Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

1.jpg

FHD + 60 klapek w Vanquishu? Jakby wyszlo na swticha :fsg:

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

no na switcha w boxie to by przygarnal obie bajonetty, okami i vanquisha.

Opublikowano

A wzialbym w sumie taki Pack.

Opublikowano

Ja to mam nocne zmazy na mysl o Viewtiful Joe w 60fpsach na switchu.

Opublikowano

.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Mam nadzieje że ten zestawik to prawda :) tylko niech zrobią remaster b2 na switcha.

Opublikowano

Ta bajonetka 2 faktycznie może lecieć na Switcha, bo jakiś typ na Neochu,jni napisał wczoraj

Bayonetta 1 & 2 are coming to Switch. Announced on Wednesday.

Albo przypadkowo trafił dzień przed zapowiedzią środowego Directa, albo coś jest na rzeczy. 

Opublikowano

bayo1 to jedna z dwoch skonczonych przeze mnie gier na pozyczonym x360 - absolutne cudo, dwojke robili za kase nintendo wiec albo port na switchusia albo dupa zbita i zostanie na zawsze na wiiu

Opublikowano

1.jpg

FHD + 60 klapek w Vanquishu? Jakby wyszlo na swticha :fsg:

Wymienilbym V na B2. Albo zrobil 4-pak z Binary Domain jeszcze.

Opublikowano

Dobre Mejm to Binary Domain? Widzialem jakis czas temu wlasnie ze na psn nawalales a pogralby w jakas dynamiczna strzelanke.

Opublikowano

Bardzo fajna strzelanka, poczatek neco traci myszka i zwiastuje kolejny przecietny klon girsow, ale to jak pozniej gierka sie rozkreca to czysty banderas. Polecam serdecznie

Opublikowano

zalamka po tym filmiku, podczas zapowiedzi cieszylem sie jak glupi bo oryginal uwielbiam ale procz spoko grafy tragicznie to sie prezentuje, te animacje, gestykulacja - no nie przeszla gierka proby czasu, a chyba nic przy tym nie grzebali :(

Opublikowano

Dobre Mejm to Binary Domain? Widzialem jakis czas temu wlasnie ze na psn nawalales a pogralby w jakas dynamiczna strzelanke.

Bardzo dobre, warto sprawdzic. Jest chyba nawet demo na psnie.

Opublikowano

Mejm ale co ma Binary Domain wspolnego z Bayo i Vanquishem? Oprócz tego, że wszystkie gry wydawała Sega? No i tak bardzo warto gierkę ograć, demo z tego co pamietam niezbyt oddaje ogolnie dobrze feeling gry, ale naprawdę solidna giera.

Opublikowano

Lepsze demo niz yt. No wlasnie to ze wydala sega. Mi swego czasu sie v i bd wydawaly mocno zbiezne. Bo co ma bayo do vanquisha? To jeszcze slabsze polaczenie.

Opublikowano

No obie tworzone przez Platinum Games myślałem, że to logiczne, że dlatego ląduja w jednym boxie. 

Opublikowano

No ja zadnego loga pg nie widzialem tylko segi, wiec pomyslalem o bd.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

omg jak ten outcast chuyowo wyglada, prawie jak shenmue 3

Opublikowano

Bardzo dobry materiał, skupia się nie tylko na samym RRoD, ale też ponownym wejściu MS na rynek po słabym starcie z pierwszym Xboxem. Moore, Allard, to byli czasy.

Opublikowano

Wspaniała konsola, która  zdefiniowała poprzednią, ale również i obecną generacje. 

Ciekawe czy sukces Switcha (który podobnie jak 360-tka zdefiniował konsole na nowo)  w podobny sposób zmieni branże? 

Edytowane przez asax

Opublikowano

W jaki sposób Xbox zmienił branżę?

Opublikowano

No właśnie oprócz wprowadzenia opłat za granie online, to nic mi innego nie przychodzi do głowy. Nawet nie jestem w stanie przypomnieć ani jednej dobrej gry ekskluzywnej (ForzaHaloGirsy przemilczę).

"Xbox zdefiniował konsole na nowo", to już naprawdę mocne proszki.