal tak jest, moge sie mylic, ale o ile pamietam Crawl ma tylko local co-op a granie w to samemu jest raczej bez sensu. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 5 lipca 2017 Opublikowano 5 lipca 2017 A ja czytałem, że samemu też się fajnie gra. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 lipca 2017 Opublikowano 5 lipca 2017 Weź Figaro daruj se to żenienie się i wtedy z wolnym umysłem ograj Bloodborne'a. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=MjJ4kqbnga0 Wygląda fajnie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 I nie tylko wygląda, bo gra się również świetnie. Sorry panowie Jak oceniasz gierke? Warto? Bardzo, ale trzeba lubić trudne, staroszkolne platformery. Atak z 0,5 sekundowym opóźnieniem, wymóg zapamiętania ruchów przeciwników żeby wyrobić się z ich zabiciem zanim nas trafią, dużo zgonów. No i otwarta mapa. Ja uwielbiam. Przy okazji gra wyglada przepięknie, wspaniała ręcznie rysowana grafika i cudowna animacja. Polecam serdecznie, ale wiem że niektórzy się odbiją bo będzie za trudna. Kojarzy mi się trochę z Prinny na PSP. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Rozi przespał pod kamieniem ostatnie 3 miesiące? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Oferta pracy zamieszczona przez Hearth Machine (studio od Hyper Light Drifter): Graphics Engineer We’re looking for a talented Graphics Engineer to join our growing team! We’re building intricate and surreal locations, pushing our style, designs, engine and hardware to the limits: we need a skilled individual to be a key part in crafting a stunning experience. Our graphical presentation is critical to our projects; it contributes to an aesthetic and atmosphere that is entirely our own. If you feel you’d be a good fit for our highly collaborative team and want to make a major impact with an agile group, join us! Your responsibilities + attributes: Utilize current graphics features and design a variety of new features in Unreal 4. Staying current on the latest graphics technology via research, eager to utilize new techniques in Unreal 4. Bolster existing features in the engine to support members of the team. Ability to breakdown tasks with accurate time estimates, from high-level components to smaller tasks. Capable of working independently, keeping on-task and motivated. Excited and able to work with a small, nimble team and parti(pipi)te in major decisions. Skills + Experience: Extensive knowledge of C/C++ programming and HLSL shaders. Visual Studio experience. Proficient in Unreal 4, including ample familiarity with the Blueprint system. Incredible 3d math skills. Ample understanding of GPU architecture for PC and modern consoles. Familiarity with Maya is a plus. Shipped title experience preferred. http://jobs.gamasutra.com/job/graphics-engineer-culver-city-california-31887 Słowa klucze to Unreal 4 i Maya. Czyli ich nowa giera będzie w 3d. Fajnie, ciekawe co szykują i tylko mieć nadzieję, że Preston zwycięży chorobę. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Przez tę chorobę HLD nie wyszedł na vitę, do tej pory boli mnie serduszko. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 A wyszło nawet na ouya xD vitunia już niestety trup Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 ano o ile w 2016 jeszcze cos na nia wychodzilo to w tym roku nawet co ciekawsze indyki przestaly, port salta i wrzesniowa danganronpa3 to chyba najwieksze sztosy w tegorocznym repertuarze tej konsolki spoczywaj w spokoju [*] ehh zawsze beda ciekawy co by z niej wyszlo jakby sony potraktowalo ja powaznie albo umialo w kieszonsolki Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Yoko Taro wymienia swoje ulubione gry na PS4. Te opisy xD https://blog.us.playstation.com/2017/07/11/discover-the-creators-yoko-taros-favorite-ps4-games/ Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 https://youtu.be/bWY8o9-bD6I Wow. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 bedzie grane na switchu w boxie na premiere Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 (edytowane) ano o ile w 2016 jeszcze cos na nia wychodzilo to w tym roku nawet co ciekawsze indyki przestaly, port salta i wrzesniowa danganronpa3 to chyba najwieksze sztosy w tegorocznym repertuarze tej konsolki spoczywaj w spokoju ehh zawsze beda ciekawy co by z niej wyszlo jakby sony potraktowalo ja powaznie albo umialo w kieszonsolki zagramy jeszcze w stardew valley wierze Edytowane 11 lipca 2017 przez raven_raven Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Dowód na to, że jak Nintendo chce, to pisze najzabawniejsze teksty w branży gier video. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 (edytowane) Resetti, pamiętam w jakim szoku byłem jak pierwszy raz do mnie przylazł i opier.dolił mnie z góry na dół za wyłączenie AC WW bez zapisu xD Edytowane 12 lipca 2017 przez Rayos Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 https://youtu.be/bWY8o9-bD6I Wow. wyglada fajnie ale retro city rampage bylo sredniackie Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Resetti, pamiętam w jakim szoku byłem jak pierwszy raz do mnie przylazł i opier.dolił mnie z góry na dół za wyłączenie AC WW bez zapisu xD No ja tak miałem z AC z Wii i przez pół godziny płakałem ze śmiechu ciągle resetując i czytając nowe dialogi. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 ja sobie wzialem jego slowa do serca i nigdy wiecej nie zapomnialem o zapisie przed wylaczeniem DSa Mam nadzieję, że w ciągu roku, dwóch max wyjdzie nowy AC na Switcha, bo jakos nigdy nie mialem okazji zagrac w New Leaf na 3DSie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 lipca 2017 Opublikowano 18 lipca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=4_0Aij0Pa98 Trzeba się zainteresować. Wygląda świetnie i w końcu to jakaś "pokojowa" gra, bez ciągłego życia w strachu, tylko eksploracja i questy. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 lipca 2017 Opublikowano 18 lipca 2017 (edytowane) Wygląda fajnie - w co grasz ? - A w Jąder ... xD Edytowane 18 lipca 2017 przez Dr.Czekolada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi