Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Mitologia nordycka widzę ma teraz swój czas - Hellblade, nowy God of War, teraz powrót Rune. :obama:

Oby wyszło z tego ostatniego coś dobrego, ale trochę obawiam się czy jednak God of War nie wyczerpie źródełka po premierze. Pożyjemy, zobaczymy.

Opublikowano

Rune byl za(pipi)isty, fajnie ze wraca wielka szkoda ze open world sandbox :(

Opublikowano

Rune bylo przewyku.rwiste. Demo ogralem chyba z 200x, pelna co najmniej kilka. Ciekawe czy Ragnarok zrobia tez na UE.

Opublikowano

Tak na UE 4.

Opublikowano

Grał ktoś w tego Pyre'a? Kusi mnie kupić po Batmanie bardzo.

Opublikowano

Ja się przymierzałem ale ponoć konsolowa wersja lubi się zcrashować, raczej wezmę dopiero przy jakiejś promce może akurat wtedy już naprawią gierkę. 

Opublikowano

ta też czekam na cebule bo mam w co grać :cool:

Opublikowano

Facet stworzył własny poziom w SMM i po 400h prób wreszcie go przeszedł, dzięki czemu mógł go wysłać na serwer gry.

400h xD

Opublikowano

Niektórzy to są naprawdę (pipi)n.ieci. XD

Opublikowano

Najlepszy jest moment, jak muszelką trzymaną w łapach podbija kilka razy kulę po to, aby wylądowała w określonym miejscu. A to wszystko podczas spadania w dół i uważania na kolce.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ogladajac to mialem ochote puscic pawia i spuscic sie na ekran jednoczesnie.

Ta jego radosc na koncu wygladala juz troche jak jakas psychoza.

Opublikowano

Przecież to bluber.

Opublikowano

Annapurna Interactive może się stać jednym z ważniejszych wydawców gier indie. Fajnie, że z przytupem weszli na rynek, no i KZ0 na konsolach pozwoli poznać tą niesamowitą historię większej liczbie osób niż tylko na PC.

Opublikowano

Pod wpływem dania Personie 5 10ki na filmwebie, wszedłem w swoje najlepiej oceniane gry i zauważyłem pewną zależność:

J1RGcWW.png

Wiedźmin mi psuje statystyki :/

Opublikowano

Ocenianie gier na filmwebie :yao:

Opublikowano

Dycha dla wiedźmina xD

Opublikowano

Ocenianie gier na filmwebie :yao:

Przyzwyczajenie z oceniania filmów + lenistwo, jak znalazłem inne dobre strony z oceniaczkami to już miałem z 200 gier ocenionych na filmwebie to gdzie mi się to chce przepisywać

Ten gość sie śmiał z rdr xD

To z gierek na 6 nie można się śmiać? :lapka:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

z rdr, wiedźmina i papieża nie można sie śmiać :lapka: