Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Martwi mnie że nazywają tą grę open world sandboxem. Oby było odcinanie kończyn i zjadanie jaszczurek.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Mitologia nordycka widzę ma teraz swój czas - Hellblade, nowy God of War, teraz powrót Rune. Oby wyszło z tego ostatniego coś dobrego, ale trochę obawiam się czy jednak God of War nie wyczerpie źródełka po premierze. Pożyjemy, zobaczymy.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Rune byl za(pipi)isty, fajnie ze wraca wielka szkoda ze open world sandbox :(
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Rune bylo przewyku.rwiste. Demo ogralem chyba z 200x, pelna co najmniej kilka. Ciekawe czy Ragnarok zrobia tez na UE.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Ja się przymierzałem ale ponoć konsolowa wersja lubi się zcrashować, raczej wezmę dopiero przy jakiejś promce może akurat wtedy już naprawią gierkę.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Facet stworzył własny poziom w SMM i po 400h prób wreszcie go przeszedł, dzięki czemu mógł go wysłać na serwer gry. 400h xD
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Najlepszy jest moment, jak muszelką trzymaną w łapach podbija kilka razy kulę po to, aby wylądowała w określonym miejscu. A to wszystko podczas spadania w dół i uważania na kolce. Edytowane 30 sierpnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Ogladajac to mialem ochote puscic pawia i spuscic sie na ekran jednoczesnie. Ta jego radosc na koncu wygladala juz troche jak jakas psychoza.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Annapurna Interactive może się stać jednym z ważniejszych wydawców gier indie. Fajnie, że z przytupem weszli na rynek, no i KZ0 na konsolach pozwoli poznać tą niesamowitą historię większej liczbie osób niż tylko na PC.
Opublikowano 3 września 20177 l Pod wpływem dania Personie 5 10ki na filmwebie, wszedłem w swoje najlepiej oceniane gry i zauważyłem pewną zależność: Wiedźmin mi psuje statystyki :/
Opublikowano 3 września 20177 l Ocenianie gier na filmwebie Przyzwyczajenie z oceniania filmów + lenistwo, jak znalazłem inne dobre strony z oceniaczkami to już miałem z 200 gier ocenionych na filmwebie to gdzie mi się to chce przepisywać Ten gość sie śmiał z rdr xD To z gierek na 6 nie można się śmiać? Edytowane 3 września 20177 l przez Copper