Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 lipca 2017 Opublikowano 26 lipca 2017 Dark Souls 2 który pomimo hejtów był jeszcze o tyle fajny, że ng+ wprowadzał małe zmiany z bossami i napotykanych przeciwników szkoda, że From nie wprowadził tego w następnych grach. Po przejściu gry to było super urozmaicenie. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 26 lipca 2017 Opublikowano 26 lipca 2017 Gry powyżej 20h xd - panie, nie mamy 2003 roku i wakacji od szkoły.No ja jakos dalem rade zrobic 90h w Personie 3, potem jakies 80h w Yakuze 0 i na deser ponad 100h w Zelduni. Zajelo mi to jakies 7 miesiecy, no ale da sie. Cytuj
Mejm 15 299 Opublikowano 26 lipca 2017 Opublikowano 26 lipca 2017 Figaro gra w tyle gier co kot naplakal i jeszcze by chcial krotsze. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 26 lipca 2017 Opublikowano 26 lipca 2017 Gry powyżej 20h xd - panie, nie mamy 2003 roku i wakacji od szkoły.No ja jakos dalem rade zrobic 90h w Personie 3, potem jakies 80h w Yakuze 0 i na deser ponad 100h w Zelduni. Zajelo mi to jakies 7 miesiecy, no ale da sie. Bo to są znakomite gry. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 26 lipca 2017 Opublikowano 26 lipca 2017 podsumowujac gry powinny byc na 4h ale te znakomite moga byc na 100h, wspaniala dyskusja Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 26 lipca 2017 Opublikowano 26 lipca 2017 Tak, jesli gra jest wspaniała, latwiej przezyje ze jest na 100h. Wow. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 lipca 2017 Opublikowano 26 lipca 2017 (edytowane) uwielbiam krotkie gry ale jak maja za(pipi)isty gameplay i wysokie replayability takie jak Viewtiful Joe, Hotline Miami, Vanquish, Star Wars RS RL2 itd, w sumie to wszysktiego rodzaju rogue like i beat em upy tez siadaj mi bardziej niz te "wspaniale" gry AAA z "fabula" tesknie za czasami gdzie gry opieraly sie glownie na relleksie i za(pipi)istym gameplayu a fabula to byla tlo na ktora praktycznie nikt nie zwaracal uwagi i to jest chyba powod dla ktorego ostanim czasem rowniez wole tluc jak debil w multi niz meczyc sie z chu,jowym singlem oczywiscie nie wliczamy w to rpg i point & clickow ;) a jezeli chodzi o dlugie gry to jak poprzednicy max to 30h ale odczuwam juz mocne znużenie a optymalnie to imo 15h Edytowane 26 lipca 2017 przez kubson Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 A wiesz czemu? Bo ludzie od Xeno pracowali przy Zeldzie Moim zdaniem pokpione w Zeldzie jest tylko zbieranie itemow do encyklopedii przez debilne robienie zdjęć wszystkiemu. Jak to olejemy to nie zapełnia danych co lepsze było w XCX. Jakbym miał latać i strzelać wszystkiego foty to po 2 h gra poleciałaby do lamusa, mogli olać ten motyw i po zebraniu itema id razu wrzucać go do growe encyklopedi. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 zapomnialem ze tam jest wogole ta encyklopedia Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 zawsze mozesz uzupelniac info za pieniazki, nie musisz fote ktrzaskac. zreszta, nagroda za wypelnienie encyklopedi jest ... eeh Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 (edytowane) Pewnie korok, co? Xd Edytowane 27 lipca 2017 przez XM. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 (edytowane) yakuze 0 dalem rade skonczyc w ok 30h - na mysl by dluzej w to grać mialem rzyga persone 5 po 30h rowniez odeszla ochota, moze kiedys sie dokończy horizon zd dalem rade skonczyc w 30h i tez myslac o jakims czyszczeniu mapy czy dlc mam dość dark souls 3 tez po 30h stracilem ochote do dalszej gry #coswtymjest ciekawe jak bedzie z zeldunia qrva myślałem, że tylko ja tak mam Za to w takie D2, raz na tydzień zagrać muszę Ostatnio wolę zamknięte gry, ale zrobione głową i masą możliwości lubię masterować :D Edytowane 27 lipca 2017 przez Soul Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Pewnie korok, co? Xd nie, dlaczego? dostajesz kopertę ze zdjęciem przedstawiającą młodą, ładną damę. Prawdopodobnie młodą Impę/Purahę. A przynajmniej tak głosi opis, bo zdjęcia nijak nie zobaczysz I tak to lepsze niż nagroda za wszystkie 900 koroków Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 gó.wno. złote. serio. IMO genialne zagranie i pstryczek w nos tym wsyzstkim achievementowym dziffkom latajacych po mapie w poszukiwaniu bezsensownych znajdziek (zeby upgradowac wsyzstkie sloty na maxa trzeba jakas polowe z tych korokow tylko). Chociaz i tak bym sie wkuryzl gdybym zebral wsyzstkie i dostal... no go.wno no xd Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 A tego typa u którego upgradujemy sloty za koroki to ciągle w innym miejscu znajdujemy? Czy w którymś momencie trafia do tej swojej wioski? Dwa razy go znalazłem i upowalem i w pewnym momencie kończył i szedł szukać wsi. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Trafia, trafia, wlasnie teraz po 2 spotkaniu Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 (edytowane) Yakubu pisze w statusie o Halo Wars..przypominam sobie news na Polygamii z 2008r pt. "trailer H W jest piękny"piękna to tu jest przede wszystkim muzykacoś zjawiskowego kiedyś to byo kuuurrrrdo tego YT proponuje coś równie epickiego: w MS dawno nie wierzę, ale wiem że Halo 6 urwie dupękażda część jest dobra. Edytowane 27 lipca 2017 przez II Noxx II Cytuj
