Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta bajonetka 2 faktycznie może lecieć na Switcha, bo jakiś typ na Neochu,jni napisał wczoraj

Bayonetta 1 & 2 are coming to Switch. Announced on Wednesday.

Albo przypadkowo trafił dzień przed zapowiedzią środowego Directa, albo coś jest na rzeczy. 

Opublikowano

bayo1 to jedna z dwoch skonczonych przeze mnie gier na pozyczonym x360 - absolutne cudo, dwojke robili za kase nintendo wiec albo port na switchusia albo dupa zbita i zostanie na zawsze na wiiu

Opublikowano

Bardzo fajna strzelanka, poczatek neco traci myszka i zwiastuje kolejny przecietny klon girsow, ale to jak pozniej gierka sie rozkreca to czysty banderas. Polecam serdecznie

• Plusik 1
Opublikowano

zalamka po tym filmiku, podczas zapowiedzi cieszylem sie jak glupi bo oryginal uwielbiam ale procz spoko grafy tragicznie to sie prezentuje, te animacje, gestykulacja - no nie przeszla gierka proby czasu, a chyba nic przy tym nie grzebali :(

Opublikowano

Dobre Mejm to Binary Domain? Widzialem jakis czas temu wlasnie ze na psn nawalales a pogralby w jakas dynamiczna strzelanke.

Bardzo dobre, warto sprawdzic. Jest chyba nawet demo na psnie.

• Plusik 1
Opublikowano

Mejm ale co ma Binary Domain wspolnego z Bayo i Vanquishem? Oprócz tego, że wszystkie gry wydawała Sega? No i tak bardzo warto gierkę ograć, demo z tego co pamietam niezbyt oddaje ogolnie dobrze feeling gry, ale naprawdę solidna giera.

Opublikowano

Lepsze demo niz yt. No wlasnie to ze wydala sega. Mi swego czasu sie v i bd wydawaly mocno zbiezne. Bo co ma bayo do vanquisha? To jeszcze slabsze polaczenie.

Opublikowano

No obie tworzone przez Platinum Games myślałem, że to logiczne, że dlatego ląduja w jednym boxie. 

Opublikowano

Bardzo dobry materiał, skupia się nie tylko na samym RRoD, ale też ponownym wejściu MS na rynek po słabym starcie z pierwszym Xboxem. Moore, Allard, to byli czasy.

Opublikowano (edytowane)

Wspaniała konsola, która  zdefiniowała poprzednią, ale również i obecną generacje. 

Ciekawe czy sukces Switcha (który podobnie jak 360-tka zdefiniował konsole na nowo)  w podobny sposób zmieni branże? 

Edytowane przez asax
Opublikowano

No właśnie oprócz wprowadzenia opłat za granie online, to nic mi innego nie przychodzi do głowy. Nawet nie jestem w stanie przypomnieć ani jednej dobrej gry ekskluzywnej (ForzaHaloGirsy przemilczę).

"Xbox zdefiniował konsole na nowo", to już naprawdę mocne proszki.