Gość Soul Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 IMO na to E3 MS miał za mało czasu za rok E3 będzie lepiej, zobaczymy dużo nowych gier między innymi właśnie nowe Halo i coś nowego o twórców GOW'a liczę na nowe IP i pewno Forza :P Cytuj
ASX 14 638 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 (edytowane) Doceniam ewolucję serii pod względem art designu Halo pod szyldem 343 Industries. Ale niestety seria zatraciła pod ich szyldem coś co jest świetnie widoczne w tych zwiastunach. Chodzi mianowicie o militarystyczny klimat: Dla porównania: maksymalnie generyczny żołnierz przyszłości jakich w gierkach, filmach czy ksiażkach widzieliśmy już setki vs prawdziwa ikona gejmingu. Równie słabo wyglądają nowi marines jeżeli porównać ich do klasycznych Edytowane 28 lipca 2017 przez asax Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 imo duzym problem 343i jest cale Osiris Team ktore jest tak samo mdle i nijakie jak nowa ekipa z Girsow ;/ tragedia normalnie, mam nadzieje ze w Halo 6 bedziemy grac tylko Master Chiefem, chociaz nie powiem ekipa z Halo Reach dawala mocno rade Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 Halo 6, FH4 i Gearsy 5 z premiera na 2019. No wow. Dla MS jako korpo lepiej jest kupic Minecrafta czy takiego PUBG bo kasy maja jak lodu i stac ich na takie inwestyje. Cala szopka Spencera z Xboxem juz dawno jest komiczna, nowych gierek nie umieja robic, nie maja ochoty na otwieranie nowego studia 1st party chyba ze jakims cudem nowe IP sprzeda sie w grubych mln to wtedy zmienia nazwe i kaza klepac im to IP do konca swiata. Cytuj
ASX 14 638 Opublikowano 29 lipca 2017 Opublikowano 29 lipca 2017 imo duzym problem 343i jest cale Osiris Team ktore jest tak samo mdle i nijakie jak nowa ekipa z Girsow ;/ tragedia normalnie, mam nadzieje ze w Halo 6 bedziemy grac tylko Master Chiefem, chociaz nie powiem ekipa z Halo Reach dawala mocno rade Frank O'Connor potwierdził, że następne Halo skupi się na Master Chiefie. Podobnie usunięte zostanie cały system zarządzania drużyną na który naciskał zatrudniony 343 Industries producent Republic Comando. Fani znienawidzili Osiris Team i Locke'a który był przygotowywany na następcę Master Chiefa. Co interesujące cały pomysł na rozmywanie historii i wprowadzenie nowych bohaterów to pomysł Briana Reeda narrative directora Halo 5, wieloletniego autora komiksów Marvela. Koleżka doszedł do wniosku, że gracze traktują Halo jako historie Master Chiefa i Cortany dlatego należy rozmyć całą oś fabularną i wprowadzić do historii mnóstwo niepotrzebnych postaci (chciałbym je wymienić ale nawet nie potrafię ich sobie sobie przypomnieć). Na szczęście facet został wyrzucony już z roboty Ogólnie dużo można zarzucać 343 Industries ale trzeba im przyznać, że współpracują ze społecznością graczy i fanów i potrafią naprawiać swoje błędy jak żadne inne studio. Kilka przykładów: -po tym jak multiplayer Halo 4 okazał się rozczarowaniem. 343 Industries zatrudniło legendy sceny esportowej Halo 2 i Halo 3 jako konsultantów i testerów. Efektem czego jest najlepszy, najbardziej rywalizacyjny i najbardziej esportowy mulitplayer dostępny na konsolach. Poprawiający nie dość, że wszystkie błędy poprzednika to wznoszący rdzeń rozgrywki Halo na zupełnie nowy poziom -podobnie było z trybem Forge który z racji ograniczeń leciwej 360-tki był najgorszą odsłoną tego trybu. 343 nasłuchało się krytyki i tryb Forge w Halo 5 to najlepsza kuźnia nowych map trybów a czasem całych gier dostępna na konsolach. Mogąca z powodzeniem konkurować z całymi grami typu LittleBigPlanet. Niesamowite jakie rzeczy ludze potrafią tam stworzyć: https://www.youtube.com/watch?v=-T-14Knoqmw To wszystko daje nadzieje, że następne Halo nie powtórzy błędów poprzednika, ale będzie stanowić fabularną rehabilitację serii (co nie będzie prostym zadaniem) 2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 The Gaming Brit Show [show show] Sporo ludzi hejtuje, mi sie podobalo. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 Mi też się podobało ale ja lubię walking simiulator i gry od telltale :D MGS4 to taki interaktywny film. Do tej pory pamiętam ok 2 h kiedy nic nie ruszałem padem i oglądałem Kojima production. Dla mnie to i tak lepsze od mgs5 gdzie fabuła była w większości na kasetach. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